bu konuya 2. msj ım olucak ama bu postu tum msj Ları okudqtan sonra yazmaya karar verdim..
gecmıste yasananlar her zaman göze batar ve bu da ileriki hayatında hep önune cıkıcaktır sanal yada reaL oLması farketmes...
o bölümün modLArı yeterLi bencede zaten up area bölümlerinde onlara fazla iş düşmüyor.. konuları bizler [modLar, up team vs.] ekliyoruz... orası hh nın kendıne ait bölümü up areayı up area yapan zaten bizleriz.. ha modken konu acmıssın ha up team ha normaL üye.. ne fark var? sonucta yaptıgın hizmet yine hh ye gelicek... birşeyLeri paylasmak ıstıyorsan içinden geLerek yapabilirsin..
benım de kendıme ait bir sitem var hh kadar büyük değil ama bazı büyük diye tabir edilen siteLerle karsılastırırsak büyük... ama bende hh deyim.. neden mi?
burda bi aile ortamı arkadasLık sevgi kardeslık gördüm.. KaRma'yLa hiç konusamam zannederdim ama sık olmasa da rahat bir şekilde konusup derdimi anlatabiliyorum... tamam burda herkesLe konusmadım her yonetıcıyle irtibata gecmedım ama pm attımda ellerinden geLenı yapıyorLar... işte ben bu yüzden hh deyim... hh up team a girme amacım 1.si hh ye sewdğim için.. 2.si uploadı zewkle yaptım 3.sü sikayet ihbar hattına "konu hh up a tasına bilir mı?" sorusunu hem yazmaktan bıqtım hemde s.mod arkadasLarı yormak istemedim.. bu rütbeyi bunun için istedim...
eger sende içinden son satırda ki gibi düşünüyorsan... rütbenın bi anlamı olmadıgını anlamıssındır... zaten zamanı geLince emin ol yukarıdan sana teklif geLicektir... ama tabı bu teklifin geLmesi için de önce kişilik ahlaq sewgi saygı konuLarı göz ardı etmemen gerekir... hh yönetimi bunlara önem veriyor çünkü...
benden [-]