Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hackhell Uploader Team 'a Uploader alınacaktır ...
müzik bölümü yok arkadaşım maalesef .. sadace dj lere özel müzikler yayınlanabiliyor .. teşekkürler .. yine de ama program -oyun -video- görsel eğitim - gibi başlıklarda yapaırım dersen olabilir ..
hiçbir şey eskisi gibi olmuyor tabi ama bu bizlerden kaynaklanıyor hep eskiye özlem...... yarında bu güne özlem duyacağız .. hayat hep böyle devam edecek .. kapımız herkese sonuna kadar açık....
Uploder team'e alınmamı talep ediyorum, hem tecrübemle hemde yıllar öncesınden yapmıslıgımla benden ıyısını bulamazsınız dıye dusunuyorum, paylastıgım bırcok işletim sistemi ve programlar halen indirilmekte..
Saygılar...
bende girebilirmiyim acaba bu kadroya beni tanıyanlar tanır Black_Eagle (bu arada known neden ban yemiş ya benim tanıdığım dürüst ve upload ustasıdır kendisi özgür iyi adam yaw baya uzak kaldım forumdan ama öğreniriz arda sen bilirsin dai ???)
Koskoca hh de uploader team üyelerinin sayısı bir elin parmaklarını geçememiş yazık çok yazık..
Eskisi gibi zamanım olsa, şu üniversite olmasa, derslerim olmasa bir de şevkim olsa yeniden uploader olabilirdim..