halilid adlı üyeyi siz ikna edin bakın uploader manyağı yapar siteyi.. Kendiside buraya beni üye ettirdi hatta kaç kişiyi..Elinde yok yok.başarılar dileğiyle..
Halild 'nin işi gücü Wallpaper =)
halilid adlı üyeyi siz ikna edin bakın uploader manyağı yapar siteyi.. Kendiside buraya beni üye ettirdi hatta kaç kişiyi..Elinde yok yok.başarılar dileğiyle..
UYGUN GÖRÜRSENİZ
UPLOADER TAKIMA KATILMAK İSTİYORUM.
BEN FAYDaLI OLACAĞIMA İNANIYORUM
UYGUN GÖRÜRSENİZ
UPLOADER TAKIMA KATILMAK İSTİYORUM.
BEN FAYDaLI OLACAĞIMA İNANIYORUM
Ben 34 yaşındayım .
Şu an İzmirde ikamet ediyorum .
Uploadım yok malesef
Fakat size upload garantisini Takıma girince verebilirim.
Çünkü Rapid premium üyeliğim yok.
fakat daha önce türk Hackerli sitelerde yöneticilik yaptım.
burda yazmıyım reklam oldu demesinler.pm.den yazabilirim.
Ben işe başlayınca uygun olmadığımı görürseniz son verirsiniz.
zaten mesaj sayımla bana edilen teşekkür arasındaki uçurumu görürseniz bana hak verirsiniz.
Lütfen 1 hafta veya 10 gün süre tanıyın.Başarılı olamazsam tekmeyi basarsınız.
saygılarımla....
s.a beyler bana çok acil yardım edebilcek arkadas varsa sevgilim msnsini eski çıktığı çocuk sifresini değiştirmiş konusmak için msnme ekledım engelledı ve benım o msnyı geri almam gereki alamasamda en azından kullanılmıcak hale getirmem lazım yardım ederseniz sevinirim
[ [email protected] ]
s.a beyler bana çok acil yardım edebilcek arkadas varsa sevgilim msnsini eski çıktığı çocuk sifresini değiştirmiş konusmak için msnme ekledım engelledı ve benım o msnyı geri almam gereki alamasamda en azından kullanılmıcak hale getirmem lazım yardım ederseniz sevinirim
[ [email protected] ]
HUT a girecek arkadaşlara Allah sabır versin.
Upload Takımına katılımla ilgili Tüm Şartlar ve Avantajlar baştan düzenlenmiştir.
Lütfen başvuruda bulunmadan önce şartları tam olarak yerine getirip getirmediğinizi göz önünde bulundurunuz.
Yeni kurallarımız mevcut upload takımı üyelerimizi bağlamamaktadır.
Teşekkürler.
Upload Takımına katılımla ilgili Tüm Şartlar ve Avantajlar baştan düzenlenmiştir.
Lütfen başvuruda bulunmadan önce şartları tam olarak yerine getirip getirmediğinizi göz önünde bulundurunuz.
Yeni kurallarımız mevcut upload takımı üyelerimizi bağlamamaktadır.
Teşekkürler.