Hackhell Uploader Team ile ilgili bilgiler ve Başvuru şartları için tıklayın..

ManigatöR' Alıntı:
Bende Diyorum Adulta Bugünlerde Niye Bu Kadar Konu AÇılıyor Sebebi BUrdaymış

Yahu 2günde 60dan Fazla Konu AÇıldı:D:D Şaşırdım Yahu

Shark ve Pro Adult Teame Öyle ELinizi Kolunuzu Sallayarak Giremezsiniz Bikerem

Hem Çok Erken Çalışmanız Gerek, Msj ve Teşekkür Sayınız Az :D

İstediğiniz BÖlümde Biraz Daha Konu Kasın, İlerde Nİye Olmasın

Benden Şimdilik - :D:D:D

Pardon me? Benim bölümlerim bana yetiyor Manigatör istesem her cracki kendim upload ederim günde 25 değil 50 uploadıda geçerim.. Ama makinem kötü olduqu için bulaşmıyorum.. Bilmem anlatabildim mi?

ya ben aslında bu mesajı mesaj sayım 250 olsun diye atıyorum çünkü çok istiyorum uploader teamı oynamayı

AhenG' Alıntı:
Beyler bende upload teamde olmak istiyorum ama sanirim artik ilglenilmiyor reactor ve hocus'a pm attım cevam gelmedi...Hala devam ediyorsa bende olmak isterim...

sen uploadlarını yap cevabı gelir...

beyler upload yapmadan ne cevabı bekliyorsunuz ki, şartlar ortada, yerine getiren herkes gayet tabi uploader takıma girebilir. Konuyla ciddi şekilde ilgileniyoruz.

react0r' Alıntı:
beyler upload yapmadan ne cevabı bekliyorsunuz ki, şartlar ortada, yerine getiren herkes gayet tabi uploader takıma girebilir. Konuyla ciddi şekilde ilgileniyoruz.

abi bende girmek isterim de maşallah forumda yok yok. hani diyorum ki kendimi rar'da partlara bölüp upload etsem sayılır mı? nette bulup paylaşayım diyorum forumda bi aratıyorum var... napsak gene adulta mı sarsak bilmiyorum ki! adımız da adultçuya çıkacak sonunda :D

ManigatöR' Alıntı:
Bende Diyorum Adulta Bugünlerde Niye Bu Kadar Konu AÇılıyor Sebebi BUrdaymış

Yahu 2günde 60dan Fazla Konu AÇıldı:D:D Şaşırdım Yahu

Shark ve Pro Adult Teame Öyle ELinizi Kolunuzu Sallayarak Giremezsiniz Bikerem

Hem Çok Erken Çalışmanız Gerek, Msj ve Teşekkür Sayınız Az :D

İstediğiniz BÖlümde Biraz Daha Konu Kasın, İlerde Nİye Olmasın

Benden Şimdilik - :D:D:D

yaqında ben girecem dostum şimdilik uploader TeaM yetio bi süre sonrada adult team a dalacam :D:biggrin :biggrin :durdurun :durdurun :biggrin :biggrin

ben de 1 hafta içinde sanırım yaparlarsa Uploader Team'den olcam.
2o tane uploadım war.
5 tane daha yaptım mı başvurcam.
reactor söler misin başka bişey yapmam gerekio mu ??

quadali' Alıntı:
ben de 1 hafta içinde sanırım yaparlarsa Uploader Team'den olcam.
2o tane uploadım war.
5 tane daha yaptım mı başvurcam.
reactor söler misin başka bişey yapmam gerekio mu ??

istenenleri tamamladıgını düşündüğünde bizden birisine pm atman yeterli, konuların kontrol edilecek cevap verilecek.
AhenG hayırlı olsun ekleniyorsun

react0r' Alıntı:
istenenleri tamamladıgını düşündüğünde bizden birisine pm atman yeterli, konuların kontrol edilecek cevap verilecek.
AhenG hayırlı olsun ekleniyorsun

saol dostum hepsinden cok su rapid olayi cözuluyor deliriyorum ondan istemiştim benden devamı gelir hemde surekli:D

Herşey Tamam Sanırım React0r Pm Attım Sana İlgilenirsen Sevinirim ;)

KnockOut nickli arkadaşımız açtığı konularda şifreyi www.hackhell.com olarak göstermesine rağmen, yaptığımız kontrollerde linklerin şifresiz olduğunu gördük.

Bizi kandırmaya yönelik hareketinden dolayı Uploader Teame girme hakkını kaybetmiştir. [Bundan sonra kurallara uygun upload etse dahi giremeyecektir.Sanırım kontrol etmeyeceğiz sandı. react0r de kontrol etmiş. Bikaç konusuna da ben baktım.]

Sadece uplaoder team için değil, şuan ya da ilerde yapılacak organizasyonlarda da alınıp alınmayacağı baştan 2 kez düşünülmeli hatta alınmamalıdır.

Kolay gelsin

Geri