Hackhell Uploader Team ile ilgili bilgiler ve Başvuru şartları için tıklayın..

bende üye olmak istiyorum

Dostum;
* 20+ Upload Yap. Şifreleri hackhell olsun. içinde HH ile ilgili text bulunsun. Girersin...

Ama;
Haftada sadece 2 upload yeter diye düşünüp konu dağıtmayacaksan hiç girme derim...

mesajım 250 yi geçkin ama nasıl 25 tane şifresi hackhell olan upload yapcaz onu anlamadım ???

mesajım 250 yi geçkin ama nasıl 25 tane şifresi hackhell olan upload yapcaz onu anlamadım ???

25 tane adam gibi program paylaşcan arkadaşım

neresini anlamadın

ama bnce 25 i 50 yapmanın sırası geldi

neyim varki dağıtayım
kelin ilacı olsa kafassına sürer
bekleyicez artık birgün ustalar insafa gelide arasına alır diye

ben olmak istiyorum diycem ama hiçupload yapmamış adamım bi de 2 tane upload zorunluluğu varmış pehhh neyse yapmaya çalışcam :D:D

ρ σ ѕ є ι ∂ σ η;2199063' Alıntı:

25 tane adam gibi program paylaşcan arkadaşım

neresini anlamadın

ama bnce 25 i 50 yapmanın sırası geldi

ama şifresi nasıl hackhell olcak

ben olmak istiyorum diycem ama hiçupload yapmamış adamım bi de 2 tane upload zorunluluğu varmış pehhh neyse yapmaya çalışcam :D:D

ama şifresi nasıl hackhell olcak

winrar şifresi hackhell olucak

ρ σ ѕ є ι ∂ σ η;2221193' Alıntı:
winrar şifresi hackhell olucak

ohooo uploader teama girmek isterim ama her hafta 2 upload zorunluluğu o da mı yoksa şifresi hackhell olcak onun da şifresi hackhell olcaksa paylaşacağımız proğramı indirmek lazım sonrada hackhel şifresi koyucan sonra upload etcen benim kotam ne olcak peki neyse boşver hackhell uğloader teamı ya

ohooo uploader teama girmek isterim ama her hafta 2 upload zorunluluğu o da mı yoksa şifresi hackhell olcak onun da şifresi hackhell olcaksa paylaşacağımız proğramı indirmek lazım sonrada hackhel şifresi koyucan sonra upload etcen benim kotam ne olcak peki neyse boşver hackhell uğloader teamı ya

anladın mı bizim işimizin zorluğunu...

Яħ.;2224186' Alıntı:
Upload Kota götüRmüyor :)

upload götürmüyor ama indirmek götürüyor upload etmek için indirmek lazım deil mi önce

ρ σ ѕ є ι ∂ σ η;2224194' Alıntı:

anladın mı bizim işimizin zorluğunu...

anladım saolda uzadı bu burda bişey söliceksen pm at

Çok zor GÖrünsede AKsine Çok Kolay ve ZEvkli Bir İş..

Sizi Zorla Kulağınızdan Tutup Uploader Team e gelin demiyoruz..

Bİzimkisi Hackhell e Biraz Bile OLsa katkı Sağlamak ;)

UpLoad Etmeyi, Teamde olmayı seviyorum... çünkü daredevil_off var :) NeRoN_64 var :) Sharky var :) Poseidon var :)
Keyifli iştir. Heyecanlıdır. "hacı nası kascaz 10 bin puanı" falan die stres yaparsın :hhmanD

Яħ.;2237421' Alıntı:
Keyifli iştir. Heyecanlıdır. "hacı nası kascaz 10 bin puanı" falan die stres yaparsın :hhmanD

upload team bi aile gibi herkes birbirine destek veriyo

en son giren bnim ama kendimi hiç dışarda hissetmedim

ii ki varsın H.U.T

bende gircem 20 tane upload yapıyım da

Bir sorum olacak :}

ben Adult bolumune upload yapsam ki su ana kadar 12 tane uploadım war. Rar passı hackhell.com olan we icinde hackhell ile ilgili bi yazı olan. Hut a girebilirmiyim :} sadece merakdan soruyorum giricegimden degil :}

Bir sorum olacak :}

ben Adult bolumune upload yapsam ki su ana kadar 12 tane uploadım war. Rar passı hackhell.com olan we icinde hackhell ile ilgili bi yazı olan. Hut a girebilirmiyim :} sadece merakdan soruyorum giricegimden degil :}

olur heralde upload sayılır

Geri