Hackhell Uploader Team ile ilgili bilgiler ve Başvuru şartları için tıklayın..

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2438454' Alıntı:
şu sıralar katılmayı düşünüyorum
kota problemini hallettikten sonra da başvurumu yapıyorum
hayırlı olsun :p :goz:

işte buna sevinilir:melek

aramızda görmekten mutluluk duyacağım insanlardan biri:melek

şimdiden hayırlı olsun dai:melek

biliyorum önceki mesajlarımı okursan bir öteki hesabımıın şifresi alınmış onda 442 mesaj var

tamamdır dostlar
valla bu kadar avantaja hayır demek pek akıllı işi değil dimi ..
help.gif

ne simdi ben manyak mi oluyorum:p o sartlarin onemli olanlarinin hepsi mevcut bende [mesaj sayisi ve txt olayi da isin en basit kismi] ama istemiyorum hadi nolcak simdi:durdurun

ne simdi ben manyak mi oluyorum:p o sartlarin onemli olanlarinin hepsi mevcut bende [mesaj sayisi ve txt olayi da isin en basit kismi] ama istemiyorum hadi nolcak simdi:durdurun

dostum react0r'un dediğini anlamamışsın. adam upload team'a tanınan kullanım kolaylıklarını diyor...

* özel alan,
* rapid hesabı,
* ....vs vs

içimden sana manyak demek geldi :durdurun:durdurun ama bu hakkımı saklı tutmak istiyorum...

not: haber vermeksizin bu mesajın içeriğinin değiştirilme hakkı tarafımca saklı tutulmaktadır... :saskin

edit: şimdi bi mesajına denk geldim de sen biraz nasıl desem böyle itici bi karaktere sahipsin sanırım...

adam geyik mizahta Nuri Alço Team Ba$vurular Kabul Edilir... =) diye bi konu açmış. senin konuya yazdığın mesaja bak...

simdi katilinca nolcak,bizim uyelikler farkli renkte mi olucak yoksa biz bu takimda oldugumuza dair hepimiz boynumuza kabak dolmasi asip mi dolascaz:saskin bu takimdan oldugumuzun farki ne olcak yani:saskin

bence upload team senin için çok zor bişey olur... adı üstünde TEAM... takım işi...

Amacın ne bilmiyorum ama üstüne alındığına göre vardır birşeyler :goz:

ARAN_1

Sadece Burda Değil Her Konuda Sorun Çıkarmakta Üstüne Yok

Program VEriyoruz "Denedin mi Yoksa Bizim Üzerimizde Test Drive Mı yapıyon" Diyorsun

Biraz daha Topluma Karış Sosyalleşmeye İhtiyacın war..

adam geyik mizahta Nuri Alço Team Ba$vurular Kabul Edilir... =) diye bi konu açmış. senin konuya yazdığın mesaja bak...

msjin saka oldugunun anlasilamiyacagini dusunemedigim icin kusuruma bakmayin yoksa durust olmak gerekirse forumda acilan en yaratici makara basliklardan biri oldugunu dusunuyorum alço basliginin.oyle olmasa ilgilenmezdim.

bu arada msji yanlis anlamadim o "bu +lari kabul etmemek akilli isi degil" demis,ben de "hicbirini istemiyorum hadi nolcak simdi" demisim. sahanin kim 500 milyar istemezki diyologunda "kim 500 milyar istemezki" sorunusuna "ben istemem hadi napcan simdi" diyolugunu seyrederken altinda garip anlamlar aramanin bir mantigi yok bence adam sadece makara yapmis.

Amacın ne bilmiyorum ama üstüne alındığına göre vardır birşeyler :goz:

alindigim bisey/herhangi bir amac yok,ustelik mesajin boyle anlamlar cikarilicak bi tarafi da yok,mesaja smileler de eklemistim

ARAN_1

Sadece Burda Değil Her Konuda Sorun Çıkarmakta Üstüne Yok

Program VEriyoruz "Denedin mi Yoksa Bizim Üzerimizde Test Drive Mı yapıyon" Diyorsun

Biraz daha Topluma Karış Sosyalleşmeye İhtiyacın war..

bunu sen denedin mi yoksa test drive işi indirene mi ait:saskin

kusura bakmicaksin ama buna direk iftira/art niyet diyorlar benim lugatimda. o mesajda senin kastettiginle/yazdiginla uzaktan yakindan alakali bir nokta var mi? mesajda kotu olan ne var soyler misin? eger bir programi bilmiyorsam dogal olarak paylasana sorarim kullanma ihtimali yuksek oldugu icin ne var bunda. eger bilgin yoksa dagol olarak indiren test edicek bunu nasil kotu bir itham olarak algilayabildin o da ayri bir muamma benim icin. kendi paylasimlarinin altindaki tesekkurlere bakicaksin durust olucaksin diceksin ki kendine acaba bu adamin boyle bir ithamda bulunmasi mumukun mu. oyle bi derdim olsa begendigim cogu paylasiminin altinda tesekkurlerim olmazdi dimi.

vel hasil ilk iki itham icin diyecegim tum samimiyetimle soylebilirim ki tamamen bir yanlis anlama/anlasilma silsilesi,belki de benim sakalar ciddi gibi algilaniyor bilmiyorum

son itham icin benim soylicegim bisey yok arkadasin "yazdin" dedigi ve benim "yazdigim" iki mesaj da ortada,gerisi ona kalmis bir durum sanirim

ben alınacakmıyım yaaa bişey söylermisiniz şaartlarımın hepsi uygun

küçük olmayı hiç sevmiyom yaaaa hem ben dersimide çalışıyom =)rapid dosyayı yüklesin ben dersimi çalişim öyle olmazmı :D

teşekkürler react0r bende girmek isterim ama bayağı çalışmam lazım :D avantajlar müthiş özellikle benim için cs slotu :D :D :D :D :D

adsl'i bu sabah itibarıyla sınırsız yaptım
ve resmen Uploader team için ba$vurumu yapıyorum :goz:

edit: ak$ama kaldı ba$vurum :p

edit: ak$amı da geçti :D daha 1-2 gün vakti var :p

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2482768' Alıntı:
ve resmen Uploader team için ba$vurumu yapıyorum :goz:

:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

hadi hayırlısı dai:goz:

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ bekliyoruz seni dai :goz:

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2482768' Alıntı: