Hackhell Uploader Team ile ilgili bilgiler ve Başvuru şartları için tıklayın..

bnenide beklein bnde geliom yakında daii

bende katılmak istiyorum beni de alın bende üniversite okudum bende nişantaşı çocuğuyum noluur alsanıza aranıza biri bizi durdursun yahu.... şaka bi yana katılmak isterim :D

bekle uploader team 13 uploadım var 25 yapacam yakında ve gircem takıma :D

hepinizi bekliyoruz...........

Başvuruyu yaptım değerlendirmeye aldılar umarım seçilirim

react0r abi bende katılmak istiyorum...

bende basvuru yapttım...

bence ola bilriz rh de 13 yaşında... ona bakılırsa

HH herşeye değer çalışmalara devam....

bi de şu telekom adam gibi hizmet verse tam süper olacak...

neyse... reactor Emeğine SağlıK...

Amacın ne? OrtaLık karıştırmakmı? Durup dururken konuyu dönüp doLaştırıp neden bana getiriyorsun sen?
HUT'a aLmışLar beni, demekki yaşımın küçük oLması, yönetim için sorun oLmamış...
SizLerin aLınmamış oLmasının tek sebebi yaşmı yoksa yaşınızdan biLe küçük davranışLarınız mı iyi düşünün ;)
Bana sataşmayı bırakta büyü biraz ;)

Bu cümlede sana yakışmadı...

H.U.T 'a yaşı küçük veya büyük olanları değil, çalışanı upload yapanı alıyor.Rh kardeşimde bu kriterlerin hepsine uyduğuna göre sorun yok....!!!!!!

12 yaşında bi çocuğu Eski takımımda ( H.u.T ) da görmek istemem

bu laf hıc yakısmadı sana...H.U.T ' a gırecek yada H.U.T 'tan yetkısı alınabılecek kısılere senmı karar verıyorsun?

13 yasındakı bırı hakedıyorsa yonetıcı bıle olabılır..!!

kımseyı cocukluguna yada yasına gore yargılayamazsın en azından sen yargılayamazsın bırak bunu ust mevkı yonetıcıler dusunsun!!

bu laf hıc yakısmadı sana...H.U.T ' a gırecek yada H.U.T 'tan yetkısı alınabılecek kısılere senmı karar verıyorsun?

13 yasındakı bırı hakedıyorsa yonetıcı bıle olabılır..!!

kımseyı cocukluguna yada yasına gore yargılayamazsın en azından sen yargılayamazsın bırak bunu ust mevkı yonetıcıler dusunsun!!

eet bence oyLe oLmalı ama 12 yaşındaım die almıyorlar ben uploadlarmı yaptım....:vur:vur :(:(:(

Ya arkadaşlar hh farkı beLLi yanide benim bu şartları sağlamama biraz daha zaman qerek qibime qeliyor..:)

Geri