HackHeLL WaDisİ ve KonSEyİ-- ( By bLaDe™ & SQULACHi )---GÜNCELLENDİ SAYFA 7 !!

gercekten ayakta :clap: :clap: :clap: lanacak bı senaryo :) ellerinize saglık arkadaslar...

supper otesi bir senaryo gene elinize saglik hackhell makara team..

DarK_BlaDe' Alıntı:
Lem konuyu beraber actık herkes eline sağlık squ filan diyoo ne iş :eek::eek:

Alıncağınız olsun :):) Anti armatör benim lazblade (laz deilim bu arada)
hehehe hade len sonuçta fikir benden çıktı ama senin de eline sağlık nolcak canım akrabayız bişi olmas:)

banada teklif geldi ama işim olmaz neymiş oplatın babası olcakmışım eee başka işim yoktuda artı ben o kadar yaşlımıyım daha gencim ben:9

Not: bide çok az teklif ettiler para konusunda dark_blade ve squ ile anlaşamadık inşallah daha değişik senaryolarla buluşuruz :D

KooZ_BurCu' Alıntı:
banada teklif geldi ama işim olmaz neymiş oplatın babası olcakmışım eee başka işim yoktuda artı ben o kadar yaşlımıyım daha gencim ben:9

Not: bide çok az teklif ettiler para konusunda dark_blade ve squ ile anlaşamadık inşallah daha değişik senaryolarla buluşuruz :D
aslında sen wardın fakat..resmi bulamadık.:(

seni ömer efendi yapmılştık..hayet güsel olmuştu ancak resim yok ortalarda.. ama güncelleyeceğiz yakında o zmn werecez...

Ahahuah kooz ne yapalım maddi yonden anlasamadık seninde ... AMa sende cok para istedin bea ....

Ama ne guzel seni Ömer Baba yapmıstık istemedin :) Guncellediğimiz zaman ayarlarız bişiler

Lem Squ kuzen muzen dinlemem girişirim heee ... :):)

kankim benim beni ne zaman koyıcan gerçekten mükemle olmuş hepsi

Elinize Sağlık Arkadaşlar Çok Güzel Olmuş..!
Ama Bana Gareziniz Var Herhalde Hiç Bi Kadroya AlmıyOnus..?
Çok İyi Abduley Oynarım Walla..!
Şerinston Da Olur :D :D

Tekrardan Hepinizi TeşekkürLer ArkadaşLar..!

beni koy koyma önemli değil böyle bir yaratıcılık için alkışlarım :clap:

Geri