Hackhell yönetimi buraya bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CMT

Banned
Reaction score
0
Eger hackhell la ugraşacak vaktiniz yoksa bırakıp gidin başka forumlara bir göz atın bizim forumlardan çok daha iyi bazı katagoriler ekleyin mesela TV DİZİ ,TELEVİZYON SHOWLARI ,Türk&Yabanci Sinema Arsivi ve Elestirileri EGER VAKTİNİZ YOKSA BIRAKIP GİDİN VE BU GÖREVİ BAŞKALARINA VERİN.:mad:

düşünmedigimizi,yapmadıgımızı nerden biliyorsunn....

naapacan o zaman sen mi yönetecen?

o koydugun saçma imza benzerı seyı mesajından kaldırman ıcın 5 dk an var. Elestırı yaparkende daha saygılı ol.. senın gıbılere bız nasıl tahammul edıyorsak burda ve bunca seyı ucretsız faydalanabılmen ıcın sunabılıyorsak suan gosterdıgınden daha fazla saygıyı hakedıyoruzdur sanırım..
+
O başka forumlara gidebilirsin daha ii olduklarını daha ıı yonetıldıklerını dusunuyorsan senı burda kımse zorla tutmuyor...

İnternetde Sadece Sİzİn Formunuz Yok Sİzden Daha İyİlerİ Var Sİzİn Formunuz Çok İyİ Gİbİ Hepİnİz Bana KarŞisiniz Ama Ben Hackhell KÖtÜlÜgÜnÜ Degİl Aksİne Daha İyİ Olmasini İstİyorum .

Dark Angele hak veriyorum.Adam daha ne yapsın:::::Eger elestiri yapacaksan bunu daha farklı bir uslupla belirtebilrdin. cmt...

bY GENCO sİZ DÜŞÜNMEYİN UYGULAYIN VE DİGER FORUMLARADAN ÇOK GERİ KALIYORUZ!!!!!!!!!!!

CMT 1- önce saygılı olmayı ören
2-Senin o dediklerini biz zaten yapıoruz
3- Sinema arşiv olarak diosan Saçma biz burda diğer forumların veremediklerini insanlara sunuyoruz örnek Kurtlar Vadisi Irak İlk kez bizde Yayımlandı
4-mp3 bölümü piyasada bulunmayanlar bizde
5-piyasada yine bulunmayan program görüntülü yine bizde
6-işletim ve donanım dersleri
7-senin gibilerine sevgi saygı güldürü bölümleri yine bizde
8-sana boşuna anlatıyorum sanırım gez bak gör daha körpesin kardeşim öreneceğin çok şey var senin gibilerine ders vermek için burdayız eylemlerimize devam edicez :D HackheLL her katılımcısıyla yönetimi ile bir bütündür hadi bas git işine şimdi

CMT' Alıntı:
bY GENCO sİZ DÜŞÜNMEYİN UYGULAYIN VE DİGER FORUMLARADAN ÇOK GERİ KALIYORUZ!!!!!!!!!!!

yoq yoq küfür etmiycem :p olum get zaten morelim bozuk bide senle uğraşmayayım :lol:

yaw ban nerde....

CMT' Alıntı:
İnternetde Sadece Sİzİn Formunuz Yok Sİzden Daha İyİlerİ Var Sİzİn Formunuz Çok İyİ Gİbİ Hepİnİz Bana KarŞisiniz Ama Ben Hackhell KÖtÜlÜgÜnÜ Degİl Aksİne Daha İyİ Olmasini İstİyorum .

Demekkı burdakıler buranın en ıısı oldugunu dusunuyor yada olucagına ınanıyorkı burdalar.. Eger hackhell ın daha ıı olmasını ıstıyorsan burda yaptıgın elestırılerde kırıcı degıl daha yapıcı olursan basarılı olma sansın daha yuksek, Cunku su uslubunla yaptıgın hıcbır elestırıyı dıkkate almıyorum....

senın hitap tarzın yanlış arkadaşım ordan kaybedıyorsun hackhell'in ii olmasını ister gibi bir halın yok. neyse bu konu hakkında fazla yorum yapmıyacam:

not:6 dk gecmiş imza duruyo:p

Majeste Ben BÜtÜn Forumalri Gezİyorumda Şİmdİ Senİn Gezmedİgİn Meydana Çikti BÜtÜn Forumlara İyİ Bak Sen Bunlar İlk Bİzde Yayinladi Dİyorsun Ama Sen Sadece Hackhell La Bakiyorsun Bİrazda BaŞka Forumlra Bakda Hackhell Ne Gİbİ Eks,İklerİ Oldugunu GÖr Tamam Mi ???.....

By_GeNcO' Alıntı:
yoq yoq küfür etmiycem :p olum get zaten morelim bozuk bide senle uğraşmayayım :lol:

yaw ban nerde....

Aman haa uyma şu S...... seni çok iyi biliyorum ve öle de bilmek isterim bunun gibi cahiller de gelicek aramıza napalım Dark Angel Kardeşim Şu merife bi zahmet mucukslarmısın :p

JACKAL iMZAMI SİLMİYECEGİM VE BUNU BENDEN KİMSE İSTEYENMEZ SENDE DAHİL::

Sakin Benİ Hackhell KÖtÜlÜgÜnÜ İstİyormuŞsunuz Gİbİ GÖrmeyİn Ben Sadece Hackhell Dİger Forumlardan Gerİ Kaldigini SÖylÜyorum Ben Daİma Hackhell Çok Daaha İyİ Olmasini İsterİm

CMT' Alıntı:
Majeste Ben BÜtÜn Forumalri Gezİyorumda Şİmdİ Senİn Gezmedİgİn Meydana Çikti BÜtÜn Forumlara İyİ Bak Sen Bunlar İlk Bİzde Yayinladi Dİyorsun Ama Sen Sadece Hackhell La Bakiyorsun Bİrazda BaŞka Forumlra Bakda Hackhell Ne Gİbİ Eks,İklerİ Oldugunu GÖr Tamam Mi ???.....

evet tam şimdi baktım yerli yabancı 78 tane foruma üyeyim bir kaçında yöneticiyim ama bu da bir gerçek ki Hackhell gibisi yok ben çok faydalandım açıkçası kardeşim kısaca kapı orda girdiğin gibi neden s...... gitmiorsun

5 yaşındaki bir çocuk gibisin....sadece gülüyorum (belkide gibisin fazladır öylesindir)

dostum flood da yapıyon oh ne ala uslubun çok yanliş dostum

MAJESTE s...... gitmiorsun İSTERSEN SEN O DEDİGİNİ YAPABİLİRSİN::::.

CMT' Alıntı:
Sakin Benİ Hackhell KÖtÜlÜgÜnÜ İstİyormuŞsunuz Gİbİ GÖrmeyİn Ben Sadece Hackhell Dİger Forumlardan Gerİ Kaldigini SÖylÜyorum Ben Daİma Hackhell Çok Daaha İyİ Olmasini İsterİm

Şimdi basacam küfür kim geri kaldı olm madem geriyiz sieee diyorum sana anla artık biz senden bizim iyiliğimiz istemi dedik imzanı da siliceksin jackhal editle gitsin şu a..........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri