Hackhell_Dergi

FatalBloke

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Şahsen Ben Birkaç Sitede Bu Faaliyeti Uyguladım Sayın Yetkililer Benim Önereceğim Tavsiye Çok Mantıklı Ve güzel.Bence Hackhell Dergisi Yapalım Aylık Veya Haftalık Güncel Oyunlar,Donanım,Oyun Hileleri vb İçeriklerle Böyle Birşey Yaparsak Daha da Fazla Üye Ve Hit Artışı Olacağını Düşünüyorum Ben Bir Tane Örnek Olarak Yaptım Altta Sadece Resim Var Birde Dergi Halinde Yaptım İndirin Ve Nasıl Olacağına Bakın

4rxowz.gif

İndir: http://rapidshare.com/files/119085652/HACKHELL_DERG__304_.rar.html
Rar Pass: hackhell.com
NOT: Rar İçerisindeki Dosyayı İnternet Explorer dan açın ve bakın eğer açılmaz ise yukardaki görünüm-kaynak a girin ve ordaki kodu kendi pc'Nizin ismine göre değiştirin yorumlarınızı bekliorum iyi günler

iyi veya kötü diye not yazarsanız sevinirim...

haftalık uğraşmak zor olur aylık olabilir.++++++

Dergini indirdim çok güzel olmuş..

adminler çıkarsınlar bence güzel bi uygulama olur:D ben her ay alırım:D

Kacan A$ık'La bunun fikrini çoktan kurmu$tuk zaten =) Yanımızda oLmak ve bize destek oLmak istiyorsan kapımız açık.Sürpriz yapacaktık ama oLsun söyLiyeyim buradan :)

admimler çıkartırsa yemin ederim severek alırım her ay
çok cıx olur bence
teşekkürler emeğin iiçin

daha iyi bir tasarımla güzel e-dergiler çıkabilir
fena fikir değil

Biraz daha büyüdükten sonra Türkiye'de ayLık oLarak dergi çıkartabiliriz.[Harika oLur.]
biraz masrafLıdır fakat sonra kazançLarıda oLur.
Dergide HackheLL'deki gibi böLümler oLsn ve o böLümler böLüm modLarına bırakıLsın (=
Yalnız şimdiLik [ - ]

zamanında komik resimler bölümünde böyle bir uygulamamız vardı tabi mizah ağırlıklıydı hemen hemen hergün çıkarıyorduk şimdi zamanımız yok tamamen geri döndüğümde devam etmeyi düşündüğüm bir konu :)

hmm aslında olabilir güzelde olur valla...

Aylık ya da uğraşacak kişi varsa haftalık e-dergi olarak acrobat readerdan hazırlanırsa bence çok güzel bir uygulama olur.
Ama bence aylık olması daha iyi olur... Hatta bunun için domain alınıp hhdergi diye bir sayfa da açılabilir.Bence yöneticiler ciddi ciddi düşünebilir.Dergide çeşitli yerlerde reklam kullanılarak gelir de sağlanabilir diye düşünüyorum.

Bence super olurdu...katılıorum sana ...emegıne saglık :D

bi ara neronda çok ugrasmıstı bunun için ama olmadı =)

hadi hayırlısı

Geri