Hackhell_Dergi

Aylık ya da uğraşacak kişi varsa haftalık e-dergi olarak acrobat readerdan hazırlanırsa bence çok güzel bir uygulama olur.
Ama bence aylık olması daha iyi olur... Hatta bunun için domain alınıp hhdergi diye bir sayfa da açılabilir.Bence yöneticiler ciddi ciddi düşünebilir.Dergide çeşitli yerlerde reklam kullanılarak gelir de sağlanabilir diye düşünüyorum.

zaten dergi arasına belirli şekilde reklam konularak yapılır hackhelle para geliri artartabi ayrı domain üzerinden olursa daha iyi olur sayı sayı veririz kaçıranlara

vayy çoq güzel ya,tam destek,ama aylık olsun,haftalık baya aksıycaktır.....

Eğer Yönetici Arkadaşlar Uygun Görürlerse Ben Ve Bu İşi Yapabilecek Bir Grup Kuralım Eğer Reklam Alınırsa Yöneticiler Tarafından Bize Ulaştırılıp Bizlerde Gerekli Yerlere Koyalım Benim Görüşüm Bu Gerisi Yetkililere Kalmıştır...

Her bölümün mod. u kendi bölümüyle ilgili yazsa bi templateye sonra Super mod. lar birleştirse güzel olur aslında :)

geçen sene Gs_hacker çok uğraşmıştı hatta röpörtaj bile vermiştim =) ama hacca gidince bıraktı bu işleri :D
bence olabilir

süper bişey olur aslında...... bence bilgisayar hakkında her türlü teknik bilgiye sahip platform. eğer tutulursa türkiyenin en büyük sitesi olabilir. ama cok sabır isteğen ve calısılması gereken bi durum. umarım böyle bişey olur.

sonuc bellı oldumu artık nedır son durum

yaww adminler şu dergiyi çıkartın ya
bence süper bişe
her ay çıksın almayan şer.....dir
:D:D:D

Bencede güzel bi fikir.. Dergideki konular bölüm moderatörleri tarafından hazırlanıp verilirse dahada hoş olur.. hatta e dergi yerine abonelik koşuluyla mecmua şeklindede yayınlanabilir..

sayın yöneticiler dergi ne oldu olcak mı olmucakmı saolariz,dark angel bi baksanız şu konuya üyeler hep + vermiş?

ama neden sitenn kötülüğüne bi söz konusu yok ki para da çıkmıcak ayrıyetten hatta dergi aralarına alınan reklamları da koyarız süper olurdu valla ordanda para gelirdi para sorunu olmazdı en azından

Geri