Hackhell'a Ufakta olsa bir katkınız olsun istermiydiniz?

neccko' Alıntı:
Yanlız kaspersky engelliyor güvenli bölgeye almak istiyorum ama programın exe sini bulamadım ??
Edit :

Hadi hayırlı olsun :D

guvenli bölgeye nasıl aldığını açıklayabılırsen sevınıcem kasperı her aktıf duruma getırdığımde ne var ne yok temizliyo...

mozilla için olanı ben indiremedim bi türlü

Edit:Tamam yükledim farklı kaydet deyip firefox ile açınca indirdiğimiz şeyi oluyo

evet başardım. bir katkımız olabilirse ne mutlu bize :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin

adres63' Alıntı:
guvenli bölgeye nasıl aldığını açıklayabılırsen sevınıcem kasperı her aktıf duruma getırdığımde ne var ne yok temizliyo...
Pmden sana söyledim ama bilemeynler içide soyleyim
Kasper uyari verdiginde uyarı kutucugunun altında add to trusted zone veya güvenli bolgeye al die bi secenek var ben öyle yaptım dll ler exe olmadıgı için normal yoldan alınamıyor güvenli bölgeye
Ama bendede sorun dvm ediyor kıllık yapıyo çözemedim bi türlü çözersem paylaşırım burda
Edit:Tmm sorunu hallettim sanırım
İlk once indirdigimiz setup i guvenli bolgeye alıyoruz ondan sonra kuruyoruz bi daha problem olmuyor =)

Kazanıosan Kazandıracaksın ..

b-7917-Logolar.jpg

bizimde en sonun da siteye bi katkımız olucak

bEnDe KuRDuM oLleyY:clap
AmA bEnİm aNtİvİrÜs içİnDe vİrÜs VAr Dİo:saskin
ne iş?:saskin

Firefoxa kurmak isteyenler 2.linki farklı kaydet şeklinde indirin. Sonra inen .xpi dosyasını firefoxun içine sürükleyin ve kurun bu kadar.

awd' Alıntı:
Hangi antivirüsü kullanıyorsun??

AHAmDa bUnU:D

kuSra baKmA Benİm NEt bİraz YaVAş oNDan GeCikTİm ResMi yÜkLEmeK bİrAz zAmanımı AldI

ben kasper kullanıyorum ama herhangibir hata vermedi..

bide benim toolbar şöyle oldu. dogru olmuşmu?? yani bana biraz eksik gibi geldi de :eek:ha

asda.jpg

teşekkürler..

zirveye ulaşcaz inş :clap

react0r' Alıntı:
kurmayan top olsun

:clap :clap :clap

biz yönetim olarak kullanıyoruz arkadaşlar. sizinde desteğinizi bekliyoruz...

bysl.aze' Alıntı:
AHAmDa bUnU:D

kuSra baKmA Benİm NEt bİraz YaVAş oNDan GeCikTİm ResMi yÜkLEmeK bİrAz zAmanımı AldI

arkadaşım senin net yavaş değil. sen resimi .bmp olarak nete yüklemişsin. o resmi paintle açıp farklı kaydet dediğinde dosya uzantısını (Türünü) .jpeg yaparsan o resmi nete yüklemen max 25 saniyeni alır :D

ayrıca bu yüklediğiniz yazılım ""zararlı yazılım" değildir. ben avast kullanıyorum. avastta sinyal veriyor ama programı "reklam yazılımı" kategorisine koyuyor. yani içiniz rahat olsun. dediğim gibi biz yönetim olarak kullanıyoruz. içiniz rahat olsun...

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Firefoxa kurmak isteyenler 2.linki farklı kaydet şeklinde indirin. Sonra inen .xpi dosyasını firefoxun içine sürükleyin ve kurun bu kadar.

Bu yöntemle denedim. Sağ tuşla farklı kaydet yaparak masaüstüne inidrdim.
Sonra masaüstündeki firefox ikonuna doğru sürükledim kuruldu. Sanırım başardım. :)
Sağ altta bahsettiğiniz pagerank ve Alexa şeysi çıktı.
Screenshot nasıl yapılıyor bilemediğim için buraya koyamadım.
Öğretirseniz onu da yapparım. Eğer siteye ufak da olsa bir katkım olduysa ne mutlu bana. :)

lazaslan' Alıntı:
Bu yöntemle denedim. Sağ tuşla farklı kaydet yaparak masaüstüne inidrdim.
Sonra masaüstündeki firefox ikonuna doğru sürükledim kuruldu. Sanırım başardım. :)
Sağ altta bahsettiğiniz pagerank ve Alexa şeysi çıktı.
Screenshot nasıl yapılıyor bilemediğim için buraya koyamadım.
Öğretirseniz onu da yapparım. Eğer siteye ufak da olsa bir katkım olduysa ne mutlu bana. :)

abi screenshot için klavyendeki şu tuşa basıyorsun.

asd-1.jpg

daha sonra paint e girip düzen menüsünden yapıştır diyorsun.

sonra da farklı kaydet deyip *.jpeg formatında kayıt ediyorsun.

Sanırım başardım. Çok teşekkür ediyorum Offspring. :)
Resim aşağıda...

i30_alexaoffspring.jpg

eve geçince hemen el atıcam
çok teşekkürler bilgilendirme için ;)

Geri