piken
New member
- Reaction score
- 0
şakacı seniaLoNe BoY' Alıntı:Yok yaw ne merağı![]()
şakacı seniaLoNe BoY' Alıntı:Yok yaw ne merağı![]()
sihirbas mı puahahhahaha inanmamaLoNe BoY' Alıntı:Tabii yaw ben ve merak hiç alakası yok
Yok yaw piken az önce doğum tarihimle karşılaştırdım ben şakacı değil sihirbazmışım ahahahaha![]()
lem sen bana tas mi atiyon lan bakim ! Aksam Aksam uykum war bulasmayin bana (yarin okul da war we 2 tane yazilim war :'( )piken' Alıntı:beni mi döfüosun sen hoppss aplaya vurulmas bana burda herkes apla deren ii dark blade bilir
![]()
ha şööle afferin çocuumaLoNe BoY' Alıntı:Yok yaw bayanlara el kalkmaz ben sizi kıyamam orda elim kaymış öyle kusura bakma piken apıla pardon abla![]()
ne taş atacam sadece aplaya saygı bahabında dedim lenDarK_BlaDe' Alıntı:lem sen bana tas mi atiyon lan bakim ! Aksam Aksam uykum war bulasmayin bana (yarin okul da war we 2 tane yazilim war :'( )
dooru vermiorum para kimseyeaLoNe BoY' Alıntı:Yaw bu arada pardon piken abla elini öpmeye gelemedik mahalle çocukları para wermediğini söylediler o yüzden yanii yoksa gelirdik![]()
bak k1z1m bana ufakl1k diyip durmapiken' Alıntı:ne taş atacam sadece aplaya saygı bahabında dedim lenkolay gele yazılıların ufaklık
Wahhh yaziiiikk ! garibanpiken' Alıntı:1.si=ufaklıksın işte dark blade
2.si=cimri diilim param yok
bu kadar![]()
![]()
lan spiyoncu sen nerden c1kt1n bea ! neyse ortaligi karistirmaiSpiYonCu' Alıntı:ben gördum parası cook...
ispiyoncu is basında![]()
puahahhahaha ben mi?olduuuuuuuaLoNe BoY' Alıntı:Tamam biraz daha kıza yüklenirsek intihar fln eder yaw![]()
sana ben ne dedim ispiyoncu sööleme demedim mi,ne hemen söölüosun ufaklıın sööledii gibiiSpiYonCu' Alıntı:ben gördum parası cook...
ispiyoncu is basında![]()