wolf*********
New member
- Reaction score
- 0
abi 6 sayfa var hepsini okumaya usendim bunları baskası istediyse kusura bakmayın:
* forum copluk gibi olmus..... yani hersey fazla abartılı fazla buyuk fazla jan jan lı
daha sade bi forum olsa daha iyi olur
* her iletinin yanındaki kullanıcı bilgilerinin oldugu yerde reklam olması cok sacma orasının bayaa bi kuculmesi lazım
* biraz daha smiley olsa iyi olur bunlarla kendimi ifade edemiyorum
* eger hack team yoksa kurulmasını isterim. boylece bend ilk hackteam ime katılıp kendimi cok daha fazla gelistirebilirim.....
* mail adreslerimizi msn messenger da kullanabilelim....
*skin secenekleri olsun. farklı skinler hazırlansın ( bu olursa mutlaka siyah agırlıklı bitane olsun) profilden veya sayfanın altından skin leri degistirebilelim....
sonuc olarak daha sade ve guzel bi forum istiyorum burda hersey fazla buyuk
* forum copluk gibi olmus..... yani hersey fazla abartılı fazla buyuk fazla jan jan lı
daha sade bi forum olsa daha iyi olur
* her iletinin yanındaki kullanıcı bilgilerinin oldugu yerde reklam olması cok sacma orasının bayaa bi kuculmesi lazım
* biraz daha smiley olsa iyi olur bunlarla kendimi ifade edemiyorum
* eger hack team yoksa kurulmasını isterim. boylece bend ilk hackteam ime katılıp kendimi cok daha fazla gelistirebilirim.....
* mail adreslerimizi msn messenger da kullanabilelim....
*skin secenekleri olsun. farklı skinler hazırlansın ( bu olursa mutlaka siyah agırlıklı bitane olsun) profilden veya sayfanın altından skin leri degistirebilelim....
sonuc olarak daha sade ve guzel bi forum istiyorum burda hersey fazla buyuk