HackheLL'da Sıradaki Hizmet Ne olsun?

Hangisini isterdiniz?

• HackhellShare (Dosya Upload Servisi)

Kullanılan: 650 59.4%
  • HackhellShack (Resim upload Servisi)

Kullanılan: 104 9.5%
  • Hackhell Toplist

Kullanılan: 82 7.5%
  • Hackhell Search

Kullanılan: 76 6.9%
  • Hackhell Oyun Servisi

Kullanılan: 182 16.6%

• Kullanılan toplam oy
    1,094
abi 6 sayfa var hepsini okumaya usendim bunları baskası istediyse kusura bakmayın:

* forum copluk gibi olmus..... yani hersey fazla abartılı fazla buyuk fazla jan jan lı
daha sade bi forum olsa daha iyi olur

* her iletinin yanındaki kullanıcı bilgilerinin oldugu yerde reklam olması cok sacma orasının bayaa bi kuculmesi lazım

* biraz daha smiley olsa iyi olur bunlarla kendimi ifade edemiyorum ;)

* eger hack team yoksa kurulmasını isterim. boylece bend ilk hackteam ime katılıp kendimi cok daha fazla gelistirebilirim.....

* mail adreslerimizi msn messenger da kullanabilelim....

*skin secenekleri olsun. farklı skinler hazırlansın ( bu olursa mutlaka siyah agırlıklı bitane olsun) profilden veya sayfanın altından skin leri degistirebilelim....

sonuc olarak daha sade ve guzel bi forum istiyorum burda hersey fazla buyuk

resim olsun çünkü diğer sitelerde link çabuk kayboluyorda

wolf' Alıntı:
abi 6 sayfa var hepsini okumaya usendim bunları baskası istediyse kusura bakmayın:

* forum copluk gibi olmus..... yani hersey fazla abartılı fazla buyuk fazla jan jan lı
daha sade bi forum olsa daha iyi olur

* her iletinin yanındaki kullanıcı bilgilerinin oldugu yerde reklam olması cok sacma orasının bayaa bi kuculmesi lazım

* biraz daha smiley olsa iyi olur bunlarla kendimi ifade edemiyorum ;)

* eger hack team yoksa kurulmasını isterim. boylece bend ilk hackteam ime katılıp kendimi cok daha fazla gelistirebilirim.....

* mail adreslerimizi msn messenger da kullanabilelim....

*skin secenekleri olsun. farklı skinler hazırlansın ( bu olursa mutlaka siyah agırlıklı bitane olsun) profilden veya sayfanın altından skin leri degistirebilelim....

sonuc olarak daha sade ve guzel bi forum istiyorum burda hersey fazla buyuk

1) bu hackhell.com farkı janjanlı olmalı :cool:
2) reklam olmazsa size daha çok hizmeti nasıl sunabiliriz :mad:
3) evt ifade bozuklugu var sende :eek:
4) hackteam biz şuanda öle bi team kurmak gibi bi düşünceye sahip deyiliz ama sen bişeyler ögrenip hackhellde kurabilirsin :eek:
5) çok şey istiyosun hackhell farklı ve bu farkını herkez biliyo seninde zamanla alışıcana inanıyorum skin olayı iyi fikir ama siyah bizi bozuyo bakalım ilerleyen zamanlarda bunları degerlendiricez :D

ne guzel forum ıste yetınmeyı bılmek lazım ;)

ben sadece skinin bu halinden çok memnunum dier üyelrde öle sanıorum,

bu rengiyle gerçekten HH çok güzel:)

selam öncelikle hh forumu açan arkadaşlara ve ona yardımcı olan moderatörlere teşekkür eder elleriniz dert görmesin derim

anketten sadece bi tanesini seçmemiz gerekirse oyun olsa çok iyi olur. arkadaşlar share olsun diyorlar rapidden sıkıldık diyorlar ama başka bi sitede olan bişeyi biz bu siteye yaparsak bi anlamı kalmaz ha çabuk yüklenir linkin uçma gibi bi sorunu olmaz ama neyse.
welasılkelam oyun olsun derim ben

saygılarımla

Çok GÜzel Bİr Uygulama Tebrİkler

devam arkadaslar hackheaven ;)cehennem degil cennet burasi

Bence bole cok guseL...

bence monanın dediği gibi online okey tavla btak vs oyunlar olursa çok mükemmel olur ama oyun ların teklif hakkı çok fazla para onun için bi para toplamamız olabilir
sakın yanlış anlaşılmasın biz kendimiz gönlümüzden kopan bir miktar verelim...

HEPİNİZDEN YARDIM İSTİYORUM yAF JUSTİN__17__ KANKA NERDESIN bEA :D

Bence ilk olarak Hackhell vip gibi programlara ulaşabileceğimiz bi bölüm lazım tabi burada prg linklerinin yanında crackleri veya serialleri lazım ama yinede siz bilirsiniz.......

olmuşken hepsi olsun derim ben:D
şaka bir yana HackhellShare (Dosya Upload Servisi) olsa çok güzel olur bence

Bence Hiçbiri Değil. @hackhell.com mail adresi servisi açılmalı !

Geri