Hackhell'de Şiddetin Boyutu Nedir?

Ne Tür Siddet

• ısırırım

Kullanılan: 2 9.5%
  • tokat atarım

Kullanılan: 0 0.0%
  • saçını çekerim

Kullanılan: 1 4.8%
  • yumruk atarım

Kullanılan: 6 28.6%
  • kafa atarım

• tekme atarım

Kullanılan: 0 0.0%
  • diğer

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Ne tür Şiddet uygularsınız?
Tokat Atarım
Saçını Çekerim
Isırırım
Kafa Atarım
Yumruk Atarım
Tekme Atarım
Diğer

odunu aLdığım gibi saLdırırım=)

şaka bi yana insan şiddet görecek ya da şiddet gösterecek bir durum içine düşürmemeLidir kendini

Şiddet Adem ogluna yakışmayacak ve asla müracaat edilmemesi gereken insani duyguları körelmiş kişilerin yöntemi olup hiç bir surette prim verilmemelidir...

Genelde Kendimi Tutmuşumdur :D

Bir cümle yeter sözden anlayana , Destan yazsan fark etmez laftan anlamayana

Diger;

TÜRK IRKINA & ISLAMA yapiLan bi hakeret oldugu zaman,
sonu komaya kadar gider VALLAH

her zaman haziriz EvelAllah

gurbete yasamak koLay degiL ; )

::::::::::::::::::

gidikLarim :001_tt2: :durdurun

Şiddet Adem ogluna yakışmayacak ve asla müracaat edilmemesi gereken insani duyguları körelmiş kişilerin yöntemi olup hiç bir surette prim verilmemelidir...

eyvAllah

önce tatli dil tabi,
ama zarar vereni de durduracaksin arkadasim

Arkadaşlar şıklar bayan ve erkekler için geçerlidir.Eğer onlardan birini işaretlerseniz Şiddet forumda ne boyutta görmek istiyorum.
1 hafta sonra anketimiz kaldırılacaktır.

eyvAllah

önce tatli dil tabi,
ama zarar vereni de durduracaksin arkadasim

Haklısın zarar vereni bir şekilde durduracaksın amma velakin gene şiddet kullanmayacaksın...şöyle düşün sana zarar veren kardeşin baban annen veya eşinse ne yapacaksın..şiddet mi uygulayacaksın...karşındaki her ne olursa olsun...şiddetten alabildigince uzak durma gayretinde olacaksın..zira haklı oldugun bir konuda haksızlıgada sürükleyebilir..
Bence önce insan oldugunu unutmayacaksın...ALLAH kimseyi ayırmamış sonucta herkese irade vermiş...o iradede seni serbest bırakmış...taa ki hesap verilecek güne kadar...

Kafa Atmayı Çok Severim :utan

Haklısın zarar vereni bir şekilde durduracaksın amma velakin gene şiddet kullanmayacaksın...şöyle düşün sana zarar veren kardeşin baban annen veya eşinse ne yapacaksın..şiddet mi uygulayacaksın...karşındaki her ne olursa olsun...şiddetten alabildigince uzak durma gayretinde olacaksın..zira haklı oldugun bir konuda haksızlıgada sürükleyebilir..
Bence önce insan oldugunu unutmayacaksın...ALLAH kimseyi ayırmamış sonucta herkese irade vermiş...o iradede seni serbest bırakmış...taa ki hesap verilecek güne kadar...

nasil durduracaksin ?

siddet derken

simdi

aile örnegin dogru bir örnek degil
benim yasadigim yerde bolca kürtcü, nazi ve bolca da rus var
bunLara karsi sessiz kalirsak ne Dinimiz kalir nede Bayragimiz nede CamiLerimiz

anlatabiliyormuyum ? benim anlatmak istedigim sey farkli aslinda, ama neyse
konu fazla uzamasin

insan kilignda ne canavarLar gördüm ben

Allah karsilastirmasin

Diğeri işaretledim
Bu yaşıma kadar hiç bir kavgaya karışmadım, kavga etmedim. Nasıl bir şiddet uygularım bilmiyorum. Şiddet uygular mıyım? onu da bilmiyorum.
O duruma kadar geldiysem az da olsa uzak doğu dövüş sporlarıyla ilgilenmiştim, unutmadığım teknikleri kullanabilirim ama hocamızın dışarda hiç bir şekilde kullanmayın dediği gırtlağa tekme hareketini yapmam :)

nasil durduracaksin ?

siddet derken

simdi

aile örnegin dogru bir örnek degil

Neden etrafta...ne babalar var adam icip icip geliyor ve evde şiddet uyguluyor...
bizim ulkede de boyleleri de var...

benim yasadigim yerde bolca kürtcü, nazi ve bolca da rus var
bunLara karsi sessiz kalirsak ne Dinimiz kalir nede Bayragimiz nede CamiLerimiz

Sanırım Almanyadan bahsetmektesin..Frankfurtu ziyaret etmiştim...ve orda sayenizde bir Camiide Cuma namazıda eda etmiştim...Şimdi oradaki grupların uyguladıgı şiddet
tamamen ırkcılıga dayalı bilirsin..yazımın başında insanlıktan yoksun kişiler dedim...

anlatabiliyormuyum ? benim anlatmak istedigim sey farkli aslinda, ama neyse
konu fazla uzamasin

insan kilignda ne canavarLar gördüm ben

Allah karsilastirmasin

Bende cok gördim senin bahsettigin insanlıktan cıkmış yaratıkları...neyse dedigin gibi konu uzamasın ve son dileklerine (Amiiin) diyorum

Sonucta şiddettin her türlüsüne karşıyım...

Biber gazı elektrik ve kesici delici alet kullanımını da ekle.

Şiddet çözüm değil laflarımla döverim (=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri