Forumda eskilerin 2007-2008'li yılların havasını göremiyorum açıkçası.Bu benden kaynaklı diye düşündüm ama benim gibi düşünenlerinde hiçde azımsanmayacak derecede olduğunu gördüm.
Bu neden kaynaklı,buna tam açık bir ifade yazamam ama mutlaka eski ve değerli üyelere çekilen restlerin,yöneticilerin hatta üst yönetimde olan bazılarının benim tabirimle ''güç denemesi'' yapmayı sevmasinin,belli oturmuş bir HH kadrosundan bazılarının forumdan soğutulmasının,ortamdan fazla uzak kalınmasının etkileri olabileceğini sanıyorum.
Yöneticilik yaptığım zamanlar bir eleştiride bulundum ve bu gerçek ve güzel bir eleştiriydi.Ama sonra bir baktım ki üst yönetimden bir muhterem ''madem beğenmiyorsun bizi o zaman güle güle'' diyerek yolladı bizi.He bu benim için hiç problem olmadı,olamazda.Ama gün geçtikte bu tarz hareketlerin daha çok HH batırdığını çok açık görüyoruz.Swat_TR,crazyboy_9999 duruma güzel örnek arkadaşlarımızdır bende öyle
nerdeyse 2 sene oldu,amacım çıngar çıkarmak değil elbette ama öncelikle bu zaaflarımızı yenemezsek diğer yapılan boş kalır.
Yazım bütün yöneticilere değil,işini çok iyi yapanlarda var ama bence bu konularda daha hassas olmak lazım
Eskiden 300-400 kişi online olurdu ama forumda anasayfada konuları takip edemezdik,şimdilerde yer yer 4000 yakın online olduğunu görüyoruz ama tabiri caizse ''yaprak kımıldamıyor''
Ben burda çok polyanna bir tabloda çizebilirdim ama gerçeklerle yüzleşmek onu yenebilmenin ilk adımıdır.
Sosyal mesajımıda verdikten sonra Allah yolumuzu açık etsin diyorum =)