HackHeLL'de ki son gelişmelerden memnun musunuz?

HackHeLL'de ki son gelişmelerden memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    64
Hackhell'ın en büyük hatası eski üyeleri forumdan soğutmakla oldu. ( Bizzat kendimden örnek verebilirim. Profilimden üylelik tarihime bakabilirsiniz. )

İyi oldu iyi.. özeLLikle Domain degismesinden Cok Memnunum . Hem Hachelli Daha FazLa Anımsatıyor Hemde Alakası Var mı bİlmiyorum Esed Engellemiyor :D

memnun olsak da olmasak da yapılanlardan sonra bir değişiklik olmamış bir artış gerçekleşmemiş üye sayısında... Bunda yöneticilerin ve kapatılan bölümlerin de suçu var. Birşeyi kaybetmek çok kolaydır ama kazanmak zordur =)... hackhell 1 yılda yaşadığı gerilemeyi daha önceden 5 yılda kazanmıştır...

memnun olsak da olmasak da yapılanlardan sonra bir değişiklik olmamış bir artış gerçekleşmemiş üye sayısında... Bunda yöneticilerin ve kapatılan bölümlerin de suçu var. Birşeyi kaybetmek çok kolaydır ama kazanmak zordur =)... hackhell 1 yılda yaşadığı gerilemeyi daha önceden 5 yılda kazanmıştır...

Pek bi değişiklik olmadığına göre herkes memnun demekki.

inadına inat, gayet güzel bir şekilde devam etti HH yani benim vaz geçmediğim HackHeLL ! her zaman herşeyin ilkide bizimle birlikte. .

Not: Hastasıyız Dedeee ((;

Forumda eskilerin 2007-2008'li yılların havasını göremiyorum açıkçası.Bu benden kaynaklı diye düşündüm ama benim gibi düşünenlerinde hiçde azımsanmayacak derecede olduğunu gördüm.
Bu neden kaynaklı,buna tam açık bir ifade yazamam ama mutlaka eski ve değerli üyelere çekilen restlerin,yöneticilerin hatta üst yönetimde olan bazılarının benim tabirimle ''güç denemesi'' yapmayı sevmasinin,belli oturmuş bir HH kadrosundan bazılarının forumdan soğutulmasının,ortamdan fazla uzak kalınmasının etkileri olabileceğini sanıyorum.

Yöneticilik yaptığım zamanlar bir eleştiride bulundum ve bu gerçek ve güzel bir eleştiriydi.Ama sonra bir baktım ki üst yönetimden bir muhterem ''madem beğenmiyorsun bizi o zaman güle güle'' diyerek yolladı bizi.He bu benim için hiç problem olmadı,olamazda.Ama gün geçtikte bu tarz hareketlerin daha çok HH batırdığını çok açık görüyoruz.Swat_TR,crazyboy_9999 duruma güzel örnek arkadaşlarımızdır bende öyle
nerdeyse 2 sene oldu,amacım çıngar çıkarmak değil elbette ama öncelikle bu zaaflarımızı yenemezsek diğer yapılan boş kalır.
Yazım bütün yöneticilere değil,işini çok iyi yapanlarda var ama bence bu konularda daha hassas olmak lazım

Eskiden 300-400 kişi online olurdu ama forumda anasayfada konuları takip edemezdik,şimdilerde yer yer 4000 yakın online olduğunu görüyoruz ama tabiri caizse ''yaprak kımıldamıyor''

Ben burda çok polyanna bir tabloda çizebilirdim ama gerçeklerle yüzleşmek onu yenebilmenin ilk adımıdır.

Sosyal mesajımıda verdikten sonra Allah yolumuzu açık etsin diyorum =)

2006 yılından beri üyeyim HH le.. Bir zamanlar erişim yasağının gelmesi beni çok üzmüştü acıkcası.. HH le cok şey borçluyum.. Belkide şu an bildiklerimin yarısını burada yöneticilerin ve değerli üyelerin sayesinde öğrendim. HH de bir durulma olduğu doğru.. Eskiden mesajları okumaya yetişemezdim. Zaten okumaktan yazmaya zaman kalmazdı..:) Ama şimdi bu trafik eskisi kadar değil.. Açtığım her konuda değerli ilgilerini esirgemeyen yönetimdeki arkadaslara ve üyelere sonsuz teşekkürler... Sonuc olarak hitin azalsada, gidenlerin olsada seni seviyorum HH....

Benim açımdan ufak tefek sorunlar dışında ortada bir sorun gözükmüyor,
Suçlamak yerine herkes elini taşın altına koymalı ...
Ben memnunum iyiki varsın Hackhell :)

Her devrin sitesi hackhell, her çağa ayak uyduruyor.. Bravo emeği geçen herkese.

Bazı eksiklikleri var onlarıda çözünce çok daha iyi olacak

Forumda eskilerin 2007-2008'li yılların havasını göremiyorum açıkçası.Bu benden kaynaklı diye düşündüm ama benim gibi düşünenlerinde hiçde azımsanmayacak derecede olduğunu gördüm.
Bu neden kaynaklı,buna tam açık bir ifade yazamam ama mutlaka eski ve değerli üyelere çekilen restlerin,yöneticilerin hatta üst yönetimde olan bazılarının benim tabirimle ''güç denemesi'' yapmayı sevmasinin,belli oturmuş bir HH kadrosundan bazılarının forumdan soğutulmasının,ortamdan fazla uzak kalınmasının etkileri olabileceğini sanıyorum.

Yöneticilik yaptığım zamanlar bir eleştiride bulundum ve bu gerçek ve güzel bir eleştiriydi.Ama sonra bir baktım ki üst yönetimden bir muhterem ''madem beğenmiyorsun bizi o zaman güle güle'' diyerek yolladı bizi.He bu benim için hiç problem olmadı,olamazda.Ama gün geçtikte bu tarz hareketlerin daha çok HH batırdığını çok açık görüyoruz.Swat_TR,crazyboy_9999 duruma güzel örnek arkadaşlarımızdır bende öyle
nerdeyse 2 sene oldu,amacım çıngar çıkarmak değil elbette ama öncelikle bu zaaflarımızı yenemezsek diğer yapılan boş kalır.
Yazım bütün yöneticilere değil,işini çok iyi yapanlarda var ama bence bu konularda daha hassas olmak lazım

Eskiden 300-400 kişi online olurdu ama forumda anasayfada konuları takip edemezdik,şimdilerde yer yer 4000 yakın online olduğunu görüyoruz ama tabiri caizse ''yaprak kımıldamıyor''

Ben burda çok polyanna bir tabloda çizebilirdim ama gerçeklerle yüzleşmek onu yenebilmenin ilk adımıdır.

Sosyal mesajımıda verdikten sonra Allah yolumuzu açık etsin diyorum =)

Sonuna kadar takılıyorum sana. 1.5 aylık modluğum dengesiz bi üye yüzünden gitti. Burda tabiki torpil yapmacaklar ama en azından olayı benden dinlemelerini beklerdim. Neyse benim açımdan bi sorun yok.
Demekki hh o adamlarla yollarına devam etmek istediler işte onun sonucuda ortada

işte arkadaşlar bu başlık bu yüzden var herkes söleyecek eksikleri bizde bu eksikleri gidereceğiz .. gidermeye de çalışıyoruz ..

Forumunda bu hale gelmesindeki en büyük etken eski yönetimin kendilerini Osmanlı Padişahı sanmasıdır.

Gelişmeler güzel ama Yeni üyelik formuna kan grubunun girilmesinin zorunlu olması saçma değil mi sizce de? Yani yeni üye olacak olan illa siteye kayıt olacak diye kan grubunu bilmesi lazım? Bence bu değişikliğin yapılması biraz saçma olmuş.

Gelişmeler güzel ama Yeni üyelik formuna kan grubunun girilmesinin zorunlu olması saçma değil mi sizce de? Yani yeni üye olacak olan illa siteye kayıt olacak diye kan grubunu bilmesi lazım? Bence bu değişikliğin yapılması biraz saçma olmuş.

Bu devirde bilmeyen insan mı var ? Bence bilmemesi çok saçma değil mi ?

adult bölümü varmı bu forumda acaba

hiç memnun değilim. Kağnı gibi bir site ve basit bir site olmuş artık !

Geri