Hackhell'i Açınca Bilgisayar Kilitleniyor

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
2 gündür sitede bir sorun var arkadaşlar inanılmaz yavaşlıyor hackhell'i açınca, google chrome kullanıyorum, sol alt köşede chrome'un anlık yaptığı işlemleri sayamıyorum bile sitede şu anda inanılmaz bir yük var, sürekli google analytics, twitter, facebook gibi şeyler yazıyor sol alt köşede. Çok yavaş. Ram kullanımı adeta tavana vuruyor. Sanırım biryerlerde sorun var. Valla eski hali daha iyiydi ne yaptıysanız siteye:cursing:

katılıorum aynısı bendede mevcut kurdugum proglardan dıye ıslemcı lıstesıne bakıorum fırefox mansallah ramın yuzde 80 ı hackhell ve fırefoxda :D normaldır dıye dusunmustum ama sorun yasayanlar varmıs konu acana kadar baya zorlanıorum 2 3 gundur

Site oldukça yüklü kabul etmek lazım ancak bende sorun çıkmıyor. Opera kullanıyorum tavsiye ederim.

bende opera da sorunlu. fatihin dediği gibi durumlar yaşanıyor. takılıyor,yavaş ve kendini kapatıyor bazen. firefox tayım şimdi normal sanki.

Firefox ve Adblock plus eklentisi yüklü.
Yabancı scriptlerin vs. nin çalışmasını engelledim.
Sorun yaşamıyorum.

Site oldukça yüklü kabul etmek lazım ancak bende sorun çıkmıyor. Opera kullanıyorum tavsiye ederim.

Bence hangi tarayıcı olursa olsun yavaşlık var ama senin pc çok sağlam olduğu için anlamıyondur, benimki felç geçiriyo sanki:001_tt1:

Evet aynı problem bendede var. Bilgisayar sapıtıyor adeta ne yaptınız güzelim siteye . önceden çok ii çalışıyordu. şimdi hiç i değil makinayı olduğundan fazla kasıyor. Sadece hackhell sitesinde oluyor bu durum

Bende de aynı sorun var knight bi yandan hackhell face bi yandan 2 gündür kitleniyor hiç olmazdı :D

allahım yarrabim iki üç gündür bilgisayarda kullanmadım antivir kalmadı combofix cleaner advantec system care yhaf bilgisayarıma virüs girdi die en son format atacaktım iyiki bu başlığı gördüm demekki sorun genel bende sadece bendemi oluyor diyordum işlemci %90 larda ram kullanımı 1 gb kadar çıkıyor demek ki sorun benim pc de değil

edit : hackhelli farklı bilgisayarlardada denedim sonuç aynı.... win 7 dede denedim aynı :))

Başka sitelerde de oluyor mu?
Flash vs güncellediniz mi?

Hepinizin cevabı Hayır ise bir bot netin piyonu olabilirsiniz.

Mozilla ve no problem bende :)

ArkadaşLar sorun büyük ihtimaL rekLamLardan kaynakLanıyor..

Bende herhangi bir sorun yok,son hız geziyorum forumda..

Forum sayfasının soL en aLt köşesinde buLunan hhskin paneLini hhtunneL oLarak değiştirin.Büyük ihtimaL böyLe bir sorununuz kaLmayacak..

gayet iyi şuan mozilla evdeki pc de bi sıkıntı vardı sanki ama

bende sorun yok diyen arkadaşlar chroome ve explorerde denerse onlarında başına gelecektir önceleri google chromede iyi çalışıyordu son iki üç gündür böyle olması sizcede ilginç değilmi

r
bende sorun yok diyen arkadaşlar explorerde deneyebilirmi sonucu bildirirseniz sevinirim

bende sorun yok diyen arkadaşlar chroome ve explorerde denerse onlarında başına gelecektir önceleri google chromede iyi çalışıyordu son iki üç gündür böyle olması sizcede ilginç değilmi

r
bende sorun yok diyen arkadaşlar explorerde deneyebilirmi sonucu bildirirseniz sevinirim

Az önce explorer da denedim yine herhangi bir sorunLa karşıLaşmadım.

SöyLediğim gibi sorun büyük ihtimaL rekLamLardan kaynakLanıyor.RekLamLar internet tarayıcısını kastığından doLayı böyLe bir probLem oLuşabiLir.BiLgisayarınızın özeLLikLerine göre de durum değişebiLir..

ArkadaşLar sorun büyük ihtimaL rekLamLardan kaynakLanıyor..

Bende herhangi bir sorun yok,son hız geziyorum forumda..

Forum sayfasının soL en aLt köşesinde buLunan hhskin paneLini hhtunneL oLarak değiştirin.Büyük ihtimaL böyLe bir sorununuz kaLmayacak..

Bendeki sorun dediğin şeyi yapınca düzeldi ama sayfayı kapatıp açınca skin yine değişiyor bunun için ne yapabiliriz ?

Bendeki sorun dediğin şeyi yapınca düzeldi ama sayfayı kapatıp açınca skin yine değişiyor bunun için ne yapabiliriz ?

Sorununun çözüLdüğüne sevindim..
bahsettiğin şey cookisLerden kaynakLanıyordur.Ya da internet tarayıcın siteLeri bir dahaki girişinde hatırLamıyordur.Yoksa değişmez..

Geri