Hackhell'i Açınca Bilgisayar Kilitleniyor

ie ve chrome için birşey diemiecem ama

firefox ta ram kullanamını %60 olarak firefoxun Flash plug-in den kaynaklanıyor... bunu anlık kapatmak için ctrl+alt+deLete >> işLemLer > Flash plug-in.exe tıkla bi kere >> saq aLttan işLemi sonlandır diyin...

yada

adres satırına about:config yazın >> herhangi bi yerde sag tıklayın > Yeni > integer seçiyoruz >> karsımıza opo up sayfa cıkıcak burda > browser.cache.memory.capacity olarak isimlendiriyoruz ve tamam diyoruz. tekrar pop-up cıkacak orda browser.cache.memory.capacity deqerini sorucak >> 60000 yazıyoruz ve tamam diyoruz. firefox u kapatıp tekrar acıoruz ; )

yada

hiç uqrasamam diosanız bu eklentiyi yukleyin :laugh:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/53880/

+ olarak geneLde yasanan sayfa acılma sorunu

Ana Sayfa Forum Profiliniz Video Portalı bu böLüme kadar yani yani navbara kadar acılıyordur alt kısmı acılmıyordur. bu sorunun nedeni de adhood reklamlarının sunucularının yawash işLemesinden kaynaklanıyor.. 2 - 3 defa F5 yaparak bu sorunu da aşabilirsiniz arkadasLar ; )

Ya Arkadaşlar benim bilgisayarda mı sorun bilmiyorum 10 gündür veetle sitesine giremiyorum!Girebilen varsa Acil cevap bekliyorum..

arkadaslar opera ve google chrome de aynı sorun bendede war tarayıcılardan kaynaklanıyor mozilla kullanmaya basladım sorun gitti

Bilgisayarları sağlam olan arkadaşlar için pek sorun olmayabilir ama tersi için sorun var kesinlikle.
Kuzenimin pc'den girdim sonra pc rest atmak zorunda kaldım =)

Benim pc'de HH de olunduğu bile fark edilmiyor şükür.
Yavaş açılma sebebi adhood reklamlarından kaynaklı onu bekliyor sayfa hep.
HH serverlerde sorun yok gibi.

HH in eskisinden yavaş olduğu kesin. Ama kasma gibi bir durum yok bende çok şükür. Demek sistemim sağlammış :)

Geri