hackhellin ilk günkü görünümü:D mükemmel!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogünleri dün gibi hatırlıyorum hhyle ilk tanıştığım anlar aklıma geldi eline sağlık..

Hemde sitenin içerisinede girebiliyosunu way be ne gunlerdi mod arkadaşları görünce hüzünlü bir sevinç yaşadım :=)
silverghost, ares, partizan, sevencloves, SEPTAGH ... eline sağlık

Foefer in verdiği istatistik bilgiden bu yana 6 gün geçti o gün üye sayımız 276.637 bu gün ise 282.436
Baist bir İşlem: 282.436-276637/6=966 kişi/gün

Günde 966 yeni üye vaybeee büyümeye bakın yaa.. Helal olsun Hackhell e.

kimse desteklemez ama büyümenin ana nedeni adult bölümüdür....resimdeki banner değilde bir tane vardı hatunun içinde kablolar çıkıyordu ve anime resimlerin olduğu banner şimdiki bannerdende çok daha güzeldi..

MaşaLLah Deyin Lem :D

arşivliyorum hackhell in bugünki durumunu.. 2 sene sonra bi kerede ben acccam aynı konuyu.. :D vay beaa.. vay anasını.. nerdenn nereye gibi mesajlarr.. yanii aynı seyler gene yasancakk.. ama bu sefer belki türkiyenin degil ''dünyanın'' en büyükleri arasında olarak... tesekkürler emre.bjk...

edit: groseva arkadasımızın dedigine katılıyorumm.. yerden göğe kadar haklı bence... Hackhell in bugüne gelmesinde şüphesiz en büyük pay: bazılarının üvey evlat muamelesini yaptıgı, kapatılmasını istedigi ADULT bölümüdür...

evet o zamanlar biraz insan azdı ama yinede bi düşünün o zamandan bu zamana hangi forum ayakta kaldı hackhell hiç yıkılmadı taş gibi devam ediyor işte ben bunu çok seviyorum..!!

üstteki fıstık resmi cekmiştir yüzbinlerce kişiyi işini zi biliyonuz walla

hatırlıyorum :)

ne günlerdi bea ;)

altta görünen
AngeL, berk, bt42, chamfer, Direct-t, doganay76, HellsAngelx, Hell_Lord, ifrit, kady, katakulli, m_y, sOrUnLu, SteaL®, Xfiles

Chamfer; şu anda işleri nedeni ile aramızda olmayan smod ;)
Kady: Eski Administratorumuz. işleri v.s. nedeniyle giremiyor.
Sorunlu kim tahmin edin :p; React0r
xFiles; Şu anki X

Eskisi:
Konular: 3,045, Mesajlar: 22,050, Üye Sayısı: 647

şimdiki:

287,671 Üyemiz , 242,044 Konumuz , 1,728,578 Mesajımız ve 2456 Online

ilkkk günkü degilll bence çünkü 781 üye 3.619 konu var ama yinede baya eskii olabilir degişik bişey saol baya gelişmiş demekte yetersiz bennnce :D uçmuşşş H.H

vay be hakkat gururlandım:D yaşasın hackhell..

Estaba' Alıntı:
evet o zamanlar biraz insan azdı ama yinede bi düşünün o zamandan bu zamana hangi forum ayakta kaldı hackhell hiç yıkılmadı taş gibi devam ediyor işte ben bunu çok seviyorum..!!

bende arkadaşım dediğingibi EN BÜYÜK HACKHELLL:biggrin :clap :clap

ben çok fazla zamanım olmadığı için pek bi paylaşım yapamıyorum ama
HACKHELL de olmaktan GURUR duyuyorum
harika bir forum sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri