hackhellin sloganı

hachell'in sloganu değişmelimi

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gereksiz
sıkıyorsa biri bizi durdursun !!!

bizi kimse durduramaz(ayıramaz) dediğin zaman klasik bir ifade oluyo hani şu yeşilçam filmlerinde old. gibi. biri bizi durdursun dediğin zaman ise karşıdakine meydan okumaktır. ayrıca maskenin çizgi filmindeki çılgın karaketer de bu ifadeyi kullanıyordu.

Bizi kimse durduramaz sloganı çok riskli.

Bigün otobanda giderken bi kamyon görmüştüm, arkasında aynen şöyle yazıyordu.

Sıkıyosa durdur !

Bu da o hesap:hhmanD

Bence şu anki slogan gayet iyi.

"Biri Bizi Durdursun"

"Biz Bir Aileyiz Bizi Kimse Ayıramaz"

Bu sloganlar yeterince güzel ve anlamlı diye düşünüyorum.

"Bizi kimse durduramaz" derseniz bişey iddia etmiş olursunuz.. Basit bir slogan.

"Biri bizi durdursun" ise derin manalar içeren hatta bunu başarmak isteyenleri hülyalara sürükleyen bir hackhell deyimi olarak literatüre geçmiştir. Yani bizi kimse durduramaz demiyoruz buyursun durdursun diyoruz (= Sloganımızdan memnunuz teşekkürler.

edit: Yeri gelmişken belirtmek isterim;
Bizi durdurmayı başaramayan bir takım pigmeler*, hayatta başarabilecekleri en büyük şey olan e.k.ş.i sözlük editörü olup, bize ancak oradan sallayabilmişlerdir. Onlara buradan lafla peynir gemisi yürümez diyorum.. Biz bu gemiyi lafla yürütmedik.(=

* - Pigme kelimesi yukarda "kısa boylu, boyu yetmeyen, yetişemeyen" anlamında kullanılmıştır. Tam anlamı TDK'na göre;
pigme Fr. pygmée
"Boy ortalaması 150 cm altında olan Afrika kökenli bir zenci topluluğun bireyi."dir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri