Hacklenen Hotmail / MSN Adreslerinizi Kurtarın! - Videolu!!!

bn kendi msnmi caldım sonra tekrar denedım ise yarıyor saolasın

demek kendi msn ni çaldın :eek:
güzelll :eek:

abi bu olay bitti artık..böyle bi yöntem kalmadı..çalınan msn geri gelmez,alternatif mail kaydettiemedikçe..ok

führer' Alıntı:
abi bu olay bitti artık..böyle bi yöntem kalmadı..çalınan msn geri gelmez,alternatif mail kaydettiemedikçe..ok
yöntemler çalışıyo
alanlar nasıl alıyo :eek:
bilmeden sallamıyalım...:)

Teşekkürler, güzel paylaşım... Fakat ben gereken bilgilerin hiçbirini hatırlamıyorum :) walla acc giderse, allah rahmet eylesin diebilirim sadece :)

WARTOX' Alıntı:
Teşekkürler, güzel paylaşım... Fakat ben gereken bilgilerin hiçbirini hatırlamıyorum :) walla acc giderse, allah rahmet eylesin diebilirim sadece :)

Valla onları unutmıyıcan :) unutursan biraz zor alırsın kendi mailini hacklemeye çalış

slm sıte super ama ben calınaN MSN YI ALMAYA CALISTIM ALDIGIMA DAIR YAZI GELDI EKRANA AMA MAİLLİME SIFRE GLMEDI NIYE ? BANA CWP ATARSANIZ SEVINIRIM [email protected] tskkrler hackhell.com yapımcılarına

sedof' Alıntı:
slm sıte super ama ben calınaN MSN YI ALMAYA CALISTIM ALDIGIMA DAIR YAZI GELDI EKRANA AMA MAİLLİME SIFRE GLMEDI NIYE ? BANA CWP ATARSANIZ SEVINIRIM [email protected] tskkrler hackhell.com yapımcılarına
almana dair yazının mailine geldiyse alta mutlaka şifre vardır ama
dediklerimizi yapım alındı diye bir sayfa açıldıysa şifre için ya yalnış e-mail adresi vermişsindidr yada biraz beklemen gerekmektedir

Unutmadan FORumda msn adresi vermek yassk :cool:

çok yararlı bir çalışma arkadaşım cidden çok teşekkür ederim.

tesekkürler

valla ben denemedim ama deniyecem çok mükemmel bişeye benziyor :)) ellerine sağlık onca şeyi yazmaya üşenmedin mi :))) valla çok saol kardeşim...

kayzer_of_hell

ARkadaşım Flood yapmışsın .. editle istersen ;)

kahretsin yav, aynen yaptım ama ters olmuş mesajı çalınan maile yollamışlar :)

cok cok cok tesekkurler valla:)kurtarıcım oldun:))))

dun ben bu yontemı yaptım ama benı dıkkate almadılar galıba daha mesaj felan yok ortalıklarda :D

teşekkürler hocam ellerine sağlık benim adresim de çalınmıştı da bende arkadaş tavsiyesiyle sitenizi buldum.
SADECE BU İŞ İÇİN SİTENİZE GELDİM AMA GİTMEYE NİYETİM YOK:
ELLERİNE SAĞLIK

Geri