Hadi Hackhell Ailesi 5000 Tıka İhtiyacımız var =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solariz

Administration
Reaction score
0
arkadaşlar yazarlık yolunda ilerleyen tanıdıgımız bi arkadaşımıza yardım elimizi hackhell olarak uzatmaya karar verdik sizlerin yardımlarına ihtiyacımız var sizlerden istenen çok zor birşey degil http://www.gazeteport.com.tr/YAZARARANIYOR/NEWS/GP_082947 linke tıklayıp yapılan yorumu okuyup yorum yazmak ve oy sekmesi alta yıldız şeklinde belirtilen sekmelerden yorumu nasıl bulduysanız i orta kötü gibi işaretlemek bunu umarım çok görmez ve bu istegimizi bu arkadaşımızın biyerlere gelebilmesi için yerine getirirsiniz şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. :clap

arkadaşımız gerçekten toplumun önemli bir sorununa değinmiş. Okudum ve yorum yazdım.Teşekkürler

ben teşekkür ederim ilgin için . 5000 oy a ihtiyacımız olucak arkadaşlar ..yardımlarınızı esirgemezseniz . iyi bir arkadaşımızın bir yere gelmesini hep beraber saglarz.

umarım ıhtıyac duyulan katılım saglanır sayfayı zıyaret edıp oy kullanmak 1 dk nızı almaz lutfen baslıgı okuyan herkes 1 dk sını ayırıp oy kullansın iyi forumlar hepinize.

Yorum yapmaya zamanım yok en kısa zamanda yazacağım ama oyumu kullandım ;)
İmza yetkisi olan bi arkadaşımız imzasına bu konunun linkini koysa,istenilen rakama daha hızlı ulaşılabilir sanırım..

Oyumu verdim hayırlısı olsun .
sitenin takipçilerinden biri olarak burdaki yarışmadan haberim vardı .
Demekki hh ailesinden de birisi yazar olmak için başvurmuş .
Hayırlısı olsun hakkında .

verdim yıldızımı en hackhellcısından :goz: yorumunda yaptım arkadasımıza

oyumu kullandım..inşallah yeterince katkımız olur..

birlikte hareket ettigimiz sürece başaramıycamız hiç birşey yok arkadaşlar teşekkürler tekrar ilginiz için..

çift oy kullandım nası yaptım bnde blmiom =) mozilla ve explorerden ayrı ayrı kullanılıomuş :saskin

inş. yeteri kadr oy bian önce tolanılır...

Bu ülkede olup biten yanlıışlara kendi doğrulaı tarafından bakıp yorum getiren herkese çok güzel bir cevap olmuş

oy verilmiştir. umarım başarılı olur

bende werdim oyumu.ßoyle güsel işlerde bizimde katkımız olsun :}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri