Hadise'nin Eurovision şarkısı

fells2

Banned
Reaction score
0
Bu sene Eurovision'a katılacak Hadise TRT ekranlarından şarkıyı ilk kez seslendirdi. İşte İngilizce olarak söylenen o şarkı;
Yılbaşında TRT ekranlarının en beklenilen konuğu Hadise oldu. Hadise bu seneki Eurovision şarkı yarışmasında söyleyeceği şarkıyı ilk kez seslendirdi.

Türk müziği enstrümanlarının kullanıldığı şarkı ingilizce olarak seslendirildi.

İŞTE O ŞARKI...

hayırlısı olsun ...

inş... Birinci oluruz..

şarkı çok güzel bu şarkıylada birinci olamazsak bişey demiyorum artık

insallah basarılı olurda ancak televizyonda seyrettiğim kadarıyla dans figürleriyle şakire ablamızı taklit etmiş

sarki cok guzel ama dans we kostum biraz daha sekilli olabilirdi sanki. yinede cok guzel. hadi hyrlsi.

Şarkının dilinin Türkçe olmasını yeğlerdim. Ancak kazanmak için başka şans yok.
şarkının müziği çok hoş. Derece var bu yıl..

İnşallah 1. olacak,dinledim ve çok beğendim,hoş ing. bilmiyoruz ama kulağa çok güzel geliyor.

Keşke şarkı türkçe olsaydı yada lazca kürtçe yada bizim kendi lisanlarımızdan bi tanesi olsaydı ama İNGİLİZCE olmasaydı!

Biz ingilizce şarkı söylemeyince yani onların ideolojlerini kabullenmeyince bizi adam yerine koymuyorlar gördüğünüz gibi!

Ama şarkının ritmi falan çok güzel.

Hayırlısı olsun!

Müzik hoş. Ancak figürleri beyenmedim. 2 kişi arkada oyalanıyor hadise de sallanıyor.
Daha yaratıcı belki birazdaha seksi bir tavır sergilenebilir =)
Herkesin sevdiği de bu değil mi?

Müzik hoş. Ancak figürleri beyenmedim. 2 kişi arkada oyalanıyor hadise de sallanıyor.
Daha yaratıcı belki birazdaha seksi bir tavır sergilenebilir =)
Herkesin sevdiği de bu değil mi?

katiliyorum sana bende yorumumda bunu anlatmak istemistim.

hatta sonradan araya katilan erkek danscilarin ne yaptigini biri bana anlatabilir mi ?
bizim buradan roman mahhallesinden 2 adam al bari onlar para kazansin afrikadan gorumluk olarak zenci getirmek pahaliya patliyodur xD

şarkı güzel bence.

ama başarılı olacağımızı zannetmiyorum.

verilen oylar genelde siyasi.

son yarışmada tüm ortodokslar rusyaya vermişti tam puanı.

Şarkı güzel, figürler filan yarışmaya kadar düzeltilebilecek şeyler.

He tabi oyların siyasi gelmesi olayı var yinede tebrikler ilk dinleyince insanın kanını kaynatan bir parça olmuş. Umarım herşeye rağmen iyi bir başarı elde eder parça.

iyi bir şarkı birinciliğe adaydır başarılar dilerim

Geri