Hafıza Eğitim Merkezi Setleri - ( silinmeden indirin )

dreamboy86

New member
Reaction score
0

Dergiweb.jpg

Setler Hakkındaki Genel Bilgileri Buradan Edinebilirsiniz.
hafizamerkezi.com - toefl, kpds, Hafıza teknikleri ile İngilizce eğitim setleri, Hafıza teknikleri ile almanca eğitim setleri, Hafıza teknikleri ile rusca eğitim setleri, Hafıza teknikleri ile fransızca eğitim setleri, Hafıza teknikleri ile arapca eğ

Anlayarak Okuma Eğitim Seti

CD-1-OKUMA HATALARI VE FRENLERİ
Hotfile.com: One click file hosting

CD-2-GÖZ İDMANLARI
CD-3-GÖZ İDMANLARI(devam)
CD-4-DİKEY İNİŞ METODU
CD-5-DİKEY DALGA METODU
CD-6-DENGE METODU
CD-7-ZİGZAG METODU
CD-8-AKIŞ METODU
CD-9-U METODU
CD-10-TEMBEL S METODU
CD-11-S METODU
CD-12-ÇİFT KENAR METODU

Not: tanıtım videoları silinmiş haldedir.yani her cd (2-12 arası) ortalama boyutu 1-2 mb arasındadır.

--------------------------------------------------------------------------

MEGA-HAFIZA-INGILIZCE-ORJINAL-KASETLI-TERTEMIZ__20922444_0.jpg

.. Unutmak, unutkanlık, istediğimiz anda istediğimiz şeyleri hatırlayamamak ve aklımızda tutamamak hemen hemen herkesin ortak problemidir. Çoğu öğrencinin

okuduklarını hafızasında tutamaması ve imtihan sırasında çalıştıklarını hatırlayamaması genel bir sıkıntıdır. Bazılarımız daha önce tanıştıkları kişilerin

yüzünü hatırlarken ismini hatırlayamamakta, bazılarımız da telefon numaralarını ve rakamları aklında tutamamaktadır.

Çok dalgın olduğundan dolayı biraz önce elindeki kalemi veya arabasının anahtarını nereye koyduğunu hatırlayamayıp, bulmak için saatlerce arayan insanlarla

karşılaşmışsınızdır. Yapacağı konuşmayı hafızasına güvenmediğinden dolayı kâğıttan okuyarak dinleyicileri sıkan konuşmacıların sayısı çoğunluktadır. Yine,

daha önce öğrendiği bir yabancı kelimeyle her karşılaştığında tekrar tekrar sözlüğe bakma ihtiyacı duyanların içine düştükleri moral çöküntüsünü kimse inkâr

edemez.

Yukarıda verilen örnekleri daha da çoğaltmak mümkün. Hepsinin ortak problemi hafıza zayıflığı! Halk dilinde hafıza zayıflığı olarak kullanılan eski terim

artık bilimsel çevrelerde yerini eğitilmemiş hafıza ifadesine bırakmıştır.

Yapılan araştırmalar "zayıf hafıza" diye bir şeyin olmadığını, ancak "eğitimsiz hafıza"dan bahsedilebileceğini göstermektedir. Beynimizde çok mükemmel bir

bilgisayar olduğu halde çoğumuzun ondan yeterince faydalanamadığımız ilmî olarak kabul edilmektedir.

Üç kitap ve altı CD veya kasetten oluşan "Fotografik Hafıza Teknikleri Seti" hafıza ve beyin eğitiminin bütün sırlarını vererek, beyninizdeki bilgisayarı

harekete geçirmekte ve hafıza gücünüzü en az iki, hatta üç katına çıkaracak bilimsel teknikleri adım, adım ve uygulamalı olarak öğretmektedir. Kısacası bu

sette hafıza eğitimiyle ilgili ihtiyacınız olan herşey mevcuttur.

Mega Hafıza Beyin Eğitimi ve Hızlı Öğrenme Merkezi'nin diğer eğitim setleri, hızlı öğrenme, konsantrasyon, hafıza gücü, anlayarak çok hızlı okuma, hafıza

teknikleriyle İngilizce, zihinsel matematik ve hafıza teknikleri, isimler ve yüzler, müzik ve hızlı öğrenme, çocuk, zekâ ve hafıza gibi konuları

içermektedir.

ACCELERATED WORLD MEMORY SETİ

BİORİTMİK LARGO SETİ

NOT: Alıntıdır...

hotfile açılmıyor ondan dolayıda indiremedim linkler silinecek ondan sonrada ara dur yok böyle bir şans kaç gündür açamadım siteyi bende mi sorun var acaba

linkte bir problem yok

linkler patlamış arkadaşlar.. kaçırdığıma çok üzüldüm keşke linkleri tekrar yenileyebilseniz

arkadaşlar bana da lazım şu ingilizce... linkler ölmüş... tekrar upload eden bir arkadaş yoklu acilllll....................

Geri