Haftasonu FıkraLarı..+18

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
Domuz Eti veya Seks

Uçak yolculuğunda bir haham ile bir rahip yan yana düşmüşler. bir müddet sonra rahip dönüp "Sizler domuz yemiyorsunuz değil mi" diye sormuş. "Evet" demiş haham, "Bu bizim inançlarımızdan biri.." "Peki hiç yemediniz mi" diye yinelemiş. sorusunu rahip.. "Evet bir keresinde bilmeden jambonlu bir sandviç yemiştim" diye cevaplamış haham, ve bir müddet sonra bu sefer o sormuş rahibe..
"Peder.. Siz tamamen bakirsiniz değil mi? Yani nasıl anlatsam sizde seks yapmak yasak değil mi?"
"Evet" demiş rahip, "Bu bizim
şartlarımızdan biri." "Peki hiç hislerinize yenilip de yapmadınız mı?"
Beş dakika bir sessizlik sonrası haham hafifçe sırıtarak sormuş..
"Nasıldı? Jambonlu sandviçin tadına beş basar değil mi?":)

Maliye

Amerikan vergi dairesi IRS, takipçiliği ve acımasızlığı ile ünlüdür. "Adam öldür, vergi kaçırma" derler.. Ünlü gangster Al Capone, sayısız cinayet ve soygunlarından değil, vergi kaçakçılığından ele geçirilebilmişti, aynen öyle..
IRS'in müfettişleri, aldıkları ihbarlar üzerine, bir sokakta yan yana üç iş yerinin defterlerini gözden geçirme kararı almış ve patronlara tebliğ etmişler, "Yarın geliyoruz" diye..O gece üç patron mahalledeki barda oturmuşlar, efkar içinde kafa çekiyorlar.
Birisi "Denetçiler becerecek beni.." demiş, "Göreceksiniz acayip becerecekler.." "Asıl siz göreceksiniz benim nasıl becerileceğimi!.. " demiş öteki..
"Bırakın beyler.." diye lafa karışmış üçüncü.. "Denetçiler bana öyle bir geçirecekler ki.."
Tam o sırada yanıbaşlarında hayretler içerisinde ağzı açık onları dinleyen orta yaşlı Bayan Mary'i farketmişler..
"Merhaba, nasılsınız bugün Bayan Mary" demiş birisi, "İyiyim" demiş kadın.. Sonra utana sıkıla sormuş.."Acaba, ben nasıl denetlenebilirim?":)

Reenkarnasyon..

Müdür genç elemanını odasına çağırıp "Ölümden sonraki yaşama inanıyor musun?" diye sormuş.. "Evet efendim!" diye cevaplamış delikanlı..
"Bu çok iyi.." demiş Müdürü, "En azından hazırlıksız değilsin.. Dün Anneannenin cenazesi için işe gelememiştin ya.. O da seni ziyaret etmek için dün buradan geçerken sana uğrayıvermişti..!"

İstediğin Şeye Bak..!

Polis gece arabanın birini durdurmuş, şöför tarafına ilerlemis, "Şuna üfler misiniz!" demiş elindeki alkolmetreyi uzatarak.. "Üfleyemem!" demiş adam, "Astımım var.. Öksürük krizim bir başlarsa beni hastaneye yetiştiremezsiniz!" "Peki o zaman parmağınızdan bir miktar kan almam lazım!" demiş Polis, "Veremem!" demiş adam, "Hemofili hastasıyım.. Durduramazsınız kanımı!" "O zaman arabadan inip bir çizgi üzerinde yürür müsünüz!" "Yetti yahu! Vatandaşa ne bu eziyet.." demiş adam, "Onu da yapamam.. Görmüyor musunuz dut gibi sarhoşum.. Arabayı zaten güç kullanabiliyorum.. İstediğin şeye bak..!":w00t:

Resmen Ölçmüş..

Avukat otomobil kazasını gördüğünü iddia eden şahite sormuş, "Kazayı çok net bir şekilde gördüğünüzü söylüyorsunuz.. Kaza yerinden ne kadar uzaktaydınız?"
"8 metre 42 santim efendim!"
(Şahidi kapana kıstırdığını düşünerek) "Hah.. Hah.. Hahh.. Olağanüstü.. Jüriye söyler misiniz mesafeyi tam olarak nasıl bildiğinizi?"
"Kaza olunca hırdavatçıdan şerit metre alarak ölçtüm.. Böyle salakça bir soru gelebileceğini tahmin etmiştim efendim!":w00t:

tşkrler erdalım.. eline sağlık

teşekkürler eline sağlık...

Geri