Hak Ve Eşitlik Partisi - Tek kurtuluş

omer161

New member
Reaction score
0
Erdal Sarızeybek'in sitesini ziyaret ettiniz mi?

Her Türk Vatandaşı girmeli

www.erdalsarizeybek.com

www.hakveesitlik.org

Bakmakla yetinmeyin her yazıyı okuyunuz ve gerçeklerin ne olduğunu anlayınız.

hak ve eşitlik partisini takip edin

BENİM ASKERİME 1 MERMİ ATARSAN BEN 5 MERMİ ATARIM DİYEN PAŞA...
ASKERLİK YAN YATMA YERİ DEĞİL DİYEN Boş-Bakan
Bende Yeni Oluşumun Yani HEPARIN VATANA VE MİLLETE HAYIRLI OLMASINI DİLERİM.
Başka ne diyor Hepar Partisi " 90 yaşına da gitmiş olsa Hırsızlık , yolsuzluğa bulasanlar hesap verecek , dokunulmazlıklar kaldırılacak " korkusu yok Hırsızz lar düşünsün..Ulamaya güvenenler sonra AVRUPA insan hakları mahkemesinde soluk alır.Erbakandan biliyoruz..Bütün gücümle HEPAR DİYORUM..OSMAN PAŞANIN YAPTIKLARI " KAN UYKUSU " YAPACAKLARININ YANINDA HİÇ KALACAK.SAYGILAR. YA DEVLET BAŞA YA DA KUZGUN LEŞE....dtp başının acıklamaları ve pkk sempatizanlarının yaptıkları ortada boş bakan olduğu sürece BU ülkede ki kuzgunlar leşe saldıırı Vatanımıza ,Askerimize SALDIRIYORLAR....!

inşanlah barajı asar da meclise girer Osman Pamukoğlu... Gerçekten bulunmaz bi insan

inşanlah barajı asar da meclise girer Osman Pamukoğlu... Gerçekten bulunmaz bi insan

Osman Pamukoğlunun dürüstlüğüne ve askeri dehasına diyecek sözüm yok.
Fakat sonuçta bu bir siyaset.Adam ekonomiden anlamıyor,siyasetten anlamıyor.Gidiyor parti açıyor.
Geçen gün 32.gün adlı programa konuk oldu ve izledim.Eğer izleyeniniz varsa görmüşşünüzdür, adam doğru dürüst cümle kuramıyor.Oradaki sunucu Pamukoğlunu soru yağmuruna tuttu Paşa ne diyeceğini şaşırdı.
Yani demek istediğim herkes siyasetçi olmaz bunun için yetenek lazım,bilgi lazım,birikim lazım,vasıf lazım.Yoksa her önüne gelen siyasetçi olacak olursa vay memleketimin haline...

nASIL SEYRETTİN..

BENDE 32 . GÜNÜDE paşayı seyrettim hiçte dediğin gibi olmadı.Bütün sorulara en yalın cevapları verdi.Aksine sorular en sinsice ,siyonistce,dayanaklarının bile tutarsız olduğu yerlerden geldi. Hem size iş yapacakmı lider lazım ,yoksa laf yapacakmı? Bugün ve bugüne kadar ülkeyi yöneten kim ekonomiden anlıyordu?.Kim siyasetten ,haktan ,hukkutan anlıyordu? Ben göremedim demekki siz görmüşsünüz (?) BRAVO..

Fakat sonuçta bu bir siyaset.Adam ekonomiden anlamıyor,siyasetten anlamıyor.Gidiyor parti açıyor.
Geçen gün 32.gün adlı programa konuk oldu ve izledim.Eğer izleyeniniz varsa görmüşşünüzdür, adam doğru dürüst cümle kuramıyor.Oradaki sunucu Pamukoğlunu soru yağmuruna tuttu Paşa ne diyeceğini şaşırdı.
Yani demek istediğim herkes siyasetçi olmaz bunun için yetenek lazım,bilgi lazım,birikim lazım,vasıf lazım.Yoksa her önüne gelen siyasetçi olacak olursa vay memleketimin haline...
Gerekli olanları yanlış saymışsınız.Vatan sevgisi,ulus sevgisi,zorlukların karşısında yılmama,Amerikanın Avrupanın kucağına oturmama ,her şartta prensiplerine sahip çıkma gibi özellikleri saymalıydınız.Bu özelliklere sahip bir lider halka hitap edecek kendi görüşlerine uygun konuşmacıları da bulur,vatansever ekonomistleri de maliyenin başına getirir.Bilmediği konularda yardım göreceği bu ülkenin evladı uzmanları da danışman olarak tutar.

Ahmet Türk'ün ve isminin terör ve arananlar listesinde olması gereken birçok kişinin daha olduğu meclisimizde Osman Pamukoğlu'nu tartışmak bile gereksiz bence..

herşeyi parti liderinin bilmesine gerek yok. herkesin uzmanlık alanı vardır. ekonomist ekonomiyle ilgilenir hukukcular kendi konularıyla. alıstırılmısız herseyi basbakandan beklemeye yapmayın bunu arkadaslar padişahlık rejimi yok cumhuriyet var

efsane komutan geliyor.
bu ülkenin vatanını ve milletini seven dürüst çalışkan adam gibi adamalar tarafından yönetilmesi gerekiyor
eminim kadrosuda kendisi gibi sağlam insanlardan oluşuyordur
silkinip kendimize gelme birlik olma zamanı
böyle bir insanın partisine ihtiyacı var bu ülkenin bu devletin
hepimize hayırlı olsun

Osman Pamukoğlu'nun komutan olarak başarıları gözardı edilmemelidir ve hep konusulmalı ve diğer komutanlar için örnek olmalıdır.Yalnız siyaset olayına bakıcak olursak ben Pamukoğlu'nun siyasete direk yeni bir partiyle girmesini yanlış olarak görüyorum.Tabiki ortada adam gibi üye oluncak partide yok oda ayrı bi görüş.Ama yinede destek çıkıcam paşamıza Hak ve Eşitlik Harekatına....

osman pamukoğlu gerçekten heryönüyle kaliteli bir insan umarım askeri mantıkla siyasetin aynı şeyler olmadığının bilincindedir. sindirmezler yıldırmazlar inşallah

böyle bir insanın kıymetini bilmek lazım dedi kadu yapan, boşboş konuşup milleti kandırn birsi olmaktansa hiç konuşmayan yalan söylemeyen birisi olsun o daha iyidir.bence hep paşa vatan sevgisini bir çok gere kanıtladı. sonuna kadar arkasındayım. ben özgür doğdum gerekirse özgürlüğüm için ölürüm. 'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'

Osman PAMUKOĞLU'nun siyasete atılmasına bende çok sevindim otoriter,dürüst, vatanını milletini seven bir insan lakin onu sekteye uğratacak ve ileride hep karşısına engel olarak çıkacak bir kötü huyu var oda çok yüksek ve sarsılmaz düzeyde ki egosu o derece ki her hareketine mimiklerine sesine eline jestlerine yansıyor sayın komutanım eğer siyasette başarılı olmak istiyorsa o yüksek egosundan sıyrılması lazım biliyorum bu çok zor fakat onun ne kadar iradeli bir insan olduğuda ortada olduğundan kendini bu illetten kurtaracağını da biliyorum

BENDE 32 . GÜNÜDE paşayı seyrettim hiçte dediğin gibi olmadı.Bütün sorulara en yalın cevapları verdi.Aksine sorular en sinsice ,siyonistce,dayanaklarının bile tutarsız olduğu yerlerden geldi. Hem size iş yapacakmı lider lazım ,yoksa laf yapacakmı? Bugün ve bugüne kadar ülkeyi yöneten kim ekonomiden anlıyordu?.Kim siyasetten ,haktan ,hukkutan anlıyordu? Ben göremedim demekki siz görmüşsünüz (?) BRAVO..
sonuna kadar katılıyorumm.. tebrikler kardeş..:clap

Geri