Artık üzerinizdeki bu ölü toprağını bir silkeleyin atın be arkadaşlar bu akp kurulur kurulmaz nasıl iktidar oldu bir düşünün bu seçimlerde akp kazanırsa bilin 2.parti abd olacak
bu işin artık mhp si chp si yok kalmadı... hep aynı ağızlar Sayın Pamukoğlunun sözleri size masal gibi geliyor değil mi yıllardır uyutuluyoruz üzerimize öyle bir mikrop bıraktılarki kendimizden korkar olduk kendimize inanmıyoruz bir zamanlar Atatürk içinde masalcı hayalci demişlerdi
ben inanıyorum ve Heparı destekliyorum
"Artık sızlanma, şikâyet etme, ağlama zamanı geçti. Her yerde çöküntü, gayesizlik ve yanılgı havası hâkim. Bu gidiş nereye diye sormaya kalkışmak ise aymazlıktır. Artık yolun ötesi görünmüştür. Siyaset, ekonomi ve güvenlik meseleleri diz boyu olup bunları ortadan kaldırmak için cesur ve erdemli bir siyasi mücadele şarttır.
Hatıralar da dal ister,kuşlar gibi konacak! İşte size tarihsel ve toplumsal bi dal teklif ediliyor. Ve bir milletin göğsü nefes almak için rüzgar bekliyor.Hüküm sizin,karar sizin,vicdan sizindir.
Bir insanın en kıymetli,en son sarılcağı şeyi onurudur.Onu kaybettikten sonra geriye ne kalır ki?"
Yaşasın Vatan Yaşasın Türk Milleti!
Osman Pamukoğlu