Hak ve Eşitlik Partisi'ni nasıl değerlendiriyorsunuz?

Hak ve Eşitlik Partisi'nin durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    81

Elçibey

New member
Reaction score
0
"Efsane Komutan" olarak da bilinen Sayın Osman Pamukoğlu'nun kurduğu Hak ve Eşitlik Partisi(Hepar) hakkındaki fikirleriniz nelerdir?

Cogu kisinin korkulu rüyasi
daha dogrusu basimizdakiLerin

:) Tabela partisi diyen dostum, Türkiye parti çöplüğü demek istedi ama Türkçe'si el vermediğinden lafı toplayamadı sanırım.

Kardeş tabela partileri dün vardı bugün yok.

Osman Pamukoğlu, 8 ayda 54 şehirde 227 ilçede vardı.
Şimdi, 1.5 sene oluyor - kaç şehirde, kaç ilçede ve kaç bin resmi üyeyle var biliyor musun ?

Yaş ortalaması 17-32 biliyor musun ?
Sadece halktan gelen destek ve yardımlarla, örnek vereyim; sadece İzmir Alsancak semtinde 3 ilçe örgütü kurdu biliyor musun ?

Bilemezsin!

Sizin için parti 40 yılın üzerinde köhne zihniyetle siyaset yapanlar demek!

Sağ -Sol demek!

Artık o devirlerin sonu yaklaşıyor, Atatürk'çüyüm diyen ve 86 yıldır Ulu Önder'in yaptıkları üzerine tek çivi takamayanlarında - Şeriatçı gözüküp ABD uşaklığını alelade yapanlarında sonu geliyor - bekleyin, Mart 2011'i bekleyin!

Türkçemiz'de Türklüğümüzde fazlasıyla yeter ama değmez :goz:

o yüzden tabela partisi demeye devam edeceğim

2011'i merakla bekliyorum lafta bir devin daha çöküşünü izlemek güzel olucak =)
efsane işte o zaman harbi efsane olacak
hezimet efsanesi :durdurun

2011 de
AKP gene 1. parti olur
CHP 2.
MHP 3. olur

Sarıgül CHP nin Pamukoğlu ise MHP nin oylarını böler , bu da AKP nin kaybedeceği oylardan daha fazla olacağından AKP tek başına iktidar olur...

Saadet
BBP (ne yazıkki)
Hak ve Eşitlik ve Sarıgül barajaltı kalır...
Belki Sarıgül %7 yi sağlar hazineden yardım alır belki...

2011 de
AKP gene 1. parti olur
CHP 2.
MHP 3. olur

Sarıgül CHP nin Pamukoğlu ise MHP nin oylarını böler , bu da AKP nin kaybedeceği oylardan daha fazla olacağından AKP tek başına iktidar olur...

Saadet
BBP (ne yazıkki)
Hak ve Eşitlik ve Sarıgül barajaltı kalır...
Belki Sarıgül %7 yi sağlar hazineden yardım alır belki...

akepenin oyunu bölen yok yani :) o kdar güvenme kendine.!merak etme biz akp nin düşeceğini farkedersek oyumuzu atacağımız yeri biliriz.bu chp de olur mhp de..koalisyonu bir kere kesin hükümetin..tek başına iktidarlıkları bu millet vermez size.ondan sonra da dibe vuracaksınız yanlı medyayı kaybedince,dokunulmazlıklar kalkınca.hepar barajı zorlar..sonraki seçimde meclise girer.!

Arkadaşlar tartışma yapmayı bırakın.Bir insan iyiye yönelirse onu kötüye,kötüye yönelirsede onu iyiye yöneltecek kimse yoktur.Bu inanmayla alakı bir durum.Ben,Hepar'ın konumunu biliyorum ve inanıyorum ki Türkiyede çok şeyi değiştirecek bir parti...Anketin amacı halkımızın neye güvendiğini
öğrenmektir.Görünene mi gerçeğe mi!Bu yüzden tartışmayın,bazılarına karşı tartışmak zaman kaybı...

Hiç bir zaman hiç bir asker siyaset yapmamıştır pamuk osman 'da buna dahildir. Siyaset hizmet işidir, emir vemreye hizmet almaya alışmış insanlar bu işi yapmaz. gitsin Pamuklu şeker satsın

..:.. sadece o degıLcıddı anLamda hıcbırınden umutLu degıLım zaten boLucu partıLerı saymıyorum bıLe ..:..

bizim halkımız doğruları gerçekleri söyleyene oy vermez

akepenin oyunu bölen yok yani :) o kdar güvenme kendine.!merak etme biz akp nin düşeceğini farkedersek oyumuzu atacağımız yeri biliriz.bu chp de olur mhp de..koalisyonu bir kere kesin hükümetin..tek başına iktidarlıkları bu millet vermez size.ondan sonra da dibe vuracaksınız yanlı medyayı kaybedince,dokunulmazlıklar kalkınca.hepar barajı zorlar..sonraki seçimde meclise girer.!

AKP nin oy kaybedeceği kesin ama objektif bakman lazım , at gözlüklerini çıkarın ne yazmışım ben Sarıgül %7 oy alır , bu ne demek?
CHP nin en az %5 oyunun Sarıgüle gitmesi , MHP nin de kaybı olacaktır , Pamukoğlu yüzünden ...
AKP oy kaybetse dahi CHP ve MHP de kaybettiğinden aldığı oy az olsa da vekil sayısını koruyacak seçimler olsun NABER yazarım burdan merak etmeyin...

AKP nin oy kaybedeceği kesin ama objektif bakman lazım , at gözlüklerini çıkarın ne yazmışım ben Sarıgül %7 oy alır , bu ne demek?
CHP nin en az %5 oyunun Sarıgüle gitmesi , MHP nin de kaybı olacaktır , Pamukoğlu yüzünden ...
AKP oy kaybetse dahi CHP ve MHP de kaybettiğinden aldığı oy az olsa da vekil sayısını koruyacak seçimler olsun NABER yazarım burdan merak etmeyin...

Ne dediğimi anlamadın galiba?akp haricinde hangi parti başa oynarsa ona veririz biz merak etme..yeterki kurtulalım sizden.!bu arada oyu azalan parti nasıl vekil sayısı korur :durdurun

barajı filan geçemez hatta yaklaşamaz bile... Buna en güzel örnek bir zamanlar Türkiye'de binlerce işçi çalıştırmasına ve seçim için tonlarca para harcamasına rağmen Cem Uzan başaramadıysa Osman Pamukoğlu İzmir'in birkaç ilçesiyle %1 i bile zor geçer. Tabela partisi diyen arkadaşın fikirlerine tamamen katılıyorum... Katılmayan gitsin Genç Parti'yi örnek alsın....

Barajı aşamaz,kalıplaşmış 3-4 parti var çünkü.
Çok çalışması gerek.

Osman Pamukoğlu anlı şanlı bir paşamızdır fakat siyaset konusunda yeteri derecede iyi olmadığını düşünüyorum. Aslına bakarsanız üslubu benim gibi çok kişinin tüylerini ürpertebilir fakat olayları bu kadar basite indirgememek gerekiyor.

Paşamızın barajı aşacağını düşünüyorum, aşarsa iyi olur güzelde olur ama.. Gerçek ortada

Artık üzerinizdeki bu ölü toprağını bir silkeleyin atın be arkadaşlar bu akp kurulur kurulmaz nasıl iktidar oldu bir düşünün bu seçimlerde akp kazanırsa bilin 2.parti abd olacak

bu işin artık mhp si chp si yok kalmadı... hep aynı ağızlar Sayın Pamukoğlunun sözleri size masal gibi geliyor değil mi yıllardır uyutuluyoruz üzerimize öyle bir mikrop bıraktılarki kendimizden korkar olduk kendimize inanmıyoruz bir zamanlar Atatürk içinde masalcı hayalci demişlerdi

ben inanıyorum ve Heparı destekliyorum

"Artık sızlanma, şikâyet etme, ağlama zamanı geçti. Her yerde çöküntü, gayesizlik ve yanılgı havası hâkim. Bu gidiş nereye diye sormaya kalkışmak ise aymazlıktır. Artık yolun ötesi görünmüştür. Siyaset, ekonomi ve güvenlik meseleleri diz boyu olup bunları ortadan kaldırmak için cesur ve erdemli bir siyasi mücadele şarttır.
Hatıralar da dal ister,kuşlar gibi konacak! İşte size tarihsel ve toplumsal bi dal teklif ediliyor. Ve bir milletin göğsü nefes almak için rüzgar bekliyor.Hüküm sizin,karar sizin,vicdan sizindir.
Bir insanın en kıymetli,en son sarılcağı şeyi onurudur.Onu kaybettikten sonra geriye ne kalır ki?"

Yaşasın Vatan Yaşasın Türk Milleti!

Osman Pamukoğlu

Barajı aşabileceğini sanmıyorum..zira gündemde olan partilere rey verecektir milletimiz...

Keşke... keşke başka biri gelipte şu saltanata bir son verse... ama ne mümkündür ??? neden mi ? alın size nedenler. Oy toplamak amacı ile dağıtılan çeyrek altınlar ve nakit paralar. ( kimse atıyorsun demesin önceki seçim zamanı Bolu'ya hanımın köyüne gittim. Herkese para dağıtıyorlardı. Özellikle yaşlılara...
Çamaşır makinaları, ıvır zıvırlar ??? Peki kimse neden sormuyor bu paralar nereden diye. Sormuyorlar çünkü bilmek istemiyorlar. O eşyalarda, paralarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Senden benden vergi adı altında alınan haraçlar var... Adamlar senin benim paramı dağıtıyorlar kendi çıkarları için ve başarılı da oluyorlar... Şimdi gelelim Osman Paşa'nın meclis'e girip giremeyeceğine... KEŞKE girse... Ama osman paşanın ne başımızdaki hükümet gibi dağıtacak parası ne de beyaz eşyası var !!! %90'ı koyun olan bir ülkeden başka birşey bekleyemezsin. Bana ev verseler araba verseler oyumu kişiliğimi satmam ama gariban köylümü ihtiyaçlarını karşılayarak kandırılar...

Büyük olasılıkla bu sene gene ABD gelecek başa. Aa pardon ABD mi dedim AKP diyecektim. amaaan ne de olsa eş anlamlılar.

Kimse ile tartışma yaşamak istemiyorum. Konuya kendi bakış açımdır. Kendi görüşümdür. Kimseye birşey aşılamya çalışmıyorum, çalışamam. Aşılananlar aşılanmış zaten..........

Saygılarımla...

Geri