Hak ve Eşitlik Partisi'ni nasıl değerlendiriyorsunuz?

Hak ve Eşitlik Partisi'nin durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    81
InsAllah basariLi olur insAllah.
-----------------
Ama gerceklere bakarsak;

Benim Pasamin seyhleri yok
Fethullah Gülen cemaatleri yok
Yetimin parasi yok
Reklam/Tanitim icin dolarlari yok
Kendisi Anti U.S.A
Cuval cuval parasi yok

say babam say
yok babam yok

Allah yardimcisi olsun insAllah.

söz konusu siyasetse, tek meşguliyeti siyaset olan bir insan olarak; % 10 luk barajın altında kalan hiç bir parti ve lideri rahmetli başkanım ( muhsin yazıcıoğlu ) kadar tanınmıyordu ve tanınmadı da. o bile %1-2 arasında oy alırken. siz nasıl olurda adını sanını bile duymayan insanlar varken osman pamukoğluna ihtimal veriyorsunuz anlamıyorum...?
ayrıca osman pamukoğlu iyi bir komutan olabilir. iyi bir adam da olabilir. ama keşke paşalığını bu işlere bulaştırmasaydı da o sıfatıyla köşesine çekilseydi. asker kökenli olupda BAŞBUĞ TÜRKEŞ bile doğru dürüst meclise giremez ken ( parti olarak ) siz osman pamukoğluna nasıl ihtimal verirsiniz.

şu da var. belli bir zihniyet var ki, sırf AKP insin diye BDP nin başa geleceğini bilseler, bdp ye oy verirler. ( referandum da gördüğümüz tabloda olduğu gibi)

mhp + chp + bdp = AKP' ye muhalefet olur ancak:)

.

Milliyetçi duruşu hoşuma giden tarafı.sadece pamukoğlunun bir kaç konuşmasından edindiğim izlenim bu. fakat çok yeni ve kendini daha iyi tanıtmalı varlığını daha güçlü hissettirmeli.

hiç bir zaman hiç bir asker siyaset yapmamıştır pamuk osman 'da buna dahildir. Siyaset hizmet işidir, emir vemreye hizmet almaya alışmış insanlar bu işi yapmaz. Gitsin pamuklu şeker satsın

alparslan tÜrkeŞ kİmdİr bilirmisin?? böyle saçmalamışsın körmüsün sağırmısın??? Asker adam Hizmet almaya alışmış hizmet etmemiş öylemi?? GAzete bile okumayan adam nette yazı yazabiliyorsa korkma sen bile belediye başkanı olursun :):)

Gelelim Osman Pamukoğluna... Haa bide yorum yapacağın kişiler hakkında Nette en azından biyografilerini bi oku haklarında bilgi edin sonra gel eleştiri yap :)

Osman Pamukoğlu son gördüğüm kadarıyla barajı zorlayacak...Umarım girer girmesini isterim...Sadece Terörü bitirmekle iş olmuyo diyenler var..Parti programı-parti tüzüğünü mutlaka okumanızı öneriyorum..

söz konusu siyasetse, tek meşguliyeti siyaset olan bir insan olarak; % 10 luk barajın altında kalan hiç bir parti ve lideri rahmetli başkanım ( muhsin yazıcıoğlu ) kadar tanınmıyordu ve tanınmadı da. o bile %1-2 arasında oy alırken. siz nasıl olurda adını sanını bile duymayan insanlar varken osman pamukoğluna ihtimal veriyorsunuz anlamıyorum...?
ayrıca osman pamukoğlu iyi bir komutan olabilir. iyi bir adam da olabilir. ama keşke paşalığını bu işlere bulaştırmasaydı da o sıfatıyla köşesine çekilseydi. asker kökenli olupda BAŞBUĞ TÜRKEŞ bile doğru dürüst meclise giremez ken ( parti olarak ) siz osman pamukoğluna nasıl ihtimal verirsiniz.

şu da var. belli bir zihniyet var ki, sırf AKP insin diye BDP nin başa geleceğini bilseler, bdp ye oy verirler. ( referandum da gördüğümüz tabloda olduğu gibi)

mhp + chp + bdp = AKP' ye muhalefet olur ancak:)

.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü (bana göre suikastı) bence Türk Siyasi Hayatının büyük eksilerinden birisi...Çok karşı çıkanları vardı ama onlarda yarası olanlardı..Muhsin Yazıcıoğlu'nu da ölmeden önce tanımayan çok insan vardı.. Ama Destekçileri ona inandılar..Rahmetli Yaşasaydı Şimdiki seçimde mecliste olurdu ve Hepar bu konumda olamazdı bile diyebilirim.. Ama Osman Pamukoğlu'nun Türk Siyasetine Katacağı çok şey var diye düşünüyorum...Asker olmasıda bişi değiştirmez bence..
Askerden Siyasetçi olmaz diyene
bende sorarım Neyden olur???
hırsızdan mı?
arsızdan mı??
Yiyip yiyip doymayandan mı?
kaçakçıcan mı?
tefeciden mi?
teröristten mi??
Kalpazandan mı??

Bu saydıklarımın hepsi Milletvekili olabiliyor sesinizi çıkarmıyorsunuz Askere niye bişi diyorsunuz anlamıyorum???

Arkadaşlar görüyorumki bu mevcut 3 partiden hoşnut değilsiniz, ancak bir 4 üncü partiye de "barajı geçemez" diye yaklaşmıyorsunuz... özür dilerim ama siz kendinizdemisiniz ? size göre sadece bu 3 partiye oy ver gerisini geç öylemi ? peki bu memnun olmadığınız partilerden nasıl kurtulacak bu ülke? ?? söylediklerinizde kendi içinizde mantık hatası yapıyorsunuz ve çelişiyorsunuz... "nasılsa barajı aşamaz, vermeyelim oylarımız boşa gider" bu cümle nedir yaa ... yani fikirleriniz önemli değil, elinizde sinema bileti varmı sanıyorsunuz ? o zaman illa iktidar olacak olan partiye oy verin nasılsa fikirleriniz önemsiz...... hiç olmazsa "oy verdiğim parti iktidar oldu" diye egonuzu tatmin edersiniz ve bu ülke bu 3 partiyle batmaya devam eder.

Vatan İçin Birleştik Hak Ve Eşitlik - Osman PAMUKOĞLU'na oy vermek VATAN BORCUDUR !

Bizim milletimiz askeri askerde sever siyasette değil. Bu yüzden askere oy vermez

Bu yüzden Osman mosman hikaye

bizim milletimiz askeri askerde sever siyasette değil. Bu yüzden askere oy vermez

bu yüzden osman mosman hikaye

İkİ Şey arasindakİ farki kavrayabİlİrsenİz sorun kendİlİĞİnden ÇÖzÜlÜr.sİyasetÇİ ve lİder arasindakİ fark.osman pamukoĞlu sİyasetÇİ deĞİldİr,İstese de olamaz.karakterİ tarzi buna uygun deĞİl.Şİmdİ ortalarda dolaŞan sİyasetÇİlerİn hİÇbİrİ .de lİder olamaz,Çaplari buna mÜsaİt deĞİl.dÜnya tarİhİnde hİÇ bİr Ülke sİyasetle kurulmamiŞtir ve kurtarilmamiŞtir.devletlerİ lİderler kurmuŞ, en tehlİkelİ dÖnemeÇlerde lİderler kurtarmiŞlardir.ne osman paŞa sİyasetÇİ olur ne bİz.Ülkemİz bÖlÜnmenİn eŞİĞİnde,baĞimsizliĞimiz tehlİkede.bu bu kadar basİt.bunu kabul etmeyen,gÖremeyen hİÇkİmse de bu mÜcadelede yer almaz o ayri.sİz de bİzİm gİbİ bu tehlİkeyİ gÖrÜyorsaniz sÖyleyeyİm,mevcut "sİyasetÇİlerle" varilacak tek nokta Ülkenİn federasyonlara bÖlÜnmesİ,baĞimsizliĞimizin tamamen kaybedİlmesİ ve uŞakliĞin son noktasidir.ÇÜnkÜ dÜnyada hİÇbİr sİyasetÇİ bİr Ülkeyİ bÖyle bİr uÇurumun kenarindan kurtarmamiŞtir.askerden sİyasetÇİ olmaz sÖzÜnÜze katiliyorum evet zekİ kararli Önsezİlİ cesur kahraman İlerİ gÖrÜŞlÜ vatansever dÜnya tarİhİ ve Ülkesİnİn tarİhİnİ adi gİbİ bİlen İÇ ve diŞ dÜŞmanlarini İyİ taniyan Ülkesİnİn stratejİk durumunu İyİ analİz eden kaynaklarini ve mİlletİnİ İyİ taniyan efsane bİr komutan sİyasetÇİ deĞİl lİder olur.bÖyle bİr lİderİn ardindan gİderek de sİyaset yapilmaz vatan savunmasi yapilir.Ülke sİyaset meydaninda bÖlÜndÜĞÜ İÇİn bİz de bu meydana Çiktik.

http://www.hhportal.com/serbest-kursu/800869-asker-ve-siyaset-hepar-osman-pamukoglu.html

Hepara oy verdim, verdiğim oy akp ye gitti deli oluyorum, seçim sistemi çok adaletsiz %10 barajı kaldırılmalıdır.

Hepara oy verdim, verdiğim oy akp ye gitti deli oluyorum, seçim sistemi çok adaletsiz %10 barajı kaldırılmalıdır.

Öyle bir düşünceye kapılmayın.İnsanlar yıllardır aynı partilere oy veriyorda ne oluyor.Takım tutar gibi parti tutulmaz.Hesabı Sormaya HEPAR Geliyor.!!! Devam...

takım tutar gibi parti tutulmaz. kendinizin istediği parti kazansın diye burada birbirinize çirkeflik yapmayın. haticeye değil neticeye bakın. Maddi manevi aç adam her şeyi yapar. Lafla peynir gemisi yürümez. Bakın arkadaşlar T.C.'de general olabilmek için hangi safhalardan geçildiğini araştırınız. ABD'nin istemediği hiç bir adam T.C.'de general olamaz. Gerisini varın siz düşünün artık. Siz ne akıllanmaz insanlarsınız yahu. Türkiyenin Milliyetçi Hareket partisinin eline asılacak adamın ipini verdiler de adamı asamadı bu ülkücü bozuntuları. İşe yarayan hayırlı adamları zaten yaşatmıyorlar. Siz bir hiçin kavgasını yapıyorsunuz. T.C.'de ; "GEMİSİNİ YÜRÜTEN KAPTANDIR"

takım tutar gibi parti tutulmaz. kendinizin istediği parti kazansın diye burada birbirinize çirkeflik yapmayın. haticeye değil neticeye bakın. Maddi manevi aç adam her şeyi yapar. Lafla peynir gemisi yürümez. Bakın arkadaşlar T.C.'de general olabilmek için hangi safhalardan geçildiğini araştırınız. ABD'nin istemediği hiç bir adam T.C.'de general olamaz. Gerisini varın siz düşünün artık. Siz ne akıllanmaz insanlarsınız yahu. Türkiyenin Milliyetçi Hareket partisinin eline asılacak adamın ipini verdiler de adamı asamadı bu ülkücü bozuntuları. İşe yarayan hayırlı adamları zaten yaşatmıyorlar. Siz bir hiçin kavgasını yapıyorsunuz. T.C.'de ; "GEMİSİNİ YÜRÜTEN KAPTANDIR"

Basiretsizlik bazilarinin icine islemis birader sen askerlik yaptin mi ? senin gibiler gemisi coktan batmis siz en iyisi ABD ye gidin bu vatanin askerine kimse dil uzatamaz iftira atamaz ayni seyleri konusuyorsun surekli

Basiretsizlik bazilarinin icine islemis birader sen askerlik yaptin mi ? senin gibiler gemisi coktan batmis siz en iyisi ABD ye gidin bu vatanin askerine kimse dil uzatamaz iftira atamaz ayni seyleri konusuyorsun surekli

Ne vatanı be hangi vatan. 35 senedir köpek gibi öldürtüyorlar vatan evlatlarını. Harbi milliyetçi paşa olsa köküne kibrit çakardı bu kekoların. Kullandığın silah bile kendi malın değil. Sen hangi devletten hangi vatandan bahsediyorsun? Senin gibiler olmasa bu sahtekarlar hiçbir şey yapamaz bu ülkede. Senin gibi vatan millet sakaryacılar oldukça bu adamlar şu atasözünü size hep uygulayacaklar;"Sen eşşek olduktan sonra sana semer vuran çok olur." Vatan, Millet, Sakarya ile size gazlayıp sizi nasıl kullanıyorlar. yazık çok yazık.

Ne vatanı be hangi vatan. 35 senedir köpek gibi öldürtüyorlar vatan evlatlarını. Harbi milliyetçi paşa olsa köküne kibrit çakardı bu kekoların. Kullandığın silah bile kendi malın değil. Sen hangi devletten hangi vatandan bahsediyorsun? Senin gibiler olmasa bu sahtekarlar hiçbir şey yapamaz bu ülkede. Senin gibi vatan millet sakaryacılar oldukça bu adamlar şu atasözünü size hep uygulayacaklar;"Sen eşşek olduktan sonra sana semer vuran çok olur." Vatan, Millet, Sakarya ile size gazlayıp sizi nasıl kullanıyorlar. yazık çok yazık.

bu vatanin her karis topragi sehit kani ile sulanmistir vatan millet sevgisi ile kadin erkek genc yasli herkes bagimsizlik mucadelesi vermis ve kutsal topraklari dsumana karsi savunmustur
bu vatan bize emanettir atalarimizdan ve vatani sevmek butun unsurlarini korumak bu ulkede yasayan herkesin temel amaci olmalidir

bu sevgi ne bir partinin ne birilerinin tekelinde degildir
eger ki hayatta bir amacin yoksa senin icin ne vatan vardir ne millet ne sakarya senin gibiler vatani sadece toprak parcasi sanir

Ahmak iti yol kocatir diye bir atasozu vardir bilirmisin

Bu necip millet hala bir arada ise iclerine isleyen bu sevgidendir kacarak korkarak birilerinin etegini yalayarak bir yere varilmaz dun gecmiste kaldi bugune bakmak zamanidir uyanma zamanidir

bu vatanin her karis topragi sehit kani ile sulanmistir vatan millet sevgisi ile kadin erkek genc yasli herkes bagimsizlik mucadelesi vermis ve kutsal topraklari dsumana karsi savunmustur
bu vatan bize emanettir atalarimizdan ve vatani sevmek butun unsurlarini korumak bu ulkede yasayan herkesin temel amaci olmalidir

bu sevgi ne bir partinin ne birilerinin tekelinde degildir
eger ki hayatta bir amacin yoksa senin icin ne vatan vardir ne millet ne sakarya senin gibiler vatani sadece toprak parcasi sanir

Ahmak iti yol kocatir diye bir atasozu vardir bilirmisin

Bu necip millet hala bir arada ise iclerine isleyen bu sevgidendir kacarak korkarak birilerinin etegini yalayarak bir yere varilmaz dun gecmiste kaldi bugune bakmak zamanidir uyanma zamanidir

Beynin yıkanmış ve inandırılmışsın. At gözlüğünü çıkarmanı tavsiye ederim diyeceğim ama belki işine yarar. 1 lt'lik bardağın KAPASİTESİ 1 lt'dir. Fazlasını almaz. Kurtlar Vadisi Kuzey Irak filminde özel yetiştirilmiş özel kuvvetlerden olan şahsiyetin başına gelenler ve inandığı şeylerin nasıl bir hiçten ibaret olduğunu anladığında ömrünü bir hiç için yaşamış olduğu anı filmi seyredip görmeni isterim. Sen sadece bu ülkenin korunması için inandırılıp eğitilmişsin. Sen bir İsrailli olsaydın ve yine aynı işi yapıyor olsaydın, seni yetiştirenlerin sadece ülkeni koruma ile ilgili seni yetiştirmeyeceklerini, senin inandığın şeyin karşısında tehlike olabilecek herşeyin yok edilmesi eğitimini de alacaktın. Seni yetiştirenler seni doğru mu yetiştirmişler yanlış mı onu düşün ilk önce. Madem okadar milliyetçiisn de teroristlerin bu ülkedeki meclisinde TBMM'de ne işi var. Neden soktun onları oraya? Sen ne biçim milliyetçisin? Pabucumun milliyetçisi!?!?!?!??!

Asker senin askerin be !!! Askerinden şüphe eden VATAN HAİNİDİR !!! Burda gelmiş boş beleş konuşuyor. tayyip yalakaları yazık ulan size yazık...TÜM ATATÜRK Düşmanlarına TÜM ASKER DÜŞMANLARINA HESABI SORMAYA GELİYORUZ !!! Konuşunlan konuşun korkunun ecele faydası yok !!!

Beynin yıkanmış ve inandırılmışsın. At gözlüğünü çıkarmanı tavsiye ederim diyeceğim ama belki işine yarar. 1 lt'lik bardağın KAPASİTESİ 1 lt'dir. Fazlasını almaz. Kurtlar Vadisi Kuzey Irak filminde özel yetiştirilmiş özel kuvvetlerden olan şahsiyetin başına gelenler ve inandığı şeylerin nasıl bir hiçten ibaret olduğunu anladığında ömrünü bir hiç için yaşamış olduğu anı filmi seyredip görmeni isterim. Sen sadece bu ülkenin korunması için inandırılıp eğitilmişsin. Sen bir İsrailli olsaydın ve yine aynı işi yapıyor olsaydın, seni yetiştirenlerin sadece ülkeni koruma ile ilgili seni yetiştirmeyeceklerini, senin inandığın şeyin karşısında tehlike olabilecek herşeyin yok edilmesi eğitimini de alacaktın. Seni yetiştirenler seni doğru mu yetiştirmişler yanlış mı onu düşün ilk önce. Madem okadar milliyetçiisn de teroristlerin bu ülkedeki meclisinde TBMM'de ne işi var. Neden soktun onları oraya? Sen ne biçim milliyetçisin? Pabucumun milliyetçisi!?!?!?!??!

Senin yas araligin 9 -11 galiba daha oncede sanirim soylemistim fazla tv seyretme...

Simdi 30 yildir PKK iletti bu ulkede var simdi bu sorun 30 yil once baslamadi simdi sana tarihteki kurt isyanlarinida anlatamam bu kurtlerin ne amacla isyan ettikeri kimin iti olduklari belli bu millet sahlardan seyhlerden agalardan beylerden cekti kadar kimseden cekmedi bu eziklik hala devam ediyor malesef millet gaflet uykusunda

vatan sever yurt sever olmak milliyetci olmak bunlar insanlarin kisiligi ile ilgili

bir soz varya Vatan Sevgisi Maya Gibidir, Sütü Bozuk Olanlarda Tutmaz diye

Senin yas araligin 9 -11 galiba daha oncede sanirim soylemistim fazla tv seyretme...

Simdi 30 yildir PKK iletti bu ulkede var simdi bu sorun 30 yil once baslamadi simdi sana tarihteki kurt isyanlarinida anlatamam bu kurtlerin ne amacla isyan ettikeri kimin iti olduklari belli bu millet sahlardan seyhlerden agalardan beylerden cekti kadar kimseden cekmedi bu eziklik hala devam ediyor malesef millet gaflet uykusunda

vatan sever yurt sever olmak milliyetci olmak bunlar insanlarin kisiligi ile ilgili

bir soz varya Vatan Sevgisi Maya Gibidir, Sütü Bozuk Olanlarda Tutmaz diye

ben diyorum tren geldi geçti sen diyorsun deldi geçti :) Kürt Şeyh Said'i iyi bilirim ben. Atatürk kurtuluş Savaşı zamanı bütün şeyhleri hocaları toplayıp; "Savaşacaz bize yardım edin" demiş. Biz yardım ederiz, savaş bitince de toprak isteriz demişler. Savaş bitmiş hepsini çağırmış Atatürk. Hepiniz geldiniz mi demiş sadece kürt şeyh sait gelmemiş. 1 hafta bu inbeyi beklemişler. Atatürk bu inbelerin hepsini asmış. Atatürkün onların hepsini asacağını sadece kendisi biliyormuş. Bu inbe nasıl olmuş da Atatürk'ün onu asacağını öğrenmiş. Bu dingir mingir mehmet fırat bu cüneyt zapsu bu şeyh keko saidin torunları. Kekolar bu inbelere tapıyorlar. Daha sana tarih anlatırdım ama beyin kapasiten yetmez. :) senin beynin bozuk ondan bozuk şeyler sende mayalanıyor. Hok hoku helada bulurmuş. Hadi a da rahatlık versin. Mıç orda hokunla oyna şimdi. Kumdan kale yap. :)

Geri