herryilmaz
New member
susuyorum beyler bu konuya daha fazla yorum yazmayacağım
O lafın altına imzamı atıyorum. Bende aynı düşüncedeyim. Söyleyeceğin bir şey var mı?
Zaten kaynak alinan gazetenin adini gordugumde boyle haberlerin neden sadece bu gazetelerde yayimlandigini ve dogruluk derecesini dusunmeden edemiyorum.Sonucta haberleri yazdiranlar belirli.Benim ailemde basortusu takanlar var ama nedense onlar kanunlara ve kamusal duzene uyuyor ve buna hic karsi cikmiyorlar.Kanunlara herkes uymak zorundadir.
sen kimsin ayrım yapıyorsun insana
İNSANLARIN KILIK KIYAFETİYLE YARGILAYAN BİR MİLLET NE KADAR GAFLET İÇİNDEDİR.....
BENCE SENİDE AVRUPAYA ALALIM...BU ZİHNİYETLE SENİN YAŞAMAN GEREKEN ASIR MİLADDAN ÖNCE OLMALIYDI.....
doğru ben avrupalıyım sizin gibi iran zihniyetinle düşünmüyorum
sen kimsin adam gibi konuş
ben avrupalıyım zaten sizin gibi iran zihniyetinle düşünmüyorum
doğru ben avrupalıyım sizin gibi iran zihniyetinle düşünmüyorum
sen kimsin adam gibi konuş
ben avrupalıyım zaten sizin gibi iran zihniyetinle düşünmüyorum
Ne İLginç İLk Mesajını Bu Konuya Yazıyosun.İki YıLdır Bu Anı bekLedin Sanırım
_________________________-
O ZAMAN ALALIM SİZİ AVRUPANIN GÖBEĞİNE...
AMA BAŞKASINI İRANA GÖNDERMEYE NE SENİN NEDE SENİN GİBİLERİN GÜCÜ YETER
O Resmini Koyduğun ULu Önder Medeniyet Derken Avrupai Düşünce Tarzından Bahsetmedi. Eğer ÖyLe OLsa Bir Kez OLsun Avrapaya Giderdi
O ZAMAN ALALIM SİZİ AVRUPANIN GÖBEĞİNE...
AMA BAŞKASINI İRANA GÖNDERMEYE NE SENİN NEDE SENİN GİBİLERİN GÜCÜ YETER
o resmini koyduğum ulu önder aynı zamanda seninde ulu önderin bunu unutma tamam mı avrupadaki her türlü yeniliği getirdi onlarda olmayan olmayan her türlü yeniliği yaptı
ben zaten avrupa olan türkiyede yaşıyorum sen herhalde başka bi türkiyede yaşıyosun
benim karşı olduğum şey çarşaf türban yani başörtüsü takıolar tamam ona bişey diyen yok ama çarşaf eli gözükmüyo yüzü gözükmüyo o zaman neden insan içine çıkıyosun ben buna karşıyım
~SiLenT ScЯeaM~;4324930' Alıntı:"TürkLer ASYALI Bir MiLLettir"
M.K.Atatürk
SANANE YA MİLLETİN KILIK KIYAFETİNDEN ...
SANAMI KALDI SORGULAMAK....
BEN MİNİ ETEKLİ GEZENLERE DEMİYORUM NEDEN G..NÜZÜ BAŞINIZI AÇIYORSUNUZ..DİE...ONLARLA MAALESEF AYNI OTOBÜSE BİNİYORUZ....
o resmini koyduğum ulu önder aynı zamanda seninde ulu önderin bunu unutma tamam mı avrupadaki her türlü yeniliği getirdi onlarda olmayan olmayan her türlü yeniliği yaptı
ben zaten avrupa olan türkiyede yaşıyorum sen herhalde başka bi türkiyede yaşıyosun