Hakkari'de Hain Tuzak: 4 Şehit

hectorxl

New member
Reaction score
0
8704650.jpg

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde teröristler, yola yerleştirdikleri bombayı operasyondan dönen askerler geçerken patlattı, 1'i astsubay 4 asker şehit oldu.

Olay bugün öğleden sonra, Şemdinli'nin Baykara Mevkii'nde meydana geldi. PKK teröristler, yola döşedikleri el yapımı patlayıcıyı, operasyon dönen askerlerin geçişi sırasında uzaktan kumandayla infilak ettirdi. Meydana gelen şiddetli patlamada henüz kimlikleri öğrenilemeyen 1 astsubay ile 3 er şehit oldu. Patlamada 1 uzman çavuş da yaralandı.

Hakkari Valisi Muammer Türker, patlayıcının el yapımı bomba olduğunu, bölgede operasyon başlatıldığını söyledi.

4 şehit haberini Ankara'da Gençlik Parkı açılışındaki konuşması sırasında alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenecek eğlencenin iptal edilmesini istedi.

Kaynak

Sehitlerin mekanları cennet olsun,ailelerine büyük sabırlar versin..

KimiLeri ALemde eĞLencede KimiLeri Can Derdinde..

Mekanınız Cennet Ruhunuz Şad oLSun YiğitLerim. Vatan Size Minnettar..

KahroLSun pkk

Hani silah bırakmışlardı ?

Devam edin siz böyle bakalım devam edin, açacaz sizin biyerlerinizi !

şehitlerimizin ailelerine allah sabır versin gercekten zor bu olaylar nereye kadar gıdıcek bakalım birde kalkmıslar kürt muhabbetı yapıyorlar..yapsan ne olcak al gör...olacakları

ramazan ramazan
küfür ettiretecekLer oruç ziyan oLacak bi şey değiL
mekanLarı cennet oLsun,Allah aiLeLerine sabırLar versin
memLeketin başı sağoLsun

Konser iptal edildi

konseriptalman.jpg

Hakkari'de 4 şehit

30 Ağustos resepsiyonunda verilecek konser, Hakkari'den gelen 4 şehit haberi üzerine iptal edildi.

Kaynak

bu ülkede ne oyunlar döndüğü gayet açık açılım açılım diye vatanı böldürmeye çalışan şerefsizlerde biliyorlarki itle köpekle dost olunmaz...bu ülke artık iyiden iyiye omurgasız düşünmeyen insanlarla doldu ki artık pkk meclise kadar girdi.. ve artık onlar için açılım adı altında kürdistanının temellleri atılıyor... ve yine bizim vartandaşımız saçma sapan yalan haberlerle avutuluyor... Gerçi 1 kilo şekere makarnaya oy veren ve bizi bu hale getiren insanlara bunu ne kadar anlatsanda anlamazlar...

bu adamlar ta içimize meclisimize kadar sızmış ve biz bir komutanımız vekilin elini sıkmadı diye helal olsun derken onlar çıkıp diyarbakırı aldık hakkariyi aldık yok barış yok demokratikleşme zırvaları ile emellerini açıkca icraate dökmeye başladılar.. yeter artık daha ne kadar şehit vericek bu vatanın anaları ? dost ve müttefik olarka gördüğümüz şerefsizlerin de içten içten verdiği destekle daha ilerleyen günlerde bu memleketin mengenesi daha çok daralır. şehitlerimiz en yüksek mertebeye eriştiler geride kalanlarına sabırlar versin mevlam..

Bi Gün Bunların Olacağı Belliydi.
Kürtleri sevmiyorum diye bu forumda defalarca ban yedim.
Ama gerçekleri görmeniz gerekiyor arkadaşlar.
Bunlara iş,aş,kiralık ev bile vermeyelim.
hatta esnafa bile nereli olduğunu soralım Kürtse Alışverişi keselim.
Bazıları beni gene acımasızlıkla suçlayacak.
ama yarın birgün onlar hiçbirimize acımıycak.
1 kadından 15 tane çocuk çıkıyor.
bizden sayıca üstün olcaklar.
heryeri herşeyi ele geçirmiş olacaklar.
ve bizde birgün azınlık olacağz.
yol yakınken herkezi duvarlı olamaya çağırıyorum arkadaşlar.
Kürtten Dost Olmaz.Artık inanın buna.
duyarlı olmazsak
Bu gibi Şehit haberlerini daha çook duyacağız...
GÜÇLÜ ORDU GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN HEPİMİZ BİRLİK OLALIM.
VATANIMIZA MİLLETİMİZE BAYRAĞIMIZA UZANAN ELLERİ KIRALIM.
ÖLÜMÜMÜZ PAHASINADA OLSA DİMDİK AYAKTA DURALIM.
ATALARIMIZIN KEMİKLERİNİ SIZLATMAYALIM ARKADAŞLAR

Allah tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine sabır. Keşke mayınla degil de savaşarak ölmek nasip olsa idi En azından yanlarında kendinden fazlası götürürlerdi. Kuracaksın İstiklal Mahkemeleri benzeri özel yetkili hızlı etkili mahkemeleri bunlara süt veren ineği bile asacaksın.
Allah belalarını versin. Hükümetin bunlara harcadığı para Batı ya harcadığının 5 katı. Amma bunlar çalışarak kazanmayı sevmezler. Kaçak olacak uyuşturucu olacak bilmem ne olacak. Benim insanımda Mersin de Antalya da günlüğü o sıcakta 20 TL ye ayak başparmagından ter akana kadar çalışacak tarladan çilek toplayacak Hem Allah a Şükredecek Hem devleti milleti için Şükredecek.
Tamam Dogu da imkansızlıklar vardı. Herşey yoktu. Mersin Adana İstanbul İzmir Antalya kürt doldu. Oradaki insanlar ile aynı hakları paylaştılar. Ama bir bakın eylem deyince hep buralardan patlıyor. Yani bunun geri kalmışlıkla imkansızlıklarla alakası yok. Kanı bozuk bazılarının...

Bi Gün Bunların Olacağı Belliydi.
Kürtleri sevmiyorum diye bu forumda defalarca ban yedim.
Ama gerçekleri görmeniz gerekiyor arkadaşlar.
Bunlara iş,aş,kiralık ev bile vermeyelim.
hatta esnafa bile nereli olduğunu soralım Kürtse Alışverişi keselim.
Bazıları beni gene acımasızlıkla suçlayacak.
ama yarın birgün onlar hiçbirimize acımıycak.
1 kadından 15 tane çocuk çıkıyor.
bizden sayıca üstün olcaklar.
heryeri herşeyi ele geçirmiş olacaklar.
ve bizde birgün azınlık olacağz.
yol yakınken herkezi duvarlı olamaya çağırıyorum arkadaşlar.
Kürtten Dost Olmaz.Artık inanın buna.
duyarlı olmazsak
Bu gibi Şehit haberlerini daha çook duyacağız...
GÜÇLÜ ORDU GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN HEPİMİZ BİRLİK OLALIM.
VATANIMIZA MİLLETİMİZE BAYRAĞIMIZA UZANAN ELLERİ KIRALIM.
ÖLÜMÜMÜZ PAHASINADA OLSA DİMDİK AYAKTA DURALIM.
ATALARIMIZIN KEMİKLERİNİ SIZLATMAYALIM ARKADAŞLAR

kürtten dost olmaz bunu herkez ögrenecek neden 15 tane çocuk yapıyor

bir filmde anlatılıyor zaten filmin adı muro anlamak isteyen anlıyor zaten

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ tarafından Merkez Orduevi'nde verilen, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Resepsiyonu'ndaki konserin iptal edildiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, resepsiyonda verilmesi planlanan konser, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 4 askerin şehit olması nedeniyle iptal edildi.

Allah ŞehidLere Rahmet YakınLarına Sabır Versin İnşaaLLah.

Geri