Haksız mıyız?

Madness

Banned
Reaction score
0
İyi bakın...

TARİH babanın, kuştüyünü mürekkep okkasına batırıp başını sallaya sallaya yazmakta olduğu önemli günlerdir bu günler.

Bu günleri dikkatle izlemelisiniz.

Belki bir daha fırsat bulamazsınız.

İyi bakın:

Atatürkçü düşüncede olmak suç...

Tarikatlar Türkiye’nin en tepelerine oturmuş ülkeyi yönetiyorlar, ama Atatürkçü düşünce sahipleri izleniyorlar, fişleniyorlar, yakalanıyorlar, sorgulanıyorlar, suçlanıyorlar, içeri atılıyorlar.

Böyle bir şeyi bir daha göremezsiniz.

Kaçırmayın.

Eskiden cumhuriyeti sevmemek suç sayılmaz mıydı? Ki cumhuriyet aleyhine konuşanları kovalardı devlet.

Oysa şimdi cumhuriyeti sevmek "terör suçu" kapsamındadır.

Bir dostunuza telefon açıp "Cumhuriyete sahip çıkmalıyız" dedikten sonra oturun koltuğunuza... Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız, içinizden bir ses "Başıma bir iş gelmesin sonra" dediğinde...

Çünkü cumhuriyeti savunmak suçtur...

Suç...

Böyle bir dönem bir daha göremezsiniz:

Tarikatlar darbe yapıyorlar.

Mağdur ordu...

Generaller içerde.

İyi mi?..

*

Bu günler hani Atatürk’ün Türk gençliğine hitabesindeki "Bir gün istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen..." dediği o "bir gün"dür bu günler.

İyi bakın...

Bir daha göremezsiniz.

Mustafa Kemal’in "Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş (.......) olabilir" dediği işte bu zaman...

"İhanet" ile "gafletin" el ele verdiği yer...

Gözbebeğimiz laik cumhuriyetimizin "dahili ve harici bedhahlar" tarafından yıkılmakta olduğu süreç...

Karşı devrim günleri...

*

Bu günler işte o günlerdir...

Tarih baba; kutsal bir savaşın şanlı zaferinden ve çağdaşlık yolunu açan cumhuriyetin kuruluşundan yıllar sonra işte bu günleri yazıyor.

İyi bakın...

Bekir Coşkun/ Hürriyet

Konuşsam faydası yok sussam gönül razı değil... İnadına Atatürk inadına Cumhuriyet....

Yazılanların pek çoğu bekir çoşkun un kaleme aldığı gibi yaşanıyor ve tarih babada yazıyor bunları lakin ben diyorum ki işin başına değil sonuna bakalım neler olacak hele şu devlet sırrı gibi 13 aydır yazılamayan iddaname bir ortaya çıksında hepimiz bekleyip göreceğiz bu işin sonunu.

Gerçekten çok doğru ve güzel bir şekilde hepimizin ortak endişelerini dile getirmiş olan yazarımıza ve bu yazıyı bizlerle paylaşan arkadaşımıza sonsuz teşkkürler. Üstteki arkadaşımız güzel demiş, konuşsam faydasız, sussam gönül razı değil... Ama susmamak lazım... Aksine avazımız çıktığı kadar haykırarak, her ortamda düşüncelerimizi savunmak, anlatmak lazım...

Bi de bir gazetede okuduğum bi anktodu sizlere aktarmak istiyorum. Yazar çok ilginç bir noktayı yakalamış. Diyor ki; "Yıllarca dağda teröristlere, terörizime karşı mücadele vermiş, bu uğurda canlarını ortaya koymuş insanların kapılarında Terörle Mücadele Şubesi ekiplerini görünce yaşadıkları duyguları hayal edebiliyormusunuz?" diyor.

Bi düşünün bakalım? Hayal edebiliyor musunuz?

kim bu bekir coşkun denen adam. resmi yollarla seçilmiş cumhurbaşkanına benim başkanım değil diyen ve hürriyette yazan adamdan herşey beklenir.

Sol düşünce Atatürk ün düşüncesidir diye bir kanun mu var. yıllarca insanlara bu öğretilmeye çalıştı. Ama bu coşkun denen denyonun doğduğu yerdeki insanlar bile uyandı artık onun kadar düşünebiliyolar.

Bugüne kadar cami cemaati bile fişleniyordu hiç birşey yok darbeciler cuntacılar fişlendiğinde şuç insanlık ayıbı haa hadi be oradan

Dağda o insanlar terörle mücadele vermiyor senin benim gibi türk evlatları mücadele veriyor. Onlar milletin parasıyla rahat koltuklarında oturuyorlar. Sanıyorlar ki Türkiye de hiçbir güç bize dokunamazlar. Bugüne kadar ne yapılmış hangi savaş yapılmış da kazanmışlar terör örütünün önünü bile kesememişler. PKK istenilse yok edilemez mi Tabiki edilebilir . Niye yok edilmiyor. Çünkü bir çok oyun dönüyor. Şimdi de duyoyoruz cuntacıların törör örgütünü nasıl kullandıklarını Yasalar gereği kim suçluysa bu kim olursa olsun dokunulur.

Daha düne kadar yalan yanlış haberler delil gösterirerek kapatma davasında Anayasa mahkemesini savunuyordunuz. Yargı sizin aleyhinize bir karar aldı mı hemen yan çiziyorsunuz. Yazıklar olsun...

Olayları gören görüyor. Söze dahi gerek yok sonuçlarını bekleyip göreceğiz.

Tarikatlar Türkiye’nin en tepelerine oturmuş ülkeyi yönetiyorlar, ama Atatürkçü düşünce sahipleri izleniyorlar, fişleniyorlar, yakalanıyorlar, sorgulanıyorlar, suçlanıyorlar, içeri atılıyorlar.

Atatürkçü düşünce sahipleri değil bunlar sadece öyle görünerek vatanımızı peşkeş çekiyorlar ülkeyi karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar bu aradada keselerini dolduruyorlar bumu atatürkçü düşünce pes doğrusu...

kim bu bekir coşkun denen adam. resmi yollarla seçilmiş cumhurbaşkanına benim başkanım değil diyen ve hürriyette yazan adamdan herşey beklenir.

Sol düşünce Atatürk ün düşüncesidir diye bir kanun mu var. yıllarca insanlara bu öğretilmeye çalıştı. Ama bu coşkun denen denyonun doğduğu yerdeki insanlar bile uyandı artık onun kadar düşünebiliyolar.

Kim olduğunu bi araştır istersen aslanım. Ha bu arada denyo gibi laflara tok bu insan anladın mı???Senin başbakanın senin cumhurbaşkanının hepsinden daha milliyetçi. Geçin artık bu sağ sol palavralarını...Neresinden çıkardın sen bu yazıdan sol terimini?

Bırak cumhurbaşkanını falan başbakanı hazmedemez sıkıntısı miğdesinde değil-ki hazımsızlık çeksin
Takıntısı beyninde bu satılık kalem sahibi şahsın
Kendi gibi düşünmediği için Türk halkına bile türlü hakaretler etmeyi marifet sayan dengesiz herifin teki.

Ergenekon gibi terör örgütlerini savunmayıpta napıcak böylesine bir çapulcu
Eziklik Bekir amcada görüldüğü üzzere oldukça düşürüyor insanı

Bekir amca sen bırak kalemi kağıtı zaten yazdıkça saçmalıyor saçmaladıkça kendi pisliğine gömülüyorsun
Sen anadoluya bi git göbeği kaşınan pala bıyıklı amcalar var göbeklerini kaşıyıverde bi işe yara ..

bekir coşkunun yazıları hep böyledir.bırakın kendi halinde yazsın.bu insanı ben adam niyetine bile koymam.

bekir coşkunun yazıları hep böyledir.bırakın kendi halinde yazsın.bu insanı ben adam niyetine bile koymam.

on trilyon tane akepeli vekil 1 tane bekir coskun(yada emin çölaşan yada aziz nesin yada nazım hikmet)etmez,edemez inan bana

Sol düşünce Atatürk ün düşüncesidir diye bir kanun mu var. .

hayır

böyle kanun yok

Atattürk'e sahip çıkmayı beceremeyen

sağ düşünce var

hadi sahiplenin

AMA YAPAMAZSINIZ

Bekir COŞKUN yine gediğine koymuş lafı

hadi sağdan devam edin

Ağzına sağlık Bekir Coşkun.Bu memleketin Aydın Kemalistlerine apo şerefsizine sorguda ve yargılanma sürecinde edilen itibar kadar bile değer verilmeyen ama onun sorgusunu yapan Türk subayına terörist muamelesi yapan akp ve işbirlikçilerine bu hesap ergeç sorulacak.

şacma sapan tartısan arkadslar lütfen konuyla alakalı tartısın kişisel atışmalardan uzak durun elinizde bir sazınız eksik ....

tekrar uyarmıyacam

Geri