by.erce
New member
- Reaction score
- 0

Galatasarayımızda transfer dedikodularına her gün değişik isimler eklenirken, sarı kırmızılı yönetim yine sessiz ve derinden çalışmalarını sürdürüyor.
Yaklaşık 5 gündür Avrupa'nın 4 değişik ülkesinde transfer çalışmalarını sürdüren futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, İstanbul'a döndü ve transfer görüşmeleri için başkan Adnan Polat ve teknik direktör Frank Rijkaard'a ayrıntılı bir rapor hazırladı. Üstünel, sarı kırmızılı kulübün başkanı ve teknik direktörü ile yapacağı toplantılar sonunda transfere son şekli vermek üzere yeniden Avrupa yollarına düşecek.
Bugün gazetelerde çıkan Barcelona'nın yedek futbolcularının transfer haberleriyle ilgili görüşünü açıklayan Haldun Üstünel, "Yazılan isimler ile ilgimiz yok. Rijkaard ile Barcelona arasındaki ilyişkiye dayanarak birçok transfer dedikodusu üretiliyor. Biz transferde son sözümüzü söylemedik ve hala kimsenin duymadığı isimler üzerinde çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.
Bu arada Haldun Üstünel'in öncelikle Halil Altıntop ile Lincoln'ün takas transferini gerçekleştirmek için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Üstünel'in bu konuda teknik direktör Frank Rijkaard'ı ikna ettiği ve Hollandalı teknik adamında sıcak bakmadığı Brezilyalı yıldızın gönderilmesine onay verdiği belirlendi.
Kaynak: DHA
Ben size diyorum Dos santosLar faLan hikaye öyLe biri geLicekki herkezin ağzı açık kaLıcak =)
Az sabredin kamp dönemine kadar yetişiceği için bütün futboLcuLar 1 hafta içerisinde hepsi çıkar ortaya