Halimize Şükredelim..!

1 sn Sonra Ne 0Lacağımızı ßilmediqimiz Şu Dünya Size Göre Ne Kadar AdiL..¿

Çok Yazık Bu İnsanlara Yhaa =( Yokluk İçinde Yok Olup Gidiolar ...

Türkiyemizde ise insanlarımız köpük banyoları zevk ve sefa içinde yaşıyor,Dünyadan haberimiz yok Bir gün bizde Aynı duruma düşeriz.

millet marka ararken onlar sefillik içinde yasıolar o marka arayanları gönderecen oraya bi kuru ekmeğe nsl muhtaç kalıolar

bu insanları düşünen yok ki bizim insanımız sadece kendini düşünüyor dönüp çevresine bakmıyor. ama şu bill gates artık hayır işleri yapacakmış ilgilenir heralde

bu insanları düşünen yok ki bizim insanımız sadece kendini düşünüyor dönüp çevresine bakmıyor. ama şu bill gates artık hayır işleri yapacakmış ilgilenir heralde

katıLıyorum.. ßill GateS 30 milyar doLarlık eşinin kurduqu vakıfa ortak oLucakmış.. microsofttan emekLi oluyomuş artık.. ßöyle duyarLı insanlar oldukça InsanLık ölmez işte.. Çok zenqin oLupta hep ßenim oLsun diyen çoook Insan var.. yazIk ç0k yazIk ..:saskin

allah sonumuzu hayır etsin halimze bin şükür

Okuduğum yorumlara bakıyorum. Kimse kabullenemiyor bu durumu. Bu da şunu gösteriyor. İnsanda bir çok duygu mevcut adelet duygusu bunlardan biri. Şevkat diğer bir duygu. Ama şunu biliyorum ki insanlar silkinmeli kendine gelmeli. Yanındaki arkadaşına bile yardımdan aciz insanlar olmuşuz. Bu bizim kültürümüzde yok biliyorsunuz. Buda gösteriyorki kendi kültüründen uzaklaşan bencilleşiyor. Hazırlayan arkadaşıma teşekkürler. Hayattan bir an olsun silkinmemizi sağladığı için.

bolluk içinde yaşayan mal araplardan alıp bu fukaralara vermek lazım...zevk için evinde 3,4 hayvan besleyen insanlara göstermek lazım bu fotografları....

Vahşi emperyalistleri alkışa devam edelim (edenler için). Birgün şükredecek halimiz kalmayacak!

bunlardan ders çıkarabilirsek ne alaa
yok sadece foto diye bakılırsa mazallah

ne elimizdekilerin farkındayız ne elimize geçipte kaybettiklerimizin.... anlayanaaaa

Geri