HaNgİ MaRkA ArAbA SeÇeRdİnİz!!!

HaNgİ MaRkA ArAç TeRcİh EdErDiNiz!!!

• ToFaŞ-FiAt

Kullanılan: 8 4.4%
  • ReNaULt

Kullanılan: 8 4.4%
  • PeUgEoT

Kullanılan: 29 16.0%
  • VoLkSwAgEn

Kullanılan: 57 31.5%
  • FoRd

Kullanılan: 13 7.2%
  • OpEL

Kullanılan: 26 14.4%
  • DiĞeR(CeVaBıM AşAğIdA)

Kullanılan: 40 22.1%

• Kullanılan toplam oy
    181

GhOsT

Tuning Moderatör
Reaction score
0
yok artık eyvaLLahım yürekten vuranLara..
BeN VoLkSwAgEn DeRdİm En HaStAsI OLdUğUm ArAcIdA TrAnSpOrTeR Ve PaSsAt;İkİnCi MaRkAmDa pEuGeOt!!!

(mercedes bmw gibi araçları neden koymadınız dersenizz çoğunluğun sahip olabileceğii araçlarıı yazdımm sizde bunu düşünerek cvblayın)

:biggrin :biggrin :biggrin

hız için peugeot
sağlamlık dersen wv
ama güçlü olsun bide sağlam olsun dersen forddan sasmıcan kardesim
alırsan ford olursun lord :D

hayalimdeki araba passat veya jetta ama araba fobim var bide şöför alayım ben

BMW hem otomobil hemde motor olarak daha iyisi yok bence listedekilere 5 basar keşke bu kalitede türk malı bir markamız olsa sanırım %100 türk malı bir böcek birede anadol varmış onlar bile üstekilere 5 basarya hadi neyse.

toyota (sağlam araba, az yakar, bozulmaz, Türkiyede üretiliyor, Japon teknolojisi vs, vs)

Bence Kİa Sorento Xforce Amcamin Arabsi Bende Alicam İnŞallah Rahatlik Konfor SaĞlamlik Ne İstersen Var

arkadaslar ben yurt disindanimm ve burda bwm lerin sevis isigi yanio servise yolluosun cikinca isik daha cok yanio mercedesler de adamlar kucaginda surduruoo en ii si mercedes fakat clasikler den diosaniz ben ce ford

cıtroen berlingo bence çok hoş araba.özellikle ön cephesinin genişliği bakımından.yola tam hakimiyet sağlanıyor.İçide çok geniş.Hem yüktaşıyabilirsin hemde ailenle rahatça seyahat edebilirsin.Benim çok hoşuma gidiyor.Ama konfor ve lüks bakımından ise Lincoln Navigator 2007 ve İnfiniti FX-35 de çok hoşuma giden arabalar arasında...

benim görüşüm hangisi işinizi görecekse onu almaktır malzeme taşımam gereken bir işim var aracımda sürekli olması gereken malzemeler var gidipte Q7 alırsak hiç bi işe yaramayacak.Marka olarak soracaksak ben mercedes derim model ise vito dur bende.Ayrıca sınıfının diğer araçlarına göre pahalıda değil.

Geri