HAngı Ekran Kartını TErcih Edersiniz??

Hangı Ekran KArtını TErcih Edersiniz??

• Kullanılan toplam oy
    89

bysuha

New member
Reaction score
0
Hangı Ekran KArtını Tercih Edersiniz??
Asus 9800 gt
1.jpg

GeForce 9600 gt
geforce_9600_gt_3qtr.jpg

Ati Radeon 8900 gt
1195146840.jpg

arkadslar benım suan kullandm asus 9800 gt nerdeyse butun oyunları full detay oynuyorum :goz::durdurun

Ati .

sadece resim koymuşsun özelliklerini de versen hangisinin daha iyi oldugunu anlardık ... resimlere bakarak konuşuyorum en şekil ati duruyo :)

hiçbirisi

şu zamanda 9800 den den daha iyi performans sergileyen bir kar var ortada

ati radeon 4850

tek marka var zaten kaliteli üreten o da sapphire

sapphire radeon 4850 toxic modeline göz atmanı tavsiye ederim

üretim teknolojisi eski kartlara bu kadar para asla verilmez
daha çok ısınan birşey istiyorum dersen seçim senin tabi :D

ürün bilgileri yetersiz içlerindeki en üstün kartta 9800 gt klansmanları aynı değil fakat şunu belirteyim 9600 gtnin biçok oc sürümü piyasa mevcut ve çoğunda 8800 gt performansına erişebiliryorsunuz oc yaparak burdakinin saat hızları fabrika çıkışı olduğundan oldukça düşük

resımler ve ekran kartları yanlıs bence atı 8900 GT dıye bı ekran kartı yokkkkkk

Ati kullanıcısı Olarak Herzaman Ati diyorum öbür ekran kartlarından daha iyi performans Veriyor.

Bence hepsinde de aynı GPU var o kadar fazla bir performans farkı olacağını sanmıyorum. Hangisi daha sessiz ve daha az ısınıyorsa bence o kadar iyi ;)

Dünyanın En İyi Ekran KArtı Asusu Sodla Sıfır Bırakmıs ATİ !!!

tartışmasız ati diyorum bu kadar üst modellerine gerekte yok asus we nvıdıa için ati 4870 HD grafik kartı bıle yeterli diye dusunuyorum yetmedıgı yerde crossfire desteği ile en yuksek werimi alabılırzz :D

Geri