Hangısı DAha İyi??

Hangı Anakartı Tercih Edersiniz??

• Kullanılan toplam oy
    83
anakartım oLan gigabyte tabiikide :)

biostarı ankete katman hata :D çok adi bi kart o yaf baş belası

MSI ve Biostar diyenleri şiddetle kınıyorum. Hangisi daha ucuz veya hangisi daha dandik değil soru.. Bizim sorumuz hangisi daha iyi.. Asus ve gigabyte tan şaşmayalım arkadaşlar.. anakart alırken ucuzundan değil gelecek için en iyi olanında alın ki 1 yıl sonunda veya 2 yıl sonunda değiştirmek zorunda kalmayın..

suha keske bi kac tane döküman sunduktan sonra deseydin hangisi iyi-kötü diye.. :)

Biostar 5 Para Etmez SAkın alma Alcaksan Gigabyte yada İntelin anakartları ;;)

bence en iyisi Gigabyte (Fiyat /Performans) ardından Asus

arkadaslar yaptıgım arastırmaya göre en iyi ve en uzun ömürlü anakart gigabayt.!! tabi ki ondan sonra asus.

837884230000000058671vx4.jpg

asusun son cıkardıgı extreme ve core 2 duo desteklı anakartı.

newsx38dq60904fy5.jpg

gigabayte'nın cıkardıgı olay yaratan hemen hemen suan piyasadakı tum ıslemcılerı destekleyen anakart!!

saygıLarımLA vision seviorm snı kardesım:durdurun:durdurun:clap

Kartların görünüşüne bakarsan gigabayt çok daha gösterişli böle kımıl kımıl renkli falan :)
ama ben asus diyorum:biggrin

standart kullanım için asus tabi
ama eğer overclock yapılacaksa
gigabyte susar kalır()ocz ramlerin uymadığı bir anakarta nası iyi diyorsunuz neye göre iyi yani),
asus biraz izin verir (zorlarsanız ve paraya kıyarsanız iyi iş çıkar)
AMA overclockta MSI fena inletir =)

ASUS P5Q PRO şu andaki en mantıklı asus anakart seçimi olacaktır

biostarı küçükseyen arkadaşlar için; en iyi overclocklanabilen anakart Biostar T-power I45 modelidir.

b20080527.jpg

arkadaslar yaptıgım arastırmaya göre en iyi ve en uzun ömürlü anakart gigabayt.!! tabi ki ondan sonra asus.

837884230000000058671vx4.jpg

asusun son cıkardıgı extreme ve core 2 duo desteklı anakartı.

newsx38dq60904fy5.jpg

gigabayte'nın cıkardıgı olay yaratan hemen hemen suan piyasadakı tum ıslemcılerı destekleyen anakart!!

saygıLarımLA vision seviorm snı kardesım:durdurun:durdurun:clap

O Bahsettiğin anakart Asus' un son çıkarttığı anakart değil ama

kesınlıkle asus...

Geri