Hangi AntiVirus Programı?

Hangi Anti-Virus

• Kullanılan toplam oy
    260

__crazy

New member
Reaction score
0
Bu konu üzerinden hangi anti-virus programını kullandığınızı oylayabilirsiniz..
1.Kaspersky Internet Security 2009
2.Kaspersky Anti-Virus 2009
3.ESET Smart Security 4.0
4.ESET Smart Security 3.0
5.avast! Professional Edition 4.8
6.AVG
7.Avira

Eset Smart Security 3.0 ... :biggrin

En iyisi Aviradır şüphesiz 2. Bit defender dir ama çok kaynak harcadığı için bit defender tavsiye edilmez.
3. olarakta tabiki Gittikçe büyüyen şimdilerde güç birliği yapan Symantec şirketidir...
daha sonra Eset smart is ve avast pro gelebilir Kaspersky ne kadar alternatife atarsanız o kadar iyi çünkü ucu Rus a daya nır bizde Rus ların ne kadar arkadan vuran insanlar olduğunu biliriz...

birkactane denedim virüs programi avira antivir cok yarayisli oldugunu gördüm güven veriyor insana tavsiyem avira antivir

kaspersky üstüne tanımam tam bi kalkan anında yakalıyor üstüne yanımam

Valla yukarıda yazanların çoğunu kullandım avast hariç diğerli hemen hemen aynı kalitede hatta avira hepsinden iyi çünkü free

ben kullanmıyorum ayda bir format :D :D

Bu konu üzerinden hangi anti-virus programını kullandığınızı oylayabilirsiniz..
1.Kaspersky Internet Security 2009
2.Kaspersky Anti-Virus 2009
3.ESET Smart Security 4.0
4.ESET Smart Security 3.0
5.avast! Professional Edition 4.8
6.AVG
7.Avira

ben kafe işletityorum.dolayısıyle müşterilerim genelde flash bellekleriyle sürekli virüs taşıyor .bir çok virüs programı kullandım. ve en güvenli olarak kaspersky derim.diğerlerinin bulamadığı bir çok tehlikeyi bulabiliyor.1 yıl lisanslı kullandım.şu an 1 aylık deneme var ama gene satın alacağım.hakediyor verdiğim parayı.kaspersky varsa içim rahat....bence kaspersky.üstüne tanımam derim

Avg Kullanıyorum Çünkü Sürekli Key Sürekli key kis sıkıyor yoksa kis daha sağlam

ESET NOD 32 antivürüs 3.0.669.0 kullanıyorum

Çılgın ikili :D
virüs birisinden kaçsa ötekisi yakalıo.

Eset Smart Securty 4.0.417
ve
Microsoft Security Essentials 1.0.214

xcp5dh.png

Geri