Hangi inanca bağlısınız?

Hangi Dine veya İnanca mensupsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    281
Elhamdulillah Müslümanım.Çok güzel bir konu bence.tartışma çıkarmadan sonucunu öğrensek bu anketin çok mutlu olacam.Allah'a emanet olun

Herhangibir dine mensup olmayanlar ne yapacak... Tamam forum için bir ölçü olsun kaç kişi hangi dine mensup onu öğrenelim amacı taşıyosun ama yaptığın anket çokta tutarlı olmayacaktır... En azından hiçbiri diye bir şık eklemen iyi olur...

ya herkes müslümansa bu ateizm ve satanızme oy kullananlar nerde.dalgamı geçiyolar anketle.*************************************************gercekten inanıyosan inancının arkasında olcaksın.ben müslümanım şükürki arkasındayım.diğer dinden olan arkadaşlarda çekinmeden bence arkasında olmalı.ben olsam öle yapardım.tek ben olsamda inanan.

SAHRANİL;2169067' Alıntı:
ya herkes müslümansa bu ateizm ve satanızme oy kullananlar nerde.dalgamı geçiyolar anketle.****************************************.gercekten inanıyosan inancının arkasında olcaksın.ben müslümanım şükürki arkasındayım.diğer dinden olan arkadaşlarda çekinmeden bence arkasında olmalı.ben olsam öle yapardım.tek ben olsamda inanan.

Kımsenın gızledıgı yokki rakamların uzerıne tıkla merak ettıgını görürsün.

islam diyeyim ben sadece sen her ne kadar öle bi şık açmamış olsan da

Elhamdülillah Müslümanım (Sünni).Biri biraz önce niye alevilik yok diye sormuş o dikkatimi çekti.Alevilik sadece bir inanış biçimi.Gerci ordakilerin cogu da batıl şeyler ama neyse konuyu dagıtmayım.

Ben Müslümanım ve Avleviyim Allah'ıma çok şükür. Aslında sadece Müslüman şıkkı olsa daha iyi olurdu. Burda saçma sapan konuşan bir kaç kişi var yoksa tartışma açmak istemem.

Biri Şiilerin Hz. Aliyi peygamber saydığını söylemiş. Nerenden uydurdun bunu anlamak zor. Şii ile Sunniliği ayıran şey Hz.Muhammedin vefatından sonra halifenin Hz. Ali olup olmamasıdır ve Hz. Ali ye yapılan haksızlıktır.

Biri Alevilik bir inançtır çoğu batıldır demiş. Ya kardeşim sen benim mezhebim hakkında ne okudun ne biliyorsun ne kadar içimize girdinki böyle bir yorum yapıyorsun? Mezhep demek yorum demektir Türkçede. Alevilikte İslamın bir yorumudur. Sen hiç kimsenin inancını doğru ya da yanlış diye değerlendiremezsin. Herkes inancını gönlü, aklı ve Allah arasında yaşar. Sen sen ol fazla girme böyle konulara, bir insanın 1000 küsür yıldır inandığı birşeye yalan yanlış laf atmak akıllı insanın yapacağı iş değil. Ahını alma kimsenin.

Hepinize saygılarla.

Şii&Sünni ayrılamaz.
+
İslam (Sünni)
İslam (Şii)
Hristiyanlık (Katolik)
Hristiyanlık (Ortodoks)
Yahudilik
Budizm
Hinduizm
Satanizm
Ateizm
Bazı arkadaşlar tam okumuyor heralde seçenekler tam

islam(alevii) niye yok ??????

Elhamdülillah Müslümanım (Sünni).Biri biraz önce niye alevilik yok diye sormuş o dikkatimi çekti.Alevilik sadece bir inanış biçimi.Gerci ordakilerin cogu da batıl şeyler ama neyse konuyu dagıtmayım.

yha arkadasım yanlış biliyorsam duseltin ama alevilikle sunnilik çok farklı olaylar gerçekten ikisininde içinde bulundum ama yani şu kadarını soliim çok farklı ikisi

Geri