Hangi Laptop' ı Önerirsiniz? ... Anket ...

Hangi Laptop markasını önerirsiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    226
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EywaLLah değerlendirilebilecek bir fırsat.

arkadaşlar toshıba nında öyle aham şaham bi servisi yok hiç kendinizi kandırmayın bende a310 var adamlara 5 tane sorun söyledim sadece 2 tanesini halledip verdiler genel müdürlüğe telefon edip şikayette bulundum üstlerimize sizi arattıracağız dediler 2 ay geçti ses seda yok

hmm arkadaşım ama mahzeme olarak kaliteli diolar tüm kullnıcılar

Büyük ihtimal Toshiba alcam da bu servs işini iyidiyen var kötü diyen var hangisine inancam benim içinde servis önemli herhangi bir sorn karşısında

ağ servisi en geniş olan hp aynı zamanda hp lerde ısınma sorunu pek olmuyo genelde acer lerde ısınma sorunu asuslarda kırılmalar oluyor hp şaşma derim

girdap_852 şimdi hp ısınmıo diosun ama toshibalardan fazla ısınıo acerle ilggili dediklerini ilk sende duydum ama yinede sağol arkadaşım .. Hacher-22 sende sağol

girdap_852 şimdi hp ısınmıo diosun ama toshibalardan fazla ısınıo acerle ilggili dediklerini ilk sende duydum ama yinede sağol arkadaşım .. Hacher-22 sende sağol

dostum bak kalite olarak en iileri toshiba,dell,hp dir.lenovo da fena değil,bende asus laptop var fakat eski asus laptopların özellikle klavyesi kalitesizdi fakat yenilerin nasıl bilmiyorum ama bunların içinde kesinlikle servis olarak en iisi asusdur.bi tanıdığım vardı laptop u 9 kere servise gitmiş en sonunda yenisini vermişler =) hp nin servisi geliştirmediyse kötüdür.ısınma olarak asuslarda ısınmaya rastlamadım.hp ve toshibalarda özellikle hp lerde hala ısınma sorunu var.bende şu an hp son model bi laptop var.normal gezinirken bile çok ısınıyo.hp lerin bi kötü tarafıda ısıyı klavyenin alt tarafına çok iletmesidir.eğer kalite diyosan toshiba,hp yada dell al,kuzenimde dell 1520 modeli var gerçekten süper bi alet.taş gibi =)ne ısınma var ne bişey ama servis olarak çok ii olsun diyosan asus al.asusun yeni modelleride güzel gibi ama daha hiç bakmadım.sakın acer alma arkadaşımda acer laptop var okadar çok ısınıyo ki laptop kendini kapatıyo.acerler en kalitesiz laptoplardan biri okadar kalitesiz ki arkadaşımın klavyesinde 6-7 tane tuş kırılmış...

WoLF bu açıklama gerçekden iyi oldu Acer konusunda zaten Acer Türk malı olduğu için listeme almışdım önceki açıklamalarım da dediğim gibi 3 şık var benim için Asus, Hp, Toshiba bu büyük ihtimal Toshiba olucak ama dediğim gibi servis arkadaşım şu an tek kafamı kurcalayan o =)

notebook alıcaksan monsterden vazgeçmiyeceksin
eger biraz kullanılmış bi laptap istersen
cpu t7200 2 ghz 4 mb cache amd olarak athlon 5400 eşit 2.80 ghz
ram 2 gb kıngston
vıdeo memory atı readeon 1600 512 mb
15.4 inç 1280*800

monster dediğin zaman diger notebooklara laf düşmez
http://www.fokusbilgisayar.com/asp/index.asp

Acer i tek gecerim malzemesi sağlam en azından ..

Packard Bell Tj65 Core 2 Duo T9600 2.8 Ghz-4096mb-320gb-dvdrw-15,6''-1024mb Gt240-bt-cam-wpre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri