Hangi Müzik Aletini Çalıyorsunuz

Hangi Müzik Aletini Kullanıyorsunuz?

• Gitar

Kullanılan: 184 43.6%
  • Saz

Kullanılan: 100 23.7%
  • Bateri

Kullanılan: 38 9.0%
  • Ud

Kullanılan: 14 3.3%
  • Diğer(Lütfen Belirtiniz)

Kullanılan: 86 20.4%

• Kullanılan toplam oy
    422
kardeşim harika piyano çalıyor,10 seneden fazla!!bense blokfülütte(flüt?) kabiliyetsizliğimi erken farkettim :)

Klavye çalarım biraz.. Eskiden kalma black metal gazımdan kalan emektar yamaha klavyem war.

9 yıldır bağlama çalıyorum ve de bu konuda iddalıyım.ayrıyeten mızraplı çalgıların geneline hakimim.piyano ana dal.eeee müzik bölümü öğrencisiyiz sonuçta.haa bide bağlamaya saz demesek olur mu arkadaşlar.çünkü enstrumanların geneline özellikle türk müziğindeki çalgı topluluklarına verilen genel bi addır bu.anlayışınıza teşekkür ederim.saygılar

ben bendır baglama

Müzik

Yaklaşık 15 yıldır blok flüt çalıyorum.

Amatör olarak gitar ve saz çalıyorum ama o kadar da iyi değilim. Ama Blok flütü iyi öttürürüm. :) (Blok flüt bildiğimiz okullarda çaldırılan flüt)

Gitarim

BENDE 5 SENEDİR GİTAR ÇALIYORUM AMA PEK PROFESYONEL OLDUĞUM SÖYLENEMEZ:p

elif_1987' Alıntı:
BENDE 5 SENEDİR GİTAR ÇALIYORUM AMA PEK PROFESYONEL OLDUĞUM SÖYLENEMEZ:p

eğer çalışıp üstüne düşseydin 5senede çok çok profesyonel olabilirdin eğer ileriki hayatında gitar olmasını istiorsan çalış derim ;)

viola,keman,bağlama,piano,gitar çalıyorum bu aralar bas gitARA MERAK SALDIM

Ben Profesyoel olarak elektro lead&solo gitar calıyorum.
kendıme aıt bır rock grubum var. bunun dısında albumlere demolara calıyorum..

darbuka/gitar caliyorum daha da iyi olmaya calisiyorum

Bunlarin Hepsi Saz Değilmi Arkadaşlar , Yoksa Benmi Yanliş Biliyorum , B Seçeneğinde Bağlama Denilmek Istendi Sanirim ....

Ben klarnet çalıyorum.Hiç ders almamama rağmen bir çok parçayı kulak dolgunluğuyla çalabiliyorum.Çok yakında derslere de başlıycam inşallah...

ilk önce flüt çalmaya başladım plastık dandik bişeydi sonra kardeşime cura alındı onunla uğraştım şimdi de gitar çalıyorum elektrosundan

gitar çalmaya çalışıyorumm...

cumbush caliyorum

cumbush caliyorum arkadaslar

Geri