Hangi Marka Cep Telefonu Kullanıyorsunuz....

Cep Telefonu Markanız....

• Kullanılan toplam oy
    187

deag

New member
Reaction score
0
ee malumunuz günümüz teknolojilerinden olan cep telefonları hayatımıza bir çok kolaylık getirmiştir. Bu konuda bir çok marka yarış içindedir... Sizin kullandığınız marka nedir ve kullandığınız markanın artı(+) yönleri nelerdir ?

nokia ve erikson ıkısını beraber kullanıom
nokıa nın avantajı heran sars edebılırsın sars makınasını heryerde bulabılırsın ve dıer parcalarını
erıkson un avantajı ıse gercekten cok kullanıslı bı tell kulanımına alıstıktan sonra vazgecılmez oluyor..

Bence Sony Ericsson!
Cünkü müziksiz yapamam we bana göre en güzel sesi veren de sony ericsson bana göre dediğim gibi tek + yönü sesi ama onlarında bana göre tek sorunu ortada ki joystick'in hemen bozulması.Kullanım acısında da kesinlikle samsung!

samsung - sony ericson ikisinide kullanıorum ama forza samsung :D

abi benq ve simens oratak telefon çıkartı onu kullanan ne yapacak :D

TeLefonu TeLefon Diye KuLLanıyorum Mesaj Çekiyor, Arama Yapıyor Oda Bana Yediyor...Sade Ve KuLLanışLı Siemens...

nokia :cool: awantajı modeline qöre deişir ama diqer telfnlar kadar cabuk qecmio zamanı fiyatı fln düsmüo hemn :D

Tabiki nokia cunku sadece telefon uretiyo. Digerleri beyaz esya falan filan uretiyolar ve telefonla fazla ilgilenemiyolar ama nokiadan iyisi şamda kayisi...

Sony ericson w810i alın kullanın başka telefon kullanmayacaksınız :victory

Geri