Hangi Mimarlik Fakultesinde Okuyorsunuz?

bizim bi arkadass mimarlıga gelmeden once bi mimar ona demişki sen bu bolumde kokusacaksın kafanda sinekler ucusacak diye bide simdiden arabask sarkılar topla sonra baya işine yaracak demiş hayırlatayım :)

Mimarlık bölümünün çok zor olduğundan şüphem yok artık(sayenizde),ama katlanmak için sevmek gerek...

benim de eğer severek yapacağım bir iş varsa bu ancak mimarlık olabilir..

sanki aralarına başkalarının katılmasını istemeyen gizli bir tarikat gibi görünüyorsunuz burdan :D

beni vazgeçiremiceksiniz :mad:

çalışırken hep küfrederim ama çizimleri bitirdikten sonraki keyfi de hiçbişeye değişmem..
sevilmeden başarılabilcek bi bölüm değil.. harika bir bölüm ama..

ra6esoul' Alıntı:
çalışırken hep küfrederim ama çizimleri bitirdikten sonraki keyfi de hiçbişeye değişmem..
sevilmeden başarılabilcek bi bölüm değil.. harika bir bölüm ama..

kim küfretmezki olmadı olmadı bunu değiştir şunu değiştir ve teslim günü :D başarılar dileyeyim arkadaşım :)

Bende.....

EskİŞehİr Osmangazİ Ünİversİtesİ Mİmarlik BÖlÜmÜ.........:)

eskişehir Anadolu Üniversitesi_mimarlık

arkadaşlar bende bu yıl sınava girdim ve tercihlerimde mimarlıkları yazdımmmmm... adana kayseri mersinden biri inşallah geliyorr.............bu illerde okuyan arkadaşlarıma soruyorum ortam nasıl ve hocalar nasıl sıkıyormu özellikle mersindeki arkadaşa soruyorum bu soruyu??????????????????????????????

erciyes mimarlık fakultesi......arkadasım mimarlık zaten baslı basına bi bela ha bu belayı basına sarmadan bari sehri iyi sec gerci sehrin guzel olması mimarlık egtimi icin onemsiz cunku sokaga cıkamayacaksın.yapacagın en sosyal sey arkadaslarınla toplanıp proje yetistiriken ara verip belki bir film izlemek olacaktır.insallah adana yada mersin gelir.zira kayseriden 4.5 sene cok cektim kayseride okuyacaksan yalakalık ikiyuzluluk ve yuzsuzluge karsı biraz idman yapmanı tavsiye ederim:)

ITU mimarlık...

uludağ üniversitesi mimarlık...

04.09.2006'dan itibaren :)

Arch_ottoMAN' Alıntı:
EskİŞehİr Osmangazİ Ünİversİtesİ Mİmarlik BÖlÜmÜ.........:)

Ben de ben de EsOgü Müh Mim Fak Maden Müh. :)

Trakya Üni. Mimarlık Bölümü 3. sınıf. Ayrıca bürodada çalışıyorum.

mimar sinan mimarlık (hemde 7 senelik)

Geri