Hangi Mimarlik Fakultesinde Okuyorsunuz?

Trakya üni. Çorlu mühendislik Fak. İnşaat müh. :D:D:D

Ecole Nationale Superieure d'Architecture de Grenoble/LYON france (doktora)
adres63 cok iyi bolumler aciyorsun 1 yuksek versiyon proje paylasimi yapacaktin oyle kaldi linkler olu yeniside yok ne olacak simdi?Tesekkur ede ede anam agladi BELES tesekkur bitti artik 1-2 proje paylasin arkadaslar bakalim neler oluyor 2 link birakmistin onlara baktim adres63 diger 13Mb bakamadim linkler olu idi.
::))) selametle kal

ITU den baskasi haram kardes avrupa ve dunyada tek kosulsuz sartsiz taninan Universite kapilar sonuna kadar acik diger universiteler den extra tiriviri islemlere tabi tutuyor.Ulke prosuduru engeline Takiliyor ben trukiyeden dissari cikmam dersen sorun yok devam basarilarinin devamini dilerim
iyigunler

itü mimarlık mezunuyum yüksek lisansıda itüde bitirdim şuan itüde (doyamadım okumaya ):) doktoramı yapıyorum...

the american university of trnc- mimarlık hepinize selamlar arkadaşlar.....:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

Itü Gerçekten Iyi Bir üniversitedir ....
Odtüden Sonra Tabii....

bende Balıkesir insaatta okuyorum
aynı üniverstedeyiz ama kimse birbirini tanımıyo
bizim arkadasta bahsetmişti senden balıkesirde okuyor diye
üst kattaki alt kattakini tanımıyor yaww:durdurun
bu ne biçim komşuluk canım:goz:

tanışıp kaynaşsak daha iyi olmazmı
sen bize yardımcı olsan özelden
nede olsa aynı okuldayız
malum biz bide insaatcıyız:durdurun

ben mimarlık ta okumuyorum ama

istanbul inşaat mühendisliğinde okuyorum

Haliç Üniversitesi
Mimarlık Fakültesi
Mimarlık Bölümü

slm ben bu sene erciyes mimarlığa gidiyorum galiba.erciyes minarlıkla ilgili detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

odtü mimarlık desem aranıza alır mısınız dicem ama, ben mezunum..:p
mimarlık okumak zordur ama zevklidir.. yalnız Türkiye'nin şartlarına göre aklını kullanan köşeyi döner, ama ticari kafanız yoksa para kazanmanız çok zor.. Ben öyle kimselerdenim de..:)

odtü mimarlık desem aranıza alır mısınız dicem ama, ben mezunum..:p
mimarlık okumak zordur ama zevklidir.. yalnız Türkiye'nin şartlarına göre aklını kullanan köşeyi döner, ama ticari kafanız yoksa para kazanmanız çok zor.. Ben öyle kimselerdenim de..:)

aramıza almamak ne demek hem mezun olman daha ii burada bizlere daha çok yardımcı olursun :goz:

doğuş üni
MiMaRLıK

Geri