Hangi modemi kullanıyorsunuz...

modem şeçenekleri

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .

SaD@LaYn

nYaL@DaS
Reaction score
0
evet sevgili arklar hangi modemı kullanıyorsunuz dıcemde anketı acamıyom bı turlu hay allahım ya konuyu acdıkdan sonramı ankeet eklıyoz azım basarmanın yarısıdır ha geyret ben

BEN E CON KULLANIYORUM SUANA KADAR SORUN YOK AMA PIYASA DATRON DİYOR ZOOMU TAVSIYE ETMEM PAZARI TURKIYE ABD AVRUPADA SATAMADI ÇOK SORUNLU BIOSU YANIYOR TURKIYENIN ALT YAPISINA BAKARSAK SPEED TOUCH DERIZ CUNKU ALT YAPISI ALCATELIN ELINDE BIDE USB CIKISLI KULLANANLAR MEMNUNMU ONU OGRENMEK ISTEDIM BEN HIC TASVIB ETMIYOMDA ETERNETLE USB ARASINDA ÇOK FARK VAR

sadolayn hıc acma cunku bu konu acaıp cok derecede acıldı zaten forumda..

Ya Ben Aradim Bulamadim Hay Allahim Ya Modem Diye Tartmisdim Açmis Bulundum Valla

E CON kullanıyorum fakat iyi anlaştığımız söylenemez. :eek:
Bazen beni çıldırtıyor. Messengerdan dakika başı düşüyorum
:eek:

USB bi kotulugunu gormedim bu gune kadar:)

sloid bir mesajını sildim fazlalık olan ;) tekrarı olmaz umarım,yani peşepeşe msg, başlık durabilir,kapsamlı bir anket olmuş..

ben de e con kullanıorum ama msn arada bi düşüo iletileri ulaştırmıo deli oluom

USb cıkıslı kullanıyorum

mendo68' Alıntı:

sevgılı onursal uye arkım sorry ben gormemısım orda azcık modem var bıde ben anlamıyorum nıye eternet varken usb kullanırlar usb kullanalar hıc eternetı denedımı bıde pc yı acınca hep cevır dıyon gercı başlangıca koysan bıle oto cevırı adsl lınkının devamlı yanmasını beklıceeksın eternet olemı acıyon pcyı dırek nettesın ben ıkısını olcdumde ondan soyledım bıde econ kullanan arkadaşlar altındakı 4 vıdayı acın ustune bı fan takın super oluyor ben ole yapıyorum benımkı azcık ısınıyorda bıde tavsıyem pahalı modem kullanan arklar spped touch zoom vs adaptorlerını yapabılıyorsanız 2 yada 1500 mA yapın nekadar guc o kada performans bıde ısmı aklıma gelmıyor adaptoru korumalı yanı kısa devre korumalı alın bu modem ureten sırketler paradan kacmak ıcın uyduruk adaptorlerı chına yaptırıyor gercı modemlerıde oraya yaptırıyor ama adaptorler daha dandık oluyor cogunuzun zaten ısınıyorduk hı yapmassanız nolur en fazla adaptorunuz yanar devamlı takılı ya fıse eger voltaj degerıde duserse modemınıze elvada dersınız herkesde olurmu olmaz daha cok voltajların oynadıgı bolgelerde olur bu arada o kadar modem denedım bence speed touch alcatel adamlar alt yapıyı bılıyor en kotusumu bence zoom sadece reklamı ıyı :p

asus aam6010ev hele şükür yolda bırakmadı

zoom x4 kullanıyorum canavar gibi maşallahı var daha hiçbir sorunla karşılaşmadım 1,5 senedir...

Anketlere katılım pek fazla değil. Bence herkes anketleri doldurmalı.

us robotics en iisi bence,zaten d-lin ve link-sys lerde ısınma problemlerine bağlı bağlantı kopmaları oluo,,asus larda da bios sorunu olduunu biliorm ,,us roboticsle internet cafe işleten 2 arkım war ben de aynı modemi kullanıorm tek geçerim

Zoom denilen o modem bozması beni hep deli etmiştir! hem x4 hem x6 kablosuz :) Taktım usb onixon'u eve mis gibi valla daha 1 kere bağlantım kopmadı desem inanırmısınız?

react0r' Alıntı:
J@CK@L bu sözü sevmiş olman burada belirtmeni gerektirmez..
ne var ki bunda kırk yılda bi laf söylemişim konu dısında herhangibi tartışmayada yol açmaz kımse polemiğe de girmez (cok hosuma gittiği için soyledım)
bunu neden soyledıgını anlayamıyorum
burda belirtmemi gerektırmezse bile ben burda söylemek istedim bunu büyütecek bişey yok senın bunu burda yazmana bile gerek yokdu 1 kereliğine olmuş bişey bu karsında cocuk yok..

Geri