Kardeşim ne mhp iyi nede akp iyi sana dürüstsölücem mhp faşist bir parti,partinin ana üyleleride öle faşist geçmişde ne kadar saçma sapan katliamlar varsa bunlar yapmışlardır bir çok solcu insanı katlettiler ki ben solcu değilim ama açıkça söylüyorum...Eğer mhp başa gelirse kürt katliamı olur kaos çıkar ne hakk kalır nede özgürlük
Akpye gelince akp siyonist bir parti dinci falan değil kimse birbirini kandırmasın sadece ılımlı islam diye bir şey çıkarmışlar halkı onla ibz dindarız diye kandırıyorlar.bir içki içmemekle dindar olunmaz ben inanıyorum akpnin üst kademesi çoğu mosad,cıa ile iç içe beraber çalışıyorlar,İslamın ılımlısı fln olmaz olamaz islam islamdır ılımyıız ibz diyenden kork çünkü münafık olma olasılığı yüksekdir (Allahdan başka kimse kalpleride bilemez

)Aslında yazacağım çok şey varda neyse.Adamalrı oyunu açık:Adamlar heryerde örneğin:vatan solcu gazate,mliitiyet sağcı gazete sahipleri aynı buda öle akp,chp,mhp hepsi aynı yere çalışıyor.önce belirleniyor toplum hangi tarafa yatkın bakıolar sağcı ve muhafezekar hemen chp vb benzeri zihniyetlere emir veriolar onlarda dine saldırıolar akpde koruyor ve halka dini koruyucusu olarak akpyi gördüğü için ona veriyor ve gündem dışı olaylar yaratarak ülkeyi satıyor,abdye köpeklik yapıyorlar,Sonra bakıyorlar halk solculaşdı devir değişdi bu sefer dinci kesimle taaruza geçirtiyorlar amaç cumhuriyerti yıkılıyor gibi göstermek bakıyor halk cumhuriyet elden gidiyor biz en iyisi chp yere verelim mhpdede kürt sorunu, başka alternetif partilere yer vermiolar saldırıyıda savunmayıda yine abd yapıyor gerçek vatanına milletine hizmet etmek isteyenlerde gözkemiyorlar.Nasıl gözüksünlerki medyadan başka medada satılmış olduğuna göre yani yine siyonismin pençesinde...
Anlıyacağın kendi çalıyorlar kendileri oynuyorlar biz saf halkda tempo tuutoz
İnsallah birşeyler anlatabilmişimdir saygılar