Hangisi DaHa ReziL...:s

Hangisi Daha ReziL

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
ahu tuğba ve meriç önde gidiyo hadi hayırlısı:D

Tabiki Ahu-Meriç ikilisi..

bide gülşen ve reha muhtar var.

Hepsi rezil bu arada gülşen'e ne demeli!adamın biri inmeden diğerini bindiriyor!tabi adamlarda adam olsa...

:Sopa Hepsi rezil bu arada gülşen'e ne demeli!adamın biri inmeden diğerini bindiriyor!tabi adamlarda adam olsa...sonra sibel can evliyken başkasından hamile kalıyor

medya dun yasında ben zara harıc hepsı rezıl

Bence Bunlara İlgİ GÖsterenler Daha Rezİl ÇÜnkÜ Onlar Sayesİnde(yÜzÜnden) Şuan Bu KİŞİlİksİz İnsanlar GÜndemde

Meriçe Laf Yok Lütfen

AAAHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!
Aşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkımmmmmmmmmm :D:D:D

Shoulder' Alıntı:
bencede ahu tuğba meric erkan :D:D ama adam bomda dans edio hea :D:D

hahhaha.olm iyi dans etse nolur etmese nolur...:Dadamın orjinal çıkışı manyak:D

abi walla hepsi birbirinden rezil ama ben zekeriya beyaza kıl oluyorum adamdan nefret ediyorum,gıcığın teki yav yaş yetmiş iş bitmemiş ya zaten nedendir bilmem hep kötüler daha uzun yaşar..!

j

by_azrail_' Alıntı:
abi walla hepsi birbirinden rezil ama ben zekeriya beyaza kıl oluyorum adamdan nefret ediyorum,gıcığın teki yav yaş yetmiş iş bitmemiş ya zaten nedendir bilmem hep kötüler daha uzun yaşar..!
:Sopa :Sopa

hepsi ve daha çokları bide en rezilleri petek dinöz

Hepsi diyorum ama Zekeriya Beyaz'a sinir oluyorum...Çok uyuz bi adam beni deli ediyor onun o sesini duyuyorum ya böyle boğasım geliyor...Bi gıcıklığım var adama karşı...

öyle bi konu açmışsın ki..

bunları tvye çıkaranlar ve bunları izleyenler rezil.. ;=)

çünkü bunlar para için yapıyorlar yani bi nedenleri var peki üstte sölediklerimin ne nedeni var?

Geri