harddiskimden kaybolan image dosyası

ice_berkk

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar harddiskimin D bölümünde kötü günler için image saklıyordum. Dün akşam makina kafayı yedi bende eski haline getirim dedim. Kullandığım program norton ghost.
Makina boottan başlatmadan önce image dosyası D de mevcuttu. Boottan başlatttım ghosta girdim image gelmedi. Attım reseti. Bi baktım aldığım image dosyası kaybolmuş.
Bu kaybolan dosyayı ''recover my files'' veya ''easy recover''la geri getirebilir miyim. ya da üstüne bir bardak su mu içeyim.
Bilirsiniz fotmat atmak ne kadar can sıkıcıdır. her şey sil baştan.

Konu GerekLi Bolümde . ..

Arkadasim oncelikle gecmis olsun. Aman panikleyip diski yazip silip fazla kurcalama.
Sana siddetle "R-Studio.4.2" tavsiye ederim. Isterse disk 10 kez formatlanmis veya bolumlenmis olsun farketmez. Yeterki disk uzerinde yeni data yazip silme yapma, yeniden kullanilmamissa datalarin bulundugu sektorleri son haliyle karsina getirir. Diskini sektor sektor ariyor verileri 100%e yakin kurtariyor.
Bi yerlerden kolayca bulup indirebilir ve fullemek icin asagidaki seriali girebilirsin (site adresi yazili oldugu icin admin arkadaslardan simdiden ozur):
Full yapmak icin gerekli bilgiler:
Name: www.2baksa.net
Company: Site
Serial: RAAACdY4USmajGwqufxQaBM8SEccO+S24kKo7rk6H70yHOg4/QzlXkwI3Wv1XtxGQCJ4YozxWgU6IhBErdlKK58LZJ+E

Kurulumdan sonra programi calistir ve full yap. Karsina cikan ekranda kurtaracagin diski sec, ustteki menuden drive tikla, file systemini sec (windows icin FAT veya NTFS secilmeli, ayrica linux icin ext3 ve ufs destegi de mevcut) ve scan ile isleme basla. Diskin buyuklugune ve system perform. gore zaman alir. Benim 160GB harici diski 2 saat civari taradi ve +2 saate yakin surede recover yapti. Scan islemi bitince recognized adli ve numaralanmis bolumlerde kaybettigin datayi son biraktigin halde bulabilirsin. explorer ekraninda ve bildigimiz folder sistemiyle butun verilere ulasmak mumkun. bundan sonra yapacagin sey geri getirmek istedigin klasor veya dosyalari secip recover checked butonuna basmak ve aktarilacak hedef diski belirlemek. Ben gecen hafta verilerimi 100% kurtardim. Mutlaka deneyin tavsiye ederim!

Geri