harddiskimin tamamını kullanamıyorum

notther

New member
Reaction score
0
arakadaşlar 160 GB lık harddiskimi 4 parçaya partition magic programı ile biçimlendirdim ve bir parçasına pardus yüklemiştim. Windows Xp kısmına format atmam gerekti ve sonra tekrar pardus kısmına giriş yapabilmem için grubu yükleyecektim fakat pardusun olduğu kısmı partition magic programı ile yanlışlıkla biçimlendirdim. Program hata verdi. Şu an harddiskimin 11 kusur GB lık kısmı (pardus yüklü olan) partition magic görmüyor.Acaba bu kısmı tekrar nasıl biçimlendirebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

kayıp olan 11 gb bolumunuz farklı biçimde biçimlendirilmiş olabilir.. eğer onu yönet kısmında gorebiliyorsanız silip duzenleyebilirsiniz

not: yönet için bilgisayarım sağ klik / yönet

evet farklı biçimli idi zaten. ext 3 biçimindeydi pardus kurulu olduğundan. Sorun şu ki 11 gb lık kısmı yönetten göremiyorum. ilgin için teşekkürler.

eğer o şekilde de göremiyorsan partition magic in tanıması lazım
tanımıyorsa herhangi bir linux live cd den de halledebilirsin

aklıma gelenler suanlık bunlar birde windows cdsi ile boot edip kurulum ekranından önceki bölümleme ekranında görürse(!) biçimlendirebilirsin..

kolay gelsin dostum.

windows xp cd si ile denememiştim. dediğiniz gibi bir de onunla deneyeyim. ilginiz için çok teşekkürler.

Geri