Hasta Nineye başörtüsü zulmü

ya anlamadığım bir insanın kara çarşaf giymesi neden rahatsız eder ki milleti. tamam İslamiyetle ilgisi olmasın bi tarz meselesi olsun giyim zevki olsun. O kadının yüzünü görmek sana ne getirecek onu anlamış değilim. bırakın herkes istediği hayatı sürsün.

ya anlamadığım bir insanın kara çarşaf giymesi neden rahatsız eder ki milleti. tamam İslamiyetle ilgisi olmasın bi tarz meselesi olsun giyim zevki olsun. O kadının yüzünü görmek sana ne getirecek onu anlamış değilim. bırakın herkes istediği hayatı sürsün.

biride cıplak gezsin cinsel organını göstersin sana neden rahatsız olcaksınki nede olsa aynısından sendede var? işte senin zihniyetin bu. insanları sadece fiziksel degil ruhende incele....:thumbdown:

biride cıplak gezsin cinsel organını göstersin sana neden rahatsız olcaksınki nede olsa aynısından sendede var? işte senin zihniyetin bu. insanları sadece fiziksel degil ruhende incele....:thumbdown:

Bağdaştırdığı şeye bak. :huh:

Çarşaf giyen şahıs sende nasıl bir rahatsızlık uyandırıyorki?

şu sitede 1 gün tartısma cıkmasa nasıl olur acaba : )

Bağdaştırdığı şeye bak. :huh:

Çarşaf giyen şahıs sende nasıl bir rahatsızlık uyandırıyorki?

mesela acık giyinen birine o.pu mualemesi gibi yapıyorlar, akıl seviyeleri düşük oluyor. sadece giyinmekte degil zeka olarakta kapanıyorlar. buda bizi gelecege degil gecmişe götürür, ornegin iran arap ülkeleri, size örnekleri var!!!

kör olmayın bu kadar yazık:thumbdown:

Ya arkadaşım o... puyla mini etek giyen birini ayırt edemeyecek kadar kimse salak değil söylediğin şeyleri tart biç ondan sonra konuş.

mesela acık giyinen birine o.pu mualemesi gibi yapıyorlar, akıl seviyeleri düşük oluyor. sadece giyinmekte degil zeka olarakta kapanıyorlar. buda bizi gelecege degil gecmişe götürür, ornegin iran arap ülkeleri, size örnekleri var!!!

kör olmayın bu kadar yazık:thumbdown:

Şimdi bak kardeşim. Öyle kör olmayın falan diye atıflarda bulunma bu bir.

İkincisi açık kişilere o...pu diyorlar diyorsun. Bunu söyleyenler çarşaflımı ve senin çevrendeki kişilermi? Eğer öyle diyorlarsa bu onların ayıbıdır ve cahilliğidir.

Birkaç kişinin yobaz düşüncelerinden dolayı çoğunluğu kapalı hatta kendi özgür iradesini kullanarak çarşaf giyerek kapanan kişileri zan altında bırakamazsın.

Dinimiz ne çarşaf giyin diyor nede kapanmayı başka türlü açıklıyor.
Her akıllı insanın anlayacağı gibi (zaten aptallar anlamaz) kapanın diyor. Bu kapanma duygusu kişiden kişiye değişen bir durum. Kimisi başörtüsü takar, pardesü giyer, kimisi çarşaf giyer.

Buna kimse karışamaz ve karışmamalı zaten.

Özgür irade kardeşim Özgür irade.

Yaşamadım. O'nu görmek isterdim. Ama biraz geç geldim Dünya'ya. Ben geldiğimde O gitmiş olsa da bıraktıklarını izledim, o yetti bana. Bazen ille de yaşamak gerekmiyor, anlayabilseydiniz Atatürk'ü, yaşamış kadar olurdunuz. O'nunla yaşamış gibi elbet olamayız ama O'nu yaşayabiliriz. Tavsiye ediyorum, güzel bir şey. :smile:

Atatürk' ün hanımı latife hanımın ne giydiğini biliyo musun? Ben çarşafı ya da çarşafsızlığı savunmuyorum neden rahatsız olnunuyo çarşaftan onu anlamıyorum. Sokakta gençler emo-gothik takılıp Amerikan vari davranışlar sergileyince onlar Türk kültürü mü oluyo?

harika bi giyim zevki yeni moda iran olalım bizde isterseniz

Şimdi bak kardeşim. Öyle kör olmayın falan diye atıflarda bulunma bu bir.

İkincisi açık kişilere o...pu diyorlar diyorsun. Bunu söyleyenler çarşaflımı ve senin çevrendeki kişilermi? Eğer öyle diyorlarsa bu onların ayıbıdır ve cahilliğidir.

Birkaç kişinin yobaz düşüncelerinden dolayı çoğunluğu kapalı hatta kendi özgür iradesini kullanarak çarşaf giyerek kapanan kişileri zan altında bırakamazsın.

Dinimiz ne çarşaf giyin diyor nede kapanmayı başka türlü açıklıyor.
Her akıllı insanın anlayacağı gibi (zaten aptallar anlamaz) kapanın diyor. Bu kapanma duygusu kişiden kişiye değişen bir durum. Kimisi başörtüsü takar, pardesü giyer, kimisi çarşaf giyer.

Buna kimse karışamaz ve karışmamalı zaten.

Özgür irade kardeşim Özgür irade.

işte senin gibiler yüzünden bu ülke ne avrupa birligine girer nede 1.ülke konumuna gelir.
insanlara sınırsızlık icinde bi sınırlama getirmezsen kendi sınırlarını aşıp baskalarının sınırlarına müdahale ederler bunuda bazı aptallar anlayamaz....

çok ufak düşünüyorsunuz, size sunu sölimki su ülkede gittikce insanları carsafa sokmaya baslayın bakında 100 yıl sonra ülkenin egitim sevisesini sapıklık seviyesini...

hep eskilerden bahsediyorsunuz eskilerde samanlıkdan bahsederdi bilmem anlatabildimmi..

lütfen su akıl seviyenizi biraz aşında insanları sadece kapanma sekli olarak çarsafla bir tutmayın.
carsaf insanın karsısındakini rencide eden bir yapısal giyimdir.

işte senin gibiler yüzünden bu ülke ne avrupa birligine girer nede 1.ülke konumuna gelir.
insanlara sınırsızlık icinde bi sınırlama getirmezsen kendi sınırlarını aşıp baskalarının sınırlarına müdahale ederler bunuda bazı aptallar anlayamaz....

çok ufak düşünüyorsunuz, size sunu sölimki su ülkede gittikce insanları carsafa sokmaya baslayın bakında 100 yıl sonra ülkenin egitim sevisesini sapıklık seviyesini...

hep eskilerden bahsediyorsunuz eskilerde samanlıkdan bahsederdi bilmem anlatabildimmi..

lütfen su akıl seviyenizi biraz aşında insanları sadece kapanma sekli olarak çarsafla bir tutmayın.
carsaf insanın karsısındakini rencide eden bir yapısal giyimdir.

:huh: Akıl seviyesinden bahsediyorsun ancak zaten dediklerimi anlayabilecek kapasiteye sahip olsaydın yazımdan alıntı yapıp bunları yazmazdın.

Şunu anladımki seninle muhatap bile olunmaması gerekir.
Çünkü zaten sen ve senin gibilere ne söylesek aynı şeyi tekrarlayıp duracaksınız.
Yazık ki ne yazık.

:huh: Akıl seviyesinden bahsediyorsun ancak zaten dediklerimi anlayabilecek kapasiteye sahip olsaydın yazımdan alıntı yapıp bunları yazmazdın.

Şunu anladımki seninle muhatap bile olunmaması gerekir.
Çünkü zaten sen ve senin gibilere ne söylesek aynı şeyi tekrarlayıp duracaksınız.
Yazık ki ne yazık.

git naparsan yap dostum kimse karışmıyor rahat ol ;)

Boşuna tartışma, modernlik giyim kuşamla olmaz sadece, fikirlere saygı göstermek modernliğin ilk kuralıdır.

Noldu zorunamı gitti
Ülkede o kadar mağdur olan insan var hiç biri kara çarşaflılar gibi gündeme gelmiyor
Kara çarşaf oldumu gelir çünkü o konu popüler

ben başı açık olduğu için mağdur olan birini görmedm henüz görebiliceğimide sanmıyorum

hasta hasta başını örtüyo deli kadın. hala ilkeliz...

cahil işte ya bak hasta olmuş hala akıllanmamış insan ders alır açar başını =)

karacarsaf insanın ne yapısını gösterir nede ne oldugunu...
belkide cıplak bi erkek cıkacaktı icinden yada bombalı bi useme bin ladin adamı.
insan güzel yüzünü neden baskasından saklarki o yüz sadece insanın eşi icinmi yaratılmış.
sizde destek cıkmayın su carsaflılara....yazıklar olsun

doğru çarşafın altından öyle bişi çıkabilirdi ama ya beyinlerde ve kalplerde taşınan gizli teröristler?onlar heran heryerde patlamaya hazırlar belkide ummadığın bi anda yanında patlıyo ama farkında değilsin.neden? çünkü at gözlüklerimizi çıkaramıyoruz çarşaflıysa kapalıysa hiçbir hak ve özgürlüğü yok insan bile deilller uzak durun:eek:hmy:

Arkadaşlar kimsenin başörtüsüne karşı çıktığı yok! İslamcı kimliğini kullanarak çoğunluğun oyunu ele geçiren ve geldiğinden beri Amerika'nın, Avrupa'nın, yani hristiyan kulübünün dediklerinden bir milim dışarı çıkmayan bu iktidarın işbaşına gelmesiyle bu memlekette daha önce "sorun" olarak algılanmayan bir sürü şeyin nasıl özenle işlenerek "sorun" haline getirildiğini ne zaman anlayacaksınız? Eğer bu ve benzeri "başörtülü nineye zulüm" haberlerine inanıyorsanız, ordunun çobanlık yapan 14 yaşındaki kızı havan mermisiyle vurduğuna da inanırsınız. Bu, uzun yıllardır bilinen psikolojik savaş taktiğidir, adı da "dezenformasyon"dur. Aynı tertipçiler 6-7 Eylül'de halkı azınlıklara kışkırtmış, komünistler camiyi bombaladı diye Maraş olaylarını başlatmış, din elden gidiyor diye Sivas'ta diri diri insanların yakılmasına neden olmuştur. Ne olur bu kadar kolay oyuna gelmeyin, lanet etmeden, küfür etmeden önce o güzelim beyinlerinizi birazcık kullanın. Sonra da oyuna gelmeyin, oyunuzu vermeyin! Saygılarımla..

Atatürk' ün hanımı latife hanımın ne giydiğini biliyo musun? Ben çarşafı ya da çarşafsızlığı savunmuyorum neden rahatsız olnunuyo çarşaftan onu anlamıyorum. Sokakta gençler emo-gothik takılıp Amerikan vari davranışlar sergileyince onlar Türk kültürü mü oluyo?

Evet biliyorum.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6f/Ataturk-1905-Zubeyde-Makbule.jpg

Bu resimde de Atatürk'ün annesi var. Daha cumhuriyet bile kurulmadan önceki bir resim. Bak bakalım Zübeyde Hanım'ın üstündeki şey kara çarşaf mı?

Aynı araştırmayı Latife Hanım için de yapabilirsin.

Ben kara çarşaf diyorum, siz karşılık verecek bir şey bulamayınca lafı değiştiriyorsunuz. :smile:

Benim de annem namazını kılıyor ama kara çarşaflı veya baş örtülü değil. Yazın da denizine giriyor ama bir günden bir güne de kimse laf etmiyor. Dinini özgürce yaşıyor.

Yani dinle kara çarşafın bir ortak noktasının olmadığını ne zaman anlayacaksınız?

Düzenleme: Üstteki bir mesajımda emo'larla ilgili bir şey söylemiştim. Tekrar etmek istemiyorum. Lütfen zikrimi anla ki fikrimi de bilesin.

Geri