..:: Hat Sanatı ARsivi ::..

çoğu muhteşem eserler bunların hepsine dijital ortamda mı sahipsin acaba yoksa evinde de koleksiyonun var mı? kendin de yapıyormusun yapıyorsan bunların arasında senin yaptıkların var mı?

ayrıca paylaşım için teşekkürler, harika bir arşiv kesinlikle

pheramone' Alıntı:
çoğu muhteşem eserler bunların hepsine dijital ortamda mı sahipsin acaba yoksa evinde de koleksiyonun var mı? kendin de yapıyormusun yapıyorsan bunların arasında senin yaptıkların var mı?

ayrıca paylaşım için teşekkürler, harika bir arşiv kesinlikle

Hatırlatmış olman çok iyi oldu 36 tane daha ekledim,
Eserler bana ait değil ama oldum olası hayranlık duymuşumdur hat sanatına ve onun ürünlerine,teşekkürler

Ayyy çok güzellermiş yaaa çok beğendim...Eline emeğine sağlık...

Kırık resimleri düzelttim, Yeni Resimlerle birlikte tüm imageleri ilk mesajda birleştirdim, iyi seyirler ;)

elıne saglık bebegım,, valla taa nezmn açmıssın ben yenı goruyorum özür dilerim gec farkettım süperler

GüzeL paylasımın icin tSk ediyorum ..
Eline Emeğine SaqLIk ..

bunları sen mi yazdın kardeş ister sen yaz ister bir yerden al buraya koy gerçekten çok güzelmiş

react0r emeğine sağlık hepsi muhteşem güzel =))

helal olsun güzel resimler eline sağlık. bende meraklıyım aslında bu işe az çok elimde yatkındır aslında ama bi ders falan olursa yada püf noktları öğrenmek istiorm en azından b kadar olmasada amatörce bişeyler karalamak istiorm. yardmcı olabilecek arkadaşlar varmıdır acaba forumda

Geri